ALLAH yardımcınız olsun. yazdıklarınızı okudum ve çooooookkkkkkk üzüldüm. Siz ALLAH a güvenmeye devam edin. rabbim zalimlere ne edeceğini çok iyi bilir. bizim aklımıza gelmeyenler gelir başına.
Çok sabırlı biriymişsiniz. biz sizin söylediklerinizden etkilendik yaşadıklarınızı artık rabbim bilir.Size tavsiyem dua ederken Allah tan sabır istemeyin dua ederken dikkatli olun sabır isterseniz sabır için önce sabredecek şeyler verir ki sabır versin
rabbim hayırlısı ise sizi ve çocukları bu zalimin elinden kurtarsın inşaallah.
özelden mesaj atmak istedim ama atamıyorum.. söylemek istediğim dualar vardı
allah yardımcın olsun en başta ayrılmayı düşünüyorsan sakın tereddüt ettiğini belli etme. aç kalan var mı boşanıpta iyi düşün ve hayatının geri kalanını kurtar... geçim derdi diğer dertlerden daha kolay emin ol...bizlerde kazma da olsa bir erkek olsun başımızda görüşü var ama onlar eskide kaldı benim sağlığım gittikten sonra.. rabbim yardımcın olsun
o adam kendiliğinden çıkarsa hayatından bi de sadaka ver derim.olmaz olsun öyle koca.emin ol ayrıldıktan sonra ne kadar hafifdlemiş hissedeceksin kendini.
dua sitelerine falan gir oku yüzüne yüzüne belki kendi kendine defolur gider..ailen yok mu aile sahiplenmeyincede kendilerini bişey sanıyor bu erkekler
dua sitelerine falan gir oku yüzüne yüzüne belki kendi kendine defolur gider..ailen yok mu aile sahiplenmeyincede kendilerini bişey sanıyor bu erkekler
siz büyük bir ihtimalle çekmeye devam edersiniz.. bu kadar şey yaşamışınız ama ailenize bişey duyurmamışınız.. siz böyle olursanız eşiniz yakında eve kadında getirir üzülmeyin..
Nankör adam Allah onu ıslah etsin! Annelik fedakarlığı işte evlat için nelere katlanılmıyor.Çeken bilir
Allah kadınları erkeğe köle olsun, stresini atsın, eziyet edebilsin diye yaratmadı.Ne kadar çok kadın mağdur ya.Fiziki eziyet çeken, psikolojik eziyet çeken...tvlerde hergün izler olduk.korksan da haklısın evladın için sussanda...iş bu saatten sonra ne yapılabilir ona bakmalı.duaları eksik etmeyelim
aslında evlilikte zaman zaman eşleri mecburi beyana çağırsalar iyi olur.
sorsalar memnunmusunuz eşinizden,problemleriniz neler.
ne iyi olurdu.belki adamlar korkudan bir şey yapamazlardı.
Aslında yıllardır düşündüğüm bir projem var.ortaokula dek çocuklarda pek sıkıntı olmuyo ama bluğ çağlarında desteğe ihtiyaç var.ortaokulda öğretmenlerin sıkıntılı bulduğu çocukları çaktırmadan hemen tedavi edecek bir sistem olsa ne iyi olurdu.olumsuz hareketler yıllar sonra huy haline dönüşüyo.Aramızda gezen bir sürü psikopat var şizofren var bunlar erken yaşlarda teşhis edilse ki bu anca okullarda olur bence kimse hastamıyım deyip psikiyatriste gitmez, en azından tedavilerine erken başlanırdı.şiddete eğilimli insanları ilerki yaşlarda durdurmak zor.Ailesine şiddete alışanı engellemekse daha da zor.karısına şiddet uygulayarak deşarj olmayı öğrenmiş biri bu alışkanlığından kolay vazgeçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?