- 3 Mart 2023
- 68
- 125
- 13
- 47
- Konu Sahibi gulumser77
-
Geçmişe dönüp bakınca öyle galiba20 yıldır mi böyle?
Bende öyle yapıyorum, çocukları alıp gezmeye gidiyoruz, alışveriş yapıyoruz, onsuz da oluyor imajını veriyoruz ama içim içimi kemiriyor ve onun rahatlığı bana batıyor. Bu arada artik kusluklerimiz konuşmamaktan ötede bı hal aldı. Konuşuyoruz, yiyoruz, iciyoruz, denize, pikniğe gidiyoruz, zoraki sohbet olsun diye saçma şeyleri de konusuyoruz ( bak bak küs değiliz imaji sankiHangi konularda kavga ediyorsunuz ki?
Benim esimde kuserdi baslarda
Bende kus kalmayalim diye dayanamaz adim atardim
Misal cay yapardim hadi sana da koydum falan diye konusurdum vs
Sonra baktim her küsmede ben adim atiyorum adam küsmekten cekinmiyor
Bi gun inat ettim 2 gun boyunca tek kelime konusmadim
Evliligin baslarindaydik nasil alisirsa oyle gidecekti cunku
Artik sıkıysa küssün
Ben daha beter küsüyorum cunku
Iletisim insanlar icin neticede
Konusulur cozulur
Küsmek neymis
Siz 20 yil iyi dayanmissiniz ama yine de bundan sonra adim atmayarak donguyu degistirebilirsiniz
Ayrica cocuklariniza catmayin
Kocaniza kizginsiniz onlara degil
Kucuk bi tavsiye; esinize küsken sinirli moralsiz durursaniz yine ise yaramaz
Aksine onla konusmadiginizda daha mutlu huzurlu davranin ki bu durumdan rahatsiz olsun
Ben acip komedi filmi izlerdim kalkip kendime kahve yapardim muzik acip zumba yapardim esim odadan odaya dolanir sinirinden catlar en son gelip cocuk gibi mizmizlanirdi benle kusken cok mutlusun bakiyorum da derdi
Ee napayim kös kös oturup senin hatalarini mi dusuneyim ne guzel kafa dinliyordum meditasyon gibi, az daha küsseydin keske diye dalga geciyordum
Altin kural surat asmamak
Kus olmadiginiz zamanlarda nasilsiniz peki? Yoksa artik evliligin rutini mi bu oldu? Hani bi sure sonra askin yerini saygi ve tahammul alir ya onun gibi mi meselaBende öyle yapıyorum, çocukları alıp gezmeye gidiyoruz, alışveriş yapıyoruz, onsuz da oluyor imajını veriyoruz ama içim içimi kemiriyor ve onun rahatlığı bana batıyor. Bu arada artik kusluklerimiz konuşmamaktan ötede bı hal aldı. Konuşuyoruz, yiyoruz, iciyoruz, denize, pikniğe gidiyoruz, zoraki sohbet olsun diye saçma şeyleri de konusuyoruz ( bak bak küs değiliz imaji sanki)ama arada ki o samimiyet o sıcaklik yok, yatakta arkamızi dönüp yatıyoruz.
Aslında baştan beridir böyle, git gide şekil değişiyor. Hiç konuşmamaktan, gizli kusluge terfi ettik. Onun sakinliği ve Sabri beni deli ediyor.Kus olmadiginiz zamanlarda nasilsiniz peki? Yoksa artik evliligin rutini mi bu oldu? Hani bi sure sonra askin yerini saygi ve tahammul alir ya onun gibi mi mesela
Bi sure kendinizle mutlu olmayi denesenizeAslında baştan beridir böyle, git gide şekil değişiyor. Hiç konuşmamaktan, gizli kusluge terfi ettik. Onun sakinliği ve Sabri beni deli ediyor.
Yani bu gizli küslük artık onun adım atmamasından sonra benim sessizliğime, triplerime dönüşüyor. İletişimi kesmeye başlıyorum, bakıyorum yine hareket yok sonra patlıyorum işte biranda sonra tartışıyoruz ama eşim tartışmayı da hiç sevmez , öyle sesini yükseltip kavga edemezsin, ağzına geleni sayamazsin, kavgada bile usturuplu olucan adamın gözü dönüyor ne yapacağı belli olmaz.İçteki öfke boşalmazsa git gide büyüyeceğine inanırım.
Doğru bir şey değil fakat kavgada çok pis insanımdır, ağzımdan çıkan adam yaralar
Ne hissediyorsanız söyleyin, o an kafasını patlatmak istiyorsanız dile getirin, aksın o zehir.
Sonra pamuk gibi oluyorsunuz, dolan kota boşalıyor.
20 sene böyle gittiyse sen iyi sabretmişinBu koca kişisine artık sabrım kalmadı. Bir küs bir barışık, 10 gün iyiysek 10 gün kötüyüz. Artık tahammülüm kalmadı, attan almak hep ayağına gitmekten biktim. Sanki ben hep haksizim, adam susarak herşeyden siyriliyor, ben kendi kendime huy çıkartıp çildiriyorum gibi oluyor. Tabii benim çıldırmam sonrası duzeliyoruz el bebek gül bebek, 15 gün sonra yine birşeyden huy kapıyoruz aramiz soguyor.
Ben bu adama odaklanmaktan başka işlerime bakamıyorum. Çocuklarıma olan tahammülüm de azalıyor. Bütün kotayı o kullanıyor sanki. 20 sene sonunda artık boğazıni sıkmak, Allah'ın cezası diye bağırmak istiyorum. Serbest bırakıyorum umrumda değilmiş gibi davranıyorum ama çok umrumda, ondan çok yine ben üzülüyorum.Yine çok sinirliyim, avazim ciktiginca bağırmak istiyorum.
Çok tatlısınız gerçekten, on günü gectik bir ayı bulucaz nerdeyseBi sure kendinizle mutlu olmayi denesenizebeyninizde soyle olusturun: bosanmisiz (bu dusunce sizi uzerse uzaga goreve gitmis gibi dusunun) cocuklarinizla evdesiniz kendinizi keyiflendirin
Yuzunuze yeni aldiginiz bi maske deneyin
Sacinizin seklini degistirin
Yeni bi elbise alin
Kendinizle ugrasin
Sofraya sadece 1 tabak daha ekliyorsunuz onu sadece oyle dusunun
Bi kendinize odaklanin
En azindan bi 10 gun kadar
Farki goreceksiniz
Sorunlarınız tam ne ki ?Bu koca kişisine artık sabrım kalmadı. Bir küs bir barışık, 10 gün iyiysek 10 gün kötüyüz. Artık tahammülüm kalmadı, attan almak hep ayağına gitmekten biktim. Sanki ben hep haksizim, adam susarak herşeyden siyriliyor, ben kendi kendime huy çıkartıp çildiriyorum gibi oluyor. Tabii benim çıldırmam sonrası duzeliyoruz el bebek gül bebek, 15 gün sonra yine birşeyden huy kapıyoruz aramiz soguyor.
Ben bu adama odaklanmaktan başka işlerime bakamıyorum. Çocuklarıma olan tahammülüm de azalıyor. Bütün kotayı o kullanıyor sanki. 20 sene sonunda artık boğazıni sıkmak, Allah'ın cezası diye bağırmak istiyorum. Serbest bırakıyorum umrumda değilmiş gibi davranıyorum ama çok umrumda, ondan çok yine ben üzülüyorum.Yine çok sinirliyim, avazim ciktiginca bağırmak istiyorum.
Deli deliyi görünce misali.Yani bu gizli küslük artık onun adım atmamasından sonra benim sessizliğime, triplerime dönüşüyor. İletişimi kesmeye başlıyorum, bakıyorum yine hareket yok sonra patlıyorum işte biranda sonra tartışıyoruz ama eşim tartışmayı da hiç sevmez , öyle sesini yükseltip kavga edemezsin, ağzına geleni sayamazsin, kavgada bile usturuplu olucan adamın gözü dönüyor ne yapacağı belli olmaz.
Bu mod cok iyi deneyin bakinÇok tatlısınız gerçekten, on günü gectik bir ayı bulucaz nerdeyse
Öyle belli bir sorunumuz yok, eften puften sebeplerSorunlarınız tam ne ki ?
İnanın bu dediklerinizi yapıyorum ama benim hatam galiba işler düzelince, normale dönünce odak noktama yine onu koyuyorum, hayatım yine onun etrafında dönsün istiyorum. Böylece kısır döngüye giriyoruz. Şimdi bir de plansız bir bebeğimiz var. İşler iyice sarpa sardı. Artık çocuk bakmak için kendimi yeterli bulmuyorum ,yoruluyorum. Bütün vaktimi çocuk alsada kendimi mutlu edecek bir hobi bulmam lazım sanırım.Bu mod cok iyi deneyin bakinerkeksiz hayat diye dusunun
O arada sofraya oturan 1 bardak daha cay isteyen biri olsun sadece
Merkeze kendinizi koyun
Suraya gidelim dediginde iyi tamamdegil de oluur gidelim degisiklik olur modunu takinin
Normalde durgunsaniz enerjik olusunuz onun kafasini karistirir
"Hayatimizda birsey degismedi ne oluyor bu kadina" diye dusunur
Belki de o sizin modsuz halinizden besleniyordur
Ben rahatim o kasiyor bundan dolayi diye kendini sarj ediyordur belki de
Bak bak ilgime muhtac diye dusunuyor da olabilir
Onu sasirtin
Size yollari ayirin vs yazamam cunku ortada siddet kufur vs yok
Huysuz bi adam var
Sadece kendi hayatinizi guzellestirin onerisinde bulunabilirim
Esler bile bi yere kadar var
Cocuklar da oyle
Kendinize yatirim yapin
Ya işte stresimi bile atamıyorum, içimde patlıyor resmen, hasta ediyor beni..Deli deliyi görünce misali.
Sizin dönsün onun niye dönüyor?
Pasif agresif metot yerine adam akıllı bağırın çağırın, oh bitti gitti sen sağ ben selamet.
Bu kaçak dövüşler resmen psikolojik şiddettir, insanı içten bir kurt gibi kemirir yer, bitirir.
Eğer adamla bunu yapamıyorsanız yastıkla ya da ona ithaf ettiğiniz bir objeyle kavga edebilirsiniz.
Zormuş valla, gözümün döndüğünü anlayanlar toz olur çevremden, bilirler yıkar geçerim ama sonra pamuk gibiyim.
Bunu sizde eşiniz yapıyor demek…
Görmezden gelemeyeceğim o kadar güzel tavsiyeler veriyorusunuz ki kendinizi dert sahibinin yerine koyarakBu mod cok iyi deneyin bakinerkeksiz hayat diye dusunun
O arada sofraya oturan 1 bardak daha cay isteyen biri olsun sadece
Merkeze kendinizi koyun
Suraya gidelim dediginde iyi tamamdegil de oluur gidelim degisiklik olur modunu takinin
Normalde durgunsaniz enerjik olusunuz onun kafasini karistirir
"Hayatimizda birsey degismedi ne oluyor bu kadina" diye dusunur
Belki de o sizin modsuz halinizden besleniyordur
Ben rahatim o kasiyor bundan dolayi diye kendini sarj ediyordur belki de
Bak bak ilgime muhtac diye dusunuyor da olabilir
Onu sasirtin
Size yollari ayirin vs yazamam cunku ortada siddet kufur vs yok
Huysuz bi adam var
Sadece kendi hayatinizi guzellestirin onerisinde bulunabilirim
Esler bile bi yere kadar var
Cocuklar da oyle
Kendinize yatirim yapin
Cok tesekkur ederimGörmezden gelemeyeceğim o kadar güzel tavsiyeler veriyorusunuz ki kendinizi dert sahibinin yerine koyarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?