Mal açısından lehinize durum zaten dublex ev size verilecek, 2002 den sonraki büro evin de yarısı sizin boşanma halinde. Bence bir avukata danışın, kadın sığınma evleri var, destek olacak kurumlar var boşanma aşamasında yanlız kalmaz güvende olursunuz böyle kurumlar var ülkemizde.
eşim milletle gününü gün edip, beni boşamamasının sebebi ,edinilmiş malların yarısının bana verilecek olması zaten.
daha önce bunu ifade etmişti..
benim korkum,gidip malları başkasının üzerine devretmesi
abla öncelikle eşinin üzerindeki malları kaçırma ihtimali yüksekmiş arkadaşın dediği bu o nedenle habersiz dava açsın dedi.anlaşmalı olarak başkasına bedelsiz satabilirmiş.hangi şehirdeyse barosuna gitsin yardımcı olurlar dedi dualardasın öperim
38 yaşındayım ,olaylar 2007 de olmuştu.ben yüksekokul mezunuyum ama çalışmama izin verilmedi.
ne zaman ayağa kalkmaya çalışsam,ayağıma çelme taktı. 2002 den önce alınmış tek mülk dublex evimiz oda benim üzerime
bir de devremülküm var. (2007) 2002 den sonraya ait dükkan büro ev filan var . ama eşimin üzerine
sorunda burda.
boşanma davasını ben açarsam,beni doğduğuma pişman eder.
rica etsem.,dava açmadan malların üzerine tedbir filan konulamaz mı ?
boşanmadan yapabileceklerin:mallara tedbir,evden uzaklaştırma,tedbir nafakası.bunların hepsini yaptırabilirsin.
sorunda burda.
Boşanma davasını ben açarsam,beni doğduğuma pişman eder.
Rica etsem.,dava açmadan malların üzerine tedbir filan konulamaz mı ?
oluyormuş ama haberi olmaması lazım dedi maaşına bile el koyabiliyomuşsun o anlamadan git hemen sen
ayy,çok fazla uzaklaşamamki ,ancak çocuklarla çıkabilirim.
maaşı yok. kendi işyeri sahibi
bir de tedbir noterdenmi olur,bu konuda nasıl bilgilenebilirim acil bilgi bombardımanı lazım
ayy,çok fazla uzaklaşamamki ,ancak çocuklarla çıkabilirim.
Maaşı yok. Kendi işyeri sahibi
bir de tedbir noterdenmi olur,bu konuda nasıl bilgilenebilirim acil bilgi bombardımanı lazım
yok mahkemede ama önce baroya gitsin dedi ne yapacağını söylerlermiş sana bende iş yerindeyim çok konuşamadım ama akşama konuşcam merak etme
teşekkür ettim..
Bir avukata telefonla ulaşın. Buradaki arkadaşların veya sizin kendi çevrenizden birilerinin tanıdığı bir avukat olursa daha iyi olur, tanıyan kişi ön bilgi verir.
Avukat bayan olsun, çok özel bir durum olduğunu söyleyin, siz evde bir çay ikram edin kendisine, evde konuşun. 8Bu yüzden bayan olsun dedim, eve erkek girdiğini komşular filan görürse başka türlü delil sayılabilir) Avukat size hangi davaları açıp neler elde edebileceğinizi ve neler yapmanız gerektiğini anlatır. Bundan sonraki ilk iş -evden çıkamadığınız için sizi zorlayacak kısım- notere gidip avukata vekalet vermek. Bunun için de kızlarınızın okulundan bir ders fedakarlık yapın. Onları okula almaya bir ders erken gidin, eve dönerken notere uğrayın. Her semtte var. Ondan sonra zaten uzaklaştırma davası filan açılırsa gerisi gelir, dava da açılır evden de çıkarsınız.
canım bizer sınav dünyaasındayız.hepimiz türlü türlü imtianlardan geçiyoruz ama seninki ağırmış be kardeşim inan çok üzüldüm gözlerim doldu . dua et allaha sığın ve o adamdan ayrıl hap filanda kullanmamaya çalış kendine yenibi hayat kur duam seninle rabbim yardımcın olsun
Malesef eylül ayında beyin kanaması geçirmiş(sen bir baroya git kesin yardımcı olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?