Beni de dinleyin.İster ibret alın ,isterseniz bu kadar da olmaz deyin...

oncelıkle allah sana yardım etsın konuyu okurken tüğlerım ürperdı sen nasıl katlandın bu kadar acıya ve neden basta bosanmadın nıye cocuk yaptın o adamdan

Allah şifa versin,Allah yardımcımız olsun senin de hepimizin de. Başka güvenecek yok bu devirde.

sabrına hayran kaldıgımı soylemeden gecemeyecegım..senın esım dedıgın adam k.bakma ama tam bır şe..... mişş..
bir an once kurtul ondan hak va hukuk var.Allah yardımcın olsun canım

oncelıkle allah sana yardım etsın konuyu okurken tüğlerım ürperdı sen nasıl katlandın bu kadar acıya ve neden basta bosanmadın nıye cocuk yaptın o adamdan

1. yi ben istedim.çok yalnızdım bana arkadaş olsun diye..
2. de onun zoruyla
ama iyiki onlar var,ALLAH ömürlerini uzun,bahtlarını güzel etsin
inşallah..pırlanta gibi kızlarım.
Allahımın emaneti onlar bana..

evet bır yonden ıyı kızlarının olması ama hadı sen bosanınca onları senden alırsa

inan yazdıklarım devede kulak misali
şimdi depresyon tedavisi görüyorum.ilaç baskılanmış hafızamı açtı.
Ben de kendime şaşırıyorum.

canım ablam spor ayakkabılarını giy ve koşmaya başla kaç kaç hemen ne bekliyosun bir 15 sene dahamı eminim çok güzel bi hanımsın hemen bitir hayatını yaşa.der sana bu kardeşin

canım ablam spor ayakkabılarını giy ve koşmaya başla kaç kaç hemen ne bekliyosun bir 15 sene dahamı eminim çok güzel bi hanımsın hemen bitir hayatını yaşa.der sana bu kardeşin

canım bu olayları 15. senede öğrendim.şimdi 20 yıllık evliyim.
çok emeğim var kaçarak gidemem.hakkımı almam lazım.
kaçarsam evi terkettiğim için suçlu ben olurum.

canım bu olayları 15. senede öğrendim.şimdi 20 yıllık evliyim.
çok emeğim var kaçarak gidemem.hakkımı almam lazım.
kaçarsam evi terkettiğim için suçlu ben olurum.

ablacım adam ömrünü bitirmiş resmen.bir ispat delil herhangi bişiy saklamadınmı.herşeyine ortak olmaya hakkın var ayrıca kanunen.kaç derken kurtar kendini hakkını bırakma tabiki kendinede dikkat et dualarım seninle güçlü ol

pekı bu adamın işi yok galıba nasıl geındırıyor evı evınız kıramı

işi olmadığını nasıl düşündürdüm .
stajeriyle evlenmiş dedimya gayet iyi bir işi var meslektaşız
şu anda kiradayız ama evimiz var.sebebi burda oturmayı ben istedim.
o olayları yaşadığım evde oturmak istemedim.

inan o zamanlar delil filan saklamak aklıma gelmedi.
yalnız geçmişe dönük tel dökümü çıkartılabilirse onu bilemem.
ama bundan sonra daha dikkat edeceğim.

inan o zamanlar delil filan saklamak aklıma gelmedi.
yalnız geçmişe dönük tel dökümü çıkartılabilirse onu bilemem.
ama bundan sonra daha dikkat edeceğim.

abla mahkeme kararıyla geriye dönük çıkıyor dökümler ama dava açılmadan alamazsın belki şuan da birileri vardır takip sen sürekli vallahi kendi ablam gibi düşünüyorum yakın olsak gelirdim bile yanına.sakın vazgeçme avukat bi arkadaşım var onunla konuşup tekrar yazacağım

tamam canım sağol..

Allah yardımcın olsun ablacım çok zor günler yaşamışssınız hayatta herşey sınav belkide buda sizin sınavınız. mutlu olmayı herkes hakediyor umarım sizde hakettiğiniz mtluluğu bulursunuz

Arkadaşım 18 yaşında evlenmişsin+15 sene diyorsun.yani 33 yaşındasın sanıyorum.daha çok gençsin.Çocukların kaç yaşında.Onlar da huzursuzlar mı bu durumdan.Bazen krizleri fırsata çevirebilmek çok önemlidir.Bence bekleme sen git boşanma davası aç.Tabi yüksek taleplerle.Davayı açmak hemen boşanmak değildir zaten.erken evlendiğine göre eğitimin ve mesleğin var mı bilmiyorum.ekonomik durumunuz nasıl onu da yazmamışsın.ama sonuna kadar haklarını al ve boşan gitsin.tazminat,nafaka...vs.birde şiddeti kanıtlarsan adamı evden uzaklaştırma alabilirsin.bu arada geçiçi nafaka da bağlatabilirsin.yani o kocan olacak adam eşşek gibi hem evin,çocukların ve senin masraflarını karşılamak zorunda kalıp hem de evden defolup gider.yasa da bu var.haaaa..bekara karı boşamak kolay diyebilirsin.ama deme.ben sana yazdıklarımı aynen yaptım.11 yıl evli kalsım 2,5 yıl boşanmaya çalıştım.senin yaşındaydım.şimdi hayatımın ikinci baharını yaşıyorum.ekonomik olarak ona ihtiyacım yoktu ama yasal hakkım neyse hepsini talep ettim ve aldım.1 kuruşunu evime sokmadım o ayrı.kızımın hesabında duruyor.bir kısmını da yardım derneklerine bağişladım.ama aldım.bir koca karısına silah çekiyorsa sonuçlarına katlanmalı(aynısı başıma geldi)benim mesleğim vardı,ailemin maddi durumu iyiydi ama yıllarca çalışmadım o istemiyor diye.ailemden hiç yardım almadım.ama boşanırken en büyük destekçim ailem arkadaşlarım ve kızım oldu.yıllar sonra çalışmaya başladım.bunlar hep sabır emek zaman istiyor ama şimdi 40 yaşındayım.mutlu kendi ayakları üzerinde durabilen ve kızıma karşı başı dik bir anneyim.lütfen kendini ve yapabileceklerini küçümseme.en büyük güç senin içinde.bismillah de ve başlat bu süreci.daha fazla ezdirme kendini bu hasta ruhlu adama.sen kararlı olursan herkes yanında olur.ben kararsızken ailem hep yuvanı bozma derdi.ne zaman ki kararlı olduğumu anladılar sonunda yanımda olmaya razı oldular.Çok sıkıntılı bir dönem olacağını söylemem lazım ama hayatı sana zindan eden bi adamla ömür geçmez.cennet de cehennem de bu dünya da arkadaşım.allah yardımcın olsun.seni ve çocuklarını korusun.

38 yaşındayım ,olaylar 2007 de olmuştu.ben yüksekokul mezunuyum ama çalışmama izin verilmedi.
ne zaman ayağa kalkmaya çalışsam,ayağıma çelme taktı. 2002 den önce alınmış tek mülk dublex evimiz oda benim üzerime
bir de devremülküm var. (2007) 2002 den sonraya ait dükkan büro ev filan var . ama eşimin üzerine

Mal açısından lehinize durum zaten dublex ev size verilecek, 2002 den sonraki büro evin de yarısı sizin boşanma halinde. Bence bir avukata danışın, kadın sığınma evleri var, destek olacak kurumlar var boşanma aşamasında yanlız kalmaz güvende olursunuz böyle kurumlar var ülkemizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…