Beni de dinleyin.İster ibret alın ,isterseniz bu kadar da olmaz deyin...

aynen katılıyorum.Allah sabredenlerden değil,şükredenlerden etsin inşallah
çünkü uzun seneler sabrettim...

eşini reddeden kadına sabaha kadar melekler lanet ediyor dedi (işine gelince din 1 numaralı sığınağı)

bende etsinler valla ,benim halimi görüpte hala bana lanet edebiliyorlarsa etsinler.o zaman onlardanda davacı olucam dedim.

sen dua ette benim 3 harfliler sana lanet etmesinler dedim. tık yok.

allah yardımcın olsun en başta ayrılmayı düşünüyorsan sakın tereddüt ettiğini belli etme. aç kalan var mı boşanıpta iyi düşün ve hayatının geri kalanını kurtar... geçim derdi diğer dertlerden daha kolay emin ol...bizlerde kazma da olsa bir erkek olsun başımızda görüşü var ama onlar eskide kaldı benim sağlığım gittikten sonra.. rabbim yardımcın olsun

özelden mesaj atmak istedim ama atamıyorum.. söylemek istediğim dualar vardı

açlık filan düşündüğüm yok canım zaten.
bizde bir laf vardır.kalkamadığına oturuyor diye..ben öyleyim işte...

o adam kendiliğinden çıkarsa hayatından bi de sadaka ver derim.olmaz olsun öyle koca.emin ol ayrıldıktan sonra ne kadar hafifdlemiş hissedeceksin kendini.

dua sitelerine falan gir oku yüzüne yüzüne belki kendi kendine defolur gider..ailen yok mu aile sahiplenmeyincede kendilerini bişey sanıyor bu erkekler

o adam kendiliğinden çıkarsa hayatından bi de sadaka ver derim.olmaz olsun öyle koca.emin ol ayrıldıktan sonra ne kadar hafifdlemiş hissedeceksin kendini.

iş o noktaya gelse, veririm ,vermemmi
ben şu kadından kurtarsın kendini diye bile kurban kestim.

dua sitelerine falan gir oku yüzüne yüzüne belki kendi kendine defolur gider..ailen yok mu aile sahiplenmeyincede kendilerini bişey sanıyor bu erkekler

cuma vakti,şimdi aileme de bir şey demeyeyim.
annemin aklı çıkar boşancam desem.oldum olası ne yapcan kızım ,hepimiz çektik.çocuklar falan var der.

şimdi de maaşın bölünmesi var. iyice tırsar.

siz büyük bir ihtimalle çekmeye devam edersiniz.. bu kadar şey yaşamışınız ama ailenize bişey duyurmamışınız.. siz böyle olursanız eşiniz yakında eve kadında getirir üzülmeyin..

akşam bir yerden geldi dua..
duayı yollayan onun kocası pisikopat onu hayatta boşamazda ayrılamaz da demiş..

Nankör adam Allah onu ıslah etsin! Annelik fedakarlığı işte evlat için nelere katlanılmıyor.Çeken bilir

Allah kadınları erkeğe köle olsun, stresini atsın, eziyet edebilsin diye yaratmadı.Ne kadar çok kadın mağdur ya.Fiziki eziyet çeken, psikolojik eziyet çeken...tvlerde hergün izler olduk.korksan da haklısın evladın için sussanda...iş bu saatten sonra ne yapılabilir ona bakmalı.duaları eksik etmeyelim

aslında evlilikte zaman zaman eşleri mecburi beyana çağırsalar iyi olur.
sorsalar memnunmusunuz eşinizden,problemleriniz neler.
ne iyi olurdu.belki adamlar korkudan bir şey yapamazlardı.

Aslında yıllardır düşündüğüm bir projem var.ortaokula dek çocuklarda pek sıkıntı olmuyo ama bluğ çağlarında desteğe ihtiyaç var.ortaokulda öğretmenlerin sıkıntılı bulduğu çocukları çaktırmadan hemen tedavi edecek bir sistem olsa ne iyi olurdu.olumsuz hareketler yıllar sonra huy haline dönüşüyo.Aramızda gezen bir sürü psikopat var şizofren var bunlar erken yaşlarda teşhis edilse ki bu anca okullarda olur bence kimse hastamıyım deyip psikiyatriste gitmez, en azından tedavilerine erken başlanırdı.şiddete eğilimli insanları ilerki yaşlarda durdurmak zor.Ailesine şiddete alışanı engellemekse daha da zor.karısına şiddet uygulayarak deşarj olmayı öğrenmiş biri bu alışkanlığından kolay vazgeçmez

mesela benim eşimin çocukluğu ,aslında anne baba kavgası yaşamamış ancak ailesinde kabul görmemiş, yaramaz,agresif bir çocukmuş.
muhtemelen ailesinin ilgisini çekmek için bu yolları deniyordu. hiç sevgi görmemiş,kabul görmemiş bir çocukluk geçirmiş.
kayınvalidem evlendiğimizde,şu deliyi başımdan aldında kurtuldum demişti,hiç unutmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…