beni düşünen kimse yok

Genç yaşta bu kadar sorumluluk altına girmeyi nasıl kabul ettin ah be kardeşim?
Aranızdaki nikah umarım resmi nikahtır. Bu kadar sorumsuzluğun yanında ondan emin değilim ya neyse

kıyamam bırıcık kocana masajjsız yapamazmış oy..
10 aylık bebek ek gıdadır o süt böbreklerini çocuğun fena halde yorar.hazır süt bahsetmıyorum bıle.o yüzden normal besle bebeği bebeğe uygun olacak şekılde.yoğurt yapabılırsın mesela.kafama tek takılan bu.Allah yardım etsin yavrucaklara.

sen kendini düşünmedikten sonra elAlem seni hiç düşünür mü?

Ya ben sunu anlamadım karısı dört aylık hamile yani en az dört ay önce birlikte olmuşlar. Peki siz ne ara tanıştınız, evlendiniz? O ne ara karısından boşandı? Çok garip bir konu ve olan tabiki cocuklara oluyor. Size hiç üzülmedim bile, masaja devam.
Anlaşmalı bı şekilde bosanmislar 1 günde bosuyolar karşılıklı olunca hem senin uzulmene ihtiyacım yok kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim sitenin kuralları var her konuya mesaj yazmak zorunda da degilsin anlamiyosan yazma arkadaş başkalarının görüşlerini alıyom zaten bu konuda benim sorunum o mı inanmiyorsan inanma benim günlük hayatim saçma sapan konusuyorsun

kıyamam bırıcık kocana masajjsız yapamazmış oy..
10 aylık bebek ek gıdadır o süt böbreklerini çocuğun fena halde yorar.hazır süt bahsetmıyorum bıle.o yüzden normal besle bebeği bebeğe uygun olacak şekılde.yoğurt yapabılırsın mesela.kafama tek takılan bu.Allah yardım etsin yavrucaklara.

sen kendini düşünmedikten sonra elAlem seni hiç düşünür mü?
Masaj şart olmazsa olmaz yani

5 aya kadar mama kullandık ek öğün veriyorum ama süt içiyor sıkıntı da yaşamadık su katiyorum bisküvisi birde

Biraz uzun olacak ama ne yapim ben eşimle evleneli 1 buçuk sene oldu ikinci evliligim benim ilk evliligim iki cocugu var ben bakiyorum biri geldigimde 1 yaş 2 aylıktı diğeri dogmamisti ikisini de annesi kabul etmedi digerini de hastanede doğurdu bıraktı gitti ben hamile olduğunu bilmiordum yani kesin bişey yoktu varsada anlaşmalı şekilde aldıracaz dedi kaçtıktan sonra öğrendim çocuğun 4 aylık aldirilamadigini ve bı cana ben kiyamazdm annesi ben bakacam dedi bakmadı ikisinde şimdi biri iki buçuk yaşında çişini de öğrettim bezi biraktirdim diğeri 10 aylık inek sütüyle bakiyorum bu arada benim yaşım 18 şuan iki çocukla yemek yapmasını ev işini soba yakmayi herşeyi ben yapiyorum akşama kadar yoruluyorm eşim geliyor yemek bulaşık masaj onla ilgilen ffalancok yoruluyorum gece çocuklar uyutmuyor büyük çocuğum çok uyanıyor süte diğer kücugu de uyarıyor zaten hasta sabaha kadar durmuyo sütten kesmek isteyince üvey anne olmuş oluyorum uykuya düşkün olmuş oluyorum çocukların piskolejisini bozmuş oluyorum inan bu durum beni çok üzüyor daha ben evliligimin baharını bile yasayamadan yükün altına girdim 17 yaşımda eşim beni hiç anlamiyor beni hiç düşünmüyor küçük cocugum dogmadan birinin sütünü ben yaparım sana yük olmaz diyordu ölü gibi uyuyor arada sırada yapıyor tamam ama ne gündüz nede gece bı duzenim piskolejim kalmadı 😑😣beni düşünen yok

Küçüksün daha o yüzden suçlayamadım.Ama çok üzüldüm canım sana...Senin ailen yok mu?Nasıl izin verdiler bu evliliği yapmana?Eşi olan biriyle neden görüştün?yazık günah değil mi...ah hele o bebeklere...ne desem bilemedim.Yol yakınken ayrıl desem ayrı dert demesem ayrı dert

Güzel kardeşim anlattıkların doğruysa çoook büyük sıkıntı ve buna karşılık çok büyük mükafatın var hak katında. Valla sen eli öpülecek kadınsın, çoğu gitmiş azı kalmış, biraz daha sabret, biraz daha büyüyünce çocuklar rahatlarsın. Allaha bol bol dua et, işimi kolaylaştır de, ikinci evliliğinmiş, kaçıp gidersen daha iyi olur mu, hiç sanmam, olan olmuş geçmişe takılma, çocukları kendi çocukların bil, Allah ne kapılar açıyor bir sabırsısız sadece.
Olayları tamamen yanlış anlamışsın tekrar okuyup önce anlamalısın

Kadın 18 yaşında 2 cocuklu bir adama kacti ve bir yuva kurdu. O gunler o kadar cahildi ki omuzlarina sacpa sapan bir aşk adina altinda sorumluluk yükledi. Eşine ve esinin çocuklarına iyi bakmaya calistikca hep birseyler eksikti. Çünkü ne yaparsa yapsin yaranamiyor yetmiyordu, ama kocasi ile iyi anlasiyordu buda kendisini kandirmaya yetiyordu. Gel zaman git o zaman kadin 20 kusurlu yaslara geldikce, kafa yapisi olgunluga ulastikca sorgulamaya basladi. Canina tak etti ve geriye dönüp baktiginda keske dedi. Keşke şu ve şu hataları yapmasaymisim, ne işim varmis boyle bir evliligin icin de. Okusaymisim calissaymisim da ayaklarimin üzerinde durup söz hakkim olsaymis dedi. Olan gencligine olmuştu artık guzelim yılları bir kibritin ucunda tutuşup gitmişti. Son pişmanlık her zaman ki gibi fayda etmemisti. En başında bir çaresi bulunsaydi bu pismanliklar bu denli olmayacakti o kesin.

Küçüksün daha o yüzden suçlayamadım.Ama çok üzüldüm canım sana...Senin ailen yok mu?Nasıl izin verdiler bu evliliği yapmana?Eşi olan biriyle neden görüştün?yazık günah değil mi...ah hele o bebeklere...ne desem bilemedim.Yol yakınken ayrıl desem ayrı dert demesem ayrı dert
Eşi olan biri değil bizim tanışıp kacmamiz çok kısa oldu mutluyum ama yorgun var ailem herkes biliyor 1 buçuk sene oldu kim ne dicek ben geldikten sonra

5 aya kadar mama kullandık ek öğün veriyorum ama süt içiyor sıkıntı da yaşamadık su katiyorum bisküvisi birde
onlar yerıne havuç,brokolı,patates meyve daha besin değeri yuksek besınler verebılırsın bıskuvı sütle olacak şeyler değil.pekde zorlanmıyorsun bence.süt ve bıskuvıyı ezıp vermek pek elzem sayılmaz. neyseee canım yakınınlarından yardım iste sen. o zaman zorlanmazsın.

Eşi olan biri değil bizim tanışıp kacmamiz çok kısa oldu mutluyum ama yorgun var ailem herkes biliyor 1 buçuk sene oldu kim ne dicek ben geldikten sonra
Kadın ayrıldıktan sonra doğum yapmış ve 4 aylıkmış en az aldıramamış.4 ay önce birlikte olmuşlar ne ara boşanmışlar da seninle kaçmış.Mutlusun ama yorgunluk var öyle mi...Bu devirde kız çocuk büyütmek de çok zor...çok.18 yaşındasın hallettiğin işlere bak.

Benim kocamla sıkıntım yok mutluyum seviyorum ama çoc

Ben zaten bunu Umut ediyorum ama ikisinde küçük olunca yemek yapmayı bile iki çocukla öğrendim ama kıymetimi bilsin istiyorum üstüme gelio herkeezin annesi çocuğunu sütten kesiyo ben kesince bana üvey anne muamelesi yapıyor benim o zoruma gidiyo yoksa hicbi yük beni yıldirmaz sadece eşim..
O zaman eşinle de çok iyi değilsin. Hayır ailen de mi uyarmadı? Çok ilginçler ya. Sanki sen doğurmuş gibi bu ne be üstüne bir de trip atıyor. Bırak git bakalım napacak o zaman

Kadın ayrıldıktan sonra doğum yapmış ve 4 aylıkmış en az aldıramamış.4 ay önce birlikte olmuşlar ne ara boşanmışlar da seninle kaçmış.Mutlusun ama yorgunluk var öyle mi...Bu devirde kız çocuk büyütmek de çok zor...çok.18 yaşındasın hallettiğin işlere bak.
Ne sacmaliyonuz ya anlaşmalı boşanma 1 günde olan bişey zaten niye yalan soyleyim yazmayın ya inanmiyosaniz kimse yazmak zorunda değil benm senin gibi babam başımda yoktu bende başka çocuk daha babasız büyümesin die cabaladm ben utanacak bişey yapmadm

Gerçek mi bu?
Bu Zaman da millet Kendi çocuğuna zar zor bakıyor lafını geciremiyor sen çocuk yaştasın şu an ve bukadar yükü almışsın üstüne üstüne bir de bu yaşta kaçmışsın kendine değer vemeyen bir insana başkası hiç değer vermez rabbim yardımcın olsun

Ne sacmaliyonuz ya anlaşmalı boşanma 1 günde olan bişey zaten niye yalan soyleyim yazmayın ya inanmiyosaniz kimse yazmak zorunda değil benm senin gibi babam başımda yoktu bende başka çocuk daha babasız büyümesin die cabaladm ben utanacak bişey yapmadm
Bence atar gider yapma hiç. Yapmışsın bir hata. Şuan bari korun. Bu evliliğe bir de çocuk yapma nolur. Keza kocannın da çocuk istediğini düşünmüyorum. Daha çok çok küçüksün. Biraz kapsamlı düşünebilen bir insan olsan burada ki yazılanlara hak verirsin zaten. Ne diyim kendini tez elden kurtar.

18 yaş daha okul arkadaşlarla Cafe gezme eğlenme zamanı. 2 bebenin sorumluluğunu almışsınız. Daha siz çocuk sayılırsınız. Ne desem bilemedim. Ama ortada şöyle bir gerçek varki siz 2 bebekle cebelleşirken eşiniz bu hayatta cenneti yaşıyor. 18 yaşında 2 bebeğine bakan masajını eksik etmeyen bir hatun evde. Şanslı adammış vesselam. Gözünüzü açın.

Back
X