Neden diyemiyorsun ki?Keşke desem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden diyemiyorsun ki?Keşke desem![]()
Çok şükür eşimden memnunum ama lohusalık beni inanılmaz etkiledi mesela görümcemi kıskaniyorum o benden fazla annelik yapıyor onu kiramiyom yaHerşey den önce eşine mesafe koyma derim canım iyi biri demişsin onu uzaklaştırma kendinden eşinle ne kadar yakın olursan bence o kadar az yara alırsın eşim yanımda dersin diğerlerine gelince az da olsa laf sok dur yani onu ben doğurdun falan de elim ayağım tutuyor de takma kafana ya en büyük engelli onlar kalpleri kararmış yazık onlara canım benim sen kendini üzme az da olsa lafını esirgeme derim
Maşallah ben konuşuyorum iki kulağım cok az duyuyorum biri o bana kulağıma yanaşıp normal sesle derse gayet anlıyorum cihazsiz olarak . Cihazla duyuyorum. .eşimin tek kulağı duymuyor gayet güzel konuşuyor. Cihaz kullanmıyor Çok şükür iyi de anlaşıyoruz işaret dil kullanmıyoruz çok şükür çocuğum da normal duyuyor biziNiye bakamayasin onlar dusunce engeliymis bence.
Bizim bir komsunun oglu hem isitme hem konusma engeliydi eside oyle isaret dili ile anlasiyorlar.
Iki tane cocuklari oldu gayette guzel buyuttuler.
Komşumun biri geldi bana dedi kı sen duyuyor musun çocuğu dedi içime cok oturdu o an.. duyuyom dedim ben duymazsam yüreğim duyuyor yapamazsın dediler. Bide morelimi bozuyorlarNiye bakamayasin onlar dusunce engeliymis bence.
Bizim bir komsunun oglu hem isitme hem konusma engeliydi eside oyle isaret dili ile anlasiyorlar.
Iki tane cocuklari oldu gayette guzel buyuttuler.
Aşkım desin ben bişey demiyorum işte lohusalık insanı kıskandırıyor takmiyom kafama da işte.bence size öyle geliyor. yani engelim var ondan bunlar diye. ama öyle değil. lohusalığı kadınlar genel olarak iğren yaşarlar. herkes göze batar her laf sinir eder. hele azıcık da arada problem varsa daha da artar. şimdi düşünüyorum da ne salakmışım diyorum kendime. aşkım desin toruna nolacak ki?? benim annem de annesi diye sever oğlumu. benim daha çok hoşuma gidiyor. kayınvalidem dese o da hoşuma gider. hep sahiplenmeden diyorlar diye düşünürüm ben. sen herşeyi boşver. yazık yavrucuğun bir damla sütünden bile olmasın bunlar için![]()
Lohusalık istebunların hepsi çocuk doğduktan sonra mı oldu?
bu insanlara bi evlat, bi torun neden...
Komşumun biri geldi bana dedi kı sen duyuyor musun çocuğu dedi içime cok oturdu o an.. duyuyom dedim ben duymazsam yüreğim duyuyor yapamazsın dediler. Bide morelimi bozuyorlar![]()
Bence konusmalisin onlarla bebeğinle kendin ilgilenmek istediğini artık ailene karismamalari gerektiğini anlatmalısınız onlara yoksa burunlari hep senin evinde olur karaktersiz insanlar ya tobe tobeMaşallah ben konuşuyorum iki kulağım cok az duyuyorum biri o bana kulağıma yanaşıp normal sesle derse gayet anlıyorum cihazsiz olarak . Cihazla duyuyorum. .eşimin tek kulağı duymuyor gayet güzel konuşuyor. Cihaz kullanmıyor Çok şükür iyi de anlaşıyoruz işaret dil kullanmıyoruz çok şükür çocuğum da normal duyuyor bizi