Beni de dinleyin.İster ibret alın ,isterseniz bu kadar da olmaz deyin...

eşim milletle gününü gün edip, beni boşamamasının sebebi ,edinilmiş malların yarısının bana verilecek olması zaten.
daha önce bunu ifade etmişti..
benim korkum,gidip malları başkasının üzerine devretmesi

abla öncelikle eşinin üzerindeki malları kaçırma ihtimali yüksekmiş arkadaşın dediği bu o nedenle habersiz dava açsın dedi.anlaşmalı olarak başkasına bedelsiz satabilirmiş.hangi şehirdeyse barosuna gitsin yardımcı olurlar dedi dualardasın öperim

sorunda burda.
boşanma davasını ben açarsam,beni doğduğuma pişman eder.
rica etsem.,dava açmadan malların üzerine tedbir filan konulamaz mı ?

seni çok iyi anlıyorum.ben 11 senemi heba ettim aynı şekilde.senin adına olan ev zaten senin.2002 den sonrası da ortak zaten.iyi bir avukat herşeyi halleder.yuvayı bozmak zordur derler ya ben o söze bir ekleme yaptım.yuva varsa bozmak zordur.yuva sıcaklık,güven,huzur,sevgi demekse benim ki yuva değildi zaten.sana yine sabır diliyorum.bu evreleri geçirmiş biri olarak ne zaman istersen yaz,sor seve seve yardımcı olurum.allah kolaylık versin arkadaşım.

boşanmadan yapabileceklerin:mallara tedbir,evden uzaklaştırma,tedbir nafakası.bunların hepsini yaptırabilirsin.

şu tedbir nasıl konuluyor..bilgisi olan varsa biraz detay alabilirsem iyi olacak..
bir de ben Ankara dayım. iyi bir boşanma avukatı tanıyan var mıdır?
bayan olmalı ama...

sorunda burda.
Boşanma davasını ben açarsam,beni doğduğuma pişman eder.
Rica etsem.,dava açmadan malların üzerine tedbir filan konulamaz mı ?

oluyormuş ama haberi olmaması lazım dedi maaşına bile el koyabiliyomuşsun o anlamadan git hemen sen

oluyormuş ama haberi olmaması lazım dedi maaşına bile el koyabiliyomuşsun o anlamadan git hemen sen

ayy,çok fazla uzaklaşamamki ,ancak çocuklarla çıkabilirim.
maaşı yok. kendi işyeri sahibi
bir de tedbir noterdenmi olur,bu konuda nasıl bilgilenebilirim acil bilgi bombardımanı lazım

maaşı yok. kendi işyeri sahibi
bir de tedbir noterdenmi olur,bu konuda nasıl bilgilenebilirim acil bilgi bombardımanı lazım

noterden değil.aile mahkemesinden konuyor.kendin adliyeye gitsen bile bir aile hakimi sana seve seve yardımcı olur.avukat ismi istersen de verebilirim.madem internet elinin altında yeni medeni kanuna bie bak.ne çok hakkın varmış,ne çok yolun varmış görürsün.için rahatlar biraz.

benimde bildiğim mahkemede yapılabiliyor. en iyisi ilinizde bulunan sosyal hizmetler müdürlüğünden bilgi alabilirsiniz. eğer o evde durmak istemezseniz, bile size sahip çıkıyorlar. maaşınız olmasa dahi para yardımında da bulunuyorlarmış.

Maaşı yok. Kendi işyeri sahibi

yok mahkemede ama önce baroya gitsin dedi ne yapacağını söylerlermiş sana bende iş yerindeyim çok konuşamadım ama akşama konuşcam merak etme

Bir avukata telefonla ulaşın. Buradaki arkadaşların veya sizin kendi çevrenizden birilerinin tanıdığı bir avukat olursa daha iyi olur, tanıyan kişi ön bilgi verir.
Avukat bayan olsun, çok özel bir durum olduğunu söyleyin, siz evde bir çay ikram edin kendisine, evde konuşun. 8Bu yüzden bayan olsun dedim, eve erkek girdiğini komşular filan görürse başka türlü delil sayılabilir) Avukat size hangi davaları açıp neler elde edebileceğinizi ve neler yapmanız gerektiğini anlatır. Bundan sonraki ilk iş -evden çıkamadığınız için sizi zorlayacak kısım- notere gidip avukata vekalet vermek. Bunun için de kızlarınızın okulundan bir ders fedakarlık yapın. Onları okula almaya bir ders erken gidin, eve dönerken notere uğrayın. Her semtte var. Ondan sonra zaten uzaklaştırma davası filan açılırsa gerisi gelir, dava da açılır evden de çıkarsınız.

bende bayan avukat düşünüyorum .eşim tam bir pisikopat.
akşam nasılsa eve gelecek.bi tavırlarına bakayım.şimdi ben kendi kendime
hareket edersem,iftiraları sıralar ...

canım bizer sınav dünyaasındayız.hepimiz türlü türlü imtianlardan geçiyoruz ama seninki ağırmış be kardeşim inan çok üzüldüm gözlerim doldu . dua et allaha sığın ve o adamdan ayrıl hap filanda kullanmamaya çalış kendine yenibi hayat kur duam seninle rabbim yardımcın olsun

amin...tabiki herkezin bir imtihanı var.hiçbiri bir diğerinden hafif yada çekilesi değil.
Allah kaldıramayacağımız yük yüklemesin..(a m i n )

Malesef eylül ayında beyin kanaması geçirmiş (sen bir baroya git kesin yardımcı olurlar

dün saat 9 gibi geldi.yemek istedi,hazırladım.ben oturma odasına kitap okumaya geçtim.sonra geldi .eeeee dün naaptın,bugün naaptın.dedim hiiiç evdeyim işte .
madem merak ediyordun telefonla arasaydın.ne konuşcakmışımda arayım dedi.
dedim o zaman niye soruyorsun,rahat bırakta kitabımı okuyayım .
seninlede sohbet edilmez dedi.
sen sohbet etmek istemiyorsunki,beni sorgulamaya çalışıyorsun dedim.odayı terkettim.
aradan yarım saat geçti.gelmiş çay içermisin diyo. hayda dedim kafayımı yedin, sen bana çay hiç getirmedinki
eee özür dilerim ben sinir anında söyledim filan.
geçecen dedim o işleri ,ben sinirli de olsam hiç hakaret, kötü söz kullanmam dedim ya böylede çok komik oldu nasıl anlatcağımı bilemedim
şöyle sesli sesli şunu anlatsamda kurtulsam .şu yazı yarı saatimi aldı.

sonuçmu ben hatalıymışım ve deliymişim .hiç alttan almıyormuşum .
arpam fazla geliyormuş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…