- 11 Kasım 2019
- 16
- -10
- 1
- 23
- Konu Sahibi Angelina666
Biraz uzun olacak ama ne yapim ben eşimle evleneli 1 buçuk sene oldu ikinci evliligim benim ilk evliligim iki cocugu var ben bakiyorum biri geldigimde 1 yaş 2 aylıktı diğeri dogmamisti ikisini de annesi kabul etmedi digerini de hastanede doğurdu bıraktı gitti ben hamile olduğunu bilmiordum yani kesin bişey yoktu varsada anlaşmalı şekilde aldıracaz dedi kaçtıktan sonra öğrendim çocuğun 4 aylık aldirilamadigini ve bı cana ben kiyamazdm annesi ben bakacam dedi bakmadı ikisinde şimdi biri iki buçuk yaşında çişini de öğrettim bezi biraktirdim diğeri 10 aylık inek sütüyle bakiyorum bu arada benim yaşım 18 şuan iki çocukla yemek yapmasını ev işini soba yakmayi herşeyi ben yapiyorum akşama kadar yoruluyorm eşim geliyor yemek bulaşık masaj onla ilgilen ffalancok yoruluyorum gece çocuklar uyutmuyor büyük çocuğum çok uyanıyor süte diğer kücugu de uyarıyor zaten hasta sabaha kadar durmuyo sütten kesmek isteyince üvey anne olmuş oluyorum uykuya düşkün olmuş oluyorum çocukların piskolejisini bozmuş oluyorum inan bu durum beni çok üzüyor daha ben evliligimin baharını bile yasayamadan yükün altına girdim 17 yaşımda eşim beni hiç anlamiyor beni hiç düşünmüyor küçük cocugum dogmadan birinin sütünü ben yaparım sana yük olmaz diyordu ölü gibi uyuyor arada sırada yapıyor tamam ama ne gündüz nede gece bı duzenim piskolejim kalmadı 
beni düşünen yok