Beni de dinleyin.İster ibret alın ,isterseniz bu kadar da olmaz deyin...

ONUN ARPASI FAZLA GELİYO BENCE HEMEN KUYRUĞUNU SIKIŞTIRIP GELMEYE BAŞLAMIŞ BİLEİÇİNEMİ DOĞDU ACEEEEBAA

ben şizofrenmiyim acaba ?
akşam dedim ki gel o zaman bir aile terapistine gidelim.
ben deli değilim ki dedi.
zaten o delilerle değil,aile sorunlarıyla ilgileniyor dedim.
yookkk
bak ben deliyim ona bakıtalım bari dedim...

dedim ki bir yemek yeme hakkım vardı.
istersen yemeyeyim.sen mutfağı kitle en iyisi ,çünkü ben adam olmam..

ben şizofrenmiyim acaba ?
Akşam dedim ki gel o zaman bir aile terapistine gidelim.
Ben deli değilim ki dedi.
Zaten o delilerle değil,aile sorunlarıyla ilgileniyor dedim.
Yookkk
bak ben deliyim ona bakıtalım bari dedim...

abla bi daha ben deli değilim derse nerden biliyosun de:)gel bi baktıralım onaylansın işte dedeli olmasa senin gibi bi kadının kıymetini bilirdi

cok üzüldümmm cok cokkk cokkkk Allah yardimciniz olsun bi yandanda halime sükür ettim beterin beteri var diye hayatiniz kaybolmus gibi bi hic icin bundan sonrasini karar verecek tek kisi sizsiniz

bu arada beni sevmiyormuş, çocuklar için berabermiş..
ben neyime güveniyormuşum (ben tabi konuyu nereye bağlamaya çalıştığını biliyorum)
dedim kara kaşıma kara gözüme güvenmiyorum herhalde
sen Allah diye bir kavram vardı,unuttun galiba ....işte ben ona güveniyorum dedim.

canım yaa nasıl bir kadınsın sen anlayamadım..sabır küpümüsün...anlattıkların birde %5 miş...bize bu bile yettide arttı bile..

2.evliliklerinde mutluluğu yakalayan çok insan var..üstelik sorun sende değil..yani sen,helal süt emmiş biriyle yeniden evlenmeye
karar verdiğinde muhtemelen hayallerinin ötesinde mutlu yaşayacaksın...çünkü sen mutlu olabilmeyi biliyorsun..
hakkında hayırlısı olsun birtanem...Allahım işlerini rast getirsin ve bişekilde hayırlısıyla yepyeni sayfalar açarsın...
babacığınada Allahtan rahmet diliyorum,herişte bir hayır vardır iyiki babacığın bilmiyordu..dediğin gibi kendini suçlayabilirdin..

Son düzenleme:

teşekkür ederim.ben tekrar bir evlilik hayali filan kurmuyorum.
ilk hatadır,2. si bilerek lades

canım yasadıklarına cok uzuldum .
senın yasadıklarını toplumda hemen hemen her kadın yasıyor .
kadınların cılesı erkekler oldu .
ahh bu erkek mılletı
hepsi;
................................
bırsey derdım de ban almaya nıyetım yok,noktalı yerı sız ıstedıgınızı koyun artık .
canım tum yorumları okuyamadım .sımdı durum nedır ?
bosanmayı kabul etmeyen adam bırden ne oldu da kabul ettı ?
sana davranış seklı nasıl ?

aman abla yaaa bunca yıllık evliliğimizde bir ortak noktamız varmış çünkü bende seni sevmiyorum deseydin yaaaao neyine güveniyomuş zaten kaç yaşına gelmiş elini ayağını öpeceği yerde yaptıklarına bak.abla bekleme ya benim annem 30sene sonra bir tek kelimeye boşadı ohh iyi yaptı tek başına geberecek hiçde üzülmüyorum haketti çünkü biraz cesaret.biz şu klasik soğan ekmek meselesini aynen yaşadık köfte yapamıyo diye patates köftesi yapardı annem şimdi kilolarca var ama vejeteryan oldumbırak eziyet çekmeyi şimdi annem hergece huzurlu uyumanın tadına varıyo kendisi söylüyor bunları bize yapma çocuklarınde etkileniyor olanlardan belli etmeselerde ben 14 yaşındaydım ama çok şey etkiledi beni 30 yaşına geldim hala psikolojik etkilerini yaşıyorum eşimede yaşatıyorum yazık onada acıyorum ama yapacak bişiy yok iyi düşün derim huzurlu bir uyku için 30 yıl bekleyen bir annenin çocuğundan tavsiyedir ukalalık yaptığımı düşünme ablacım

eşinin boşanmak isteyeceğini yani cidden boşanacağını sanmıyorum laf olsun diye konuşuyor
onun keyfi rahattır işte evli olarak gözüküyor toplumda, onun dışında istediğini yapıyor, böyle adam çok
böyle psikopat tiplerden boşanmak korkutuyor insanı benim de var böyle tanıdığım, öyle koş git boşan demekle olmuyor işte ama mecbur harekete geçmek lazım
bir ömür böyle geçmemeli..

33 yasındasınız sanırım daha çok güzel günlerinz olur. insanlar 35 40 evleniyorlar aşık oluyorlar. hiç bir sey için geç değil yıllar sonra o zaman neden yapmadım dersiniz çocuklarınzda varmıs güzel bir aile yuvası kurar yasarsınız calısır çabalarsınız . HAYAT ÇOK DEĞERLİ . HERSEYE RAĞMEN YASAMAK ÇOK GÜZELLLL

teşekkür ederim.ben tekrar bir evlilik hayali filan kurmuyorum.
ilk hatadır,2. si bilerek lades

yani sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş tatlım...zaten böyle bir zulumden sonra kendini
toparlaman için zamana ihtiyacın var...benim demek istediğim inşallah kendi dengini bulabilmendi..
hani öyle biriyle mutlu olacak bir kadınsın sen...keşke eşin hayırlı bir insan olsaydı ama Allah dağına göre
kar veriyor..bir taraf nekadar iyiyse diğeride okadar kaba oluyor..
hakkında hayırlısı olsun canım...

yok canım yok benimkisi züğürt tesellisi.
akşam geldiğinde benim hatalı olduğumu ama çocukları için devam edeceğini söyledi..
anlıyacağın hevesim kursağımda kaldı..
bir arkadaşın tavsiyesi vardı,deli numarası işe yarar diye
onu uygulayacağım.....

ALLAH yardımcınız olsun. yazdıklarınızı okudum ve çooooookkkkkkk üzüldüm. Siz ALLAH a güvenmeye devam edin. rabbim zalimlere ne edeceğini çok iyi bilir. bizim aklımıza gelmeyenler gelir başına.
Çok sabırlı biriymişsiniz. biz sizin söylediklerinizden etkilendik yaşadıklarınızı artık rabbim bilir.Size tavsiyem dua ederken Allah tan sabır istemeyin dua ederken dikkatli olun sabır isterseniz sabır için önce sabredecek şeyler verir ki sabır versin
rabbim hayırlısı ise sizi ve çocukları bu zalimin elinden kurtarsın inşaallah.

Son düzenleme:

yanı yıne bosanmaktan vazgectı. oyle mı ?
off o zaman kotu olmus cnm yaa .
Allah yardımcınız olsun .

tatlım tavsiyelerin için teşekkür ederim.ukalalık olarak almıyorum zaten
sevgiler paylaşıldıkça çoğalır, üzüntüler paylaşıldıkça azalır....
inan maddi hiç bir kaygım yok.eşiminde bu sinirini bozuyor..
rızkı veren Allah tır. şimdi eşim buna vasıta o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…