- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
Sana katılıyorum kristal,söylenecek bir şey mutlaka bulunuyor,susturulmadıkça...İnce düşünüp bunu yapmak istemiyorsun ama,adeta zorla hak ettiklerini işitmek istiyor gibi bazı insanlar.Ben kızımla otobüste giderken,Malesef insanlar çok hain olmuş , açık arıyorlar, kendilerini ispatlamak için karşıdakini kırmaya, aşağılamaya hiç çekinmiyorlar. Böylece kendi egolarını tatmin ediyorlar, sen duysaydın bile , o kayınvaliden seni kendini üstün gösterme çabasına devam edecek, başka bahaneler bulacaktı. Benim kendi annem bile (ben çalıştığım halde) ,ilk evlendiğimiz zamanlarda , ben daha temizim, kızım temizlik bilmiyor diye dolandı ortalarda. Yani demem o ki , onlar açık aradığı için yine bulurlardı. Sen onları dinleme, duymaman hiçbirşeye engel değil, aslanlar gibi bakarsın bebeğine. O görümcende gitsin kendi çocuklarına baksın madem bu kadar marifetli ise.
Moralini yüksek tut, takılma kimseye.
Hem daha lohusasın, tam alınganlık zamanın.
kadının biri:Kızın nerede
Ben : Öndeki koltukta oturuyor
Kadın:Aa neden,ben olsam yanımdan ayırmam
Ben:Önde oturmayı seviyor,hem koca kız,ne olacak
Kadın:Aa olsun gene ayırmam,hep yanımda olsun isterim.Cık cık cık...
Bende sabır azalıyor,çocuğun yokta heves ediyorsun,sen de haklısın desem,bana laf soktu olur.Sabır deyip,susuyorum.Böyle bir cümleyi zaten kurmak istemem ama, herkes karşıdaki üzerinden kalitesini ispatlama peşinde ya,ona sinir oluyorum...