Beni deli ediyor

Bu işaretlediğim cümleniz var ya, buna "reactive abuse" deniyor. Narsistlerin kullandığı bir yöntem. Sizi dışardan hiç anlaşılmayacak ufak, sinsi ve sakin eleştiri ve tahriklerle çileden çıkarıyor, siz delirip en sonunda bağırınca "sen bağırdın" oluyor. İstismarın bir çeşidi bu.

20 yılınız böyle geçtiyse şu an sinir sisteminizin pişmaniyeye dönmüş olması çok normal.
Adamı seviyorsanız terapiye gönderin. Ardından da çift terapisine başlayın. Derim, naçizane...

Ben bu adama odaklanmaktan başka işlerime bakamıyorum. Çocuklarıma olan tahammülüm de azalıyor. Bütün kotayı o kullanıyor sanki.
Az önce tam da buna benzer bir konu okudum .50 yaşına geldim bir şey basaramamisim diye .bir okuyun isterseniz .şurada yazdıklarınizin gelecekte nelere mal olabileceği .kendi adıma epey aydınlandim belki sizde de ise yarar

bu erkekteki ergen triplerinden de nefret ediyorum hiç çekilmiyorlar

Ayağına gitmeyi ve tahammül etmeyi bırakın...

Aslında baştan beridir böyle, git gide şekil değişiyor. Hiç konuşmamaktan, gizli kusluge terfi ettik. Onun sakinliği ve Sabri beni deli ediyor.
Sakinlik ve sabır değil o, umursamamazlık , görmezden gelmek , tınlamamak, adam yerine koymamak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…