- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi Angelina666
Konunun gerçekliğine inanmıyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunun gerçekliğine inanmıyorum![]()
Yetim ve öksüz değiller mi,bence asıl şimdi yetim ve oksuzler. Konu sahibi anne gibi sahip cikmis,öz annesi doğurup hastanede bırakıp gitmiş. Baba desen çocuklar umrunda değil. Konu sahibide giderse çocuklar perişan olur gibi hissettim. Çok zor Allah yar yardımcıları olsun.çocukların zaten anne babası mevcut. yetim ya da öksüz değiller ki. konu sahibi bu adamla tanışmamış olsaydı o zaman nasıl bakılacaksa şimdi de bakılabilir
Biraz uzun olacak ama ne yapim ben eşimle evleneli 1 buçuk sene oldu ikinci evliligim benim ilk evliligim iki cocugu var ben bakiyorum biri geldigimde 1 yaş 2 aylıktı diğeri dogmamisti ikisini de annesi kabul etmedi digerini de hastanede doğurdu bıraktı gitti ben hamile olduğunu bilmiordum yani kesin bişey yoktu varsada anlaşmalı şekilde aldıracaz dedi kaçtıktan sonra öğrendim çocuğun 4 aylık aldirilamadigini ve bı cana ben kiyamazdm annesi ben bakacam dedi bakmadı ikisinde şimdi biri iki buçuk yaşında çişini de öğrettim bezi biraktirdim diğeri 10 aylık inek sütüyle bakiyorum bu arada benim yaşım 18 şuan iki çocukla yemek yapmasını ev işini soba yakmayi herşeyi ben yapiyorum akşama kadar yoruluyorm eşim geliyor yemek bulaşık masaj onla ilgilen ffalancok yoruluyorum gece çocuklar uyutmuyor büyük çocuğum çok uyanıyor süte diğer kücugu de uyarıyor zaten hasta sabaha kadar durmuyo sütten kesmek isteyince üvey anne olmuş oluyorum uykuya düşkün olmuş oluyorum çocukların piskolejisini bozmuş oluyorum inan bu durum beni çok üzüyor daha ben evliligimin baharını bile yasayamadan yükün altına girdim 17 yaşımda eşim beni hiç anlamiyor beni hiç düşünmüyor küçük cocugum dogmadan birinin sütünü ben yaparım sana yük olmaz diyordu ölü gibi uyuyor arada sırada yapıyor tamam ama ne gündüz nede gece bı duzenim piskolejim kalmadıbeni düşünen yok
Resmi nikahimiz var tabi olmazsa olurmu düğünümüz de oldu kaçtık amaSen kendini düşünmemişsinki elalem seni düşünsün kızım. Allah bilir ailen sen bu adamla evlenme diye ne diller dökmüştür de sen illa evleneceğim diye diretmişsindir.
Aklını başına al ve sakın çocuk yapayım deme bu adamdan. Daha 17 yaşında gencecik çocuğu almış evine önceki eşinden 2 çocuğa baktırıyor bir de demediğini bırakmıyor.
Aranızda resmi bir nikah yok galiba ? Doğru mu ?
Bak kızım al akılını başına bu adamla hayatını hiç etme... Git kurtul bu adamdan...
Kaçarken aklin nerdeydi daha bu yasta koca şart miydi al sana iste koca iyi hizmetcilikler köleye donmussun okul siralarinda olman gerekirken kacinci yuzyildayiz artik ailen kotuyse kaçardin devlet yurda alirdi okurdun yatili okul dolu ilçelerde. O cocuklara kötü davranma da sabret de baska bir sey diyemicem ama sabretmedigine de eminim.Ayrica hangi sutten keseceksin anlamadim..Biraz uzun olacak ama ne yapim ben eşimle evleneli 1 buçuk sene oldu ikinci evliligim benim ilk evliligim iki cocugu var ben bakiyorum biri geldigimde 1 yaş 2 aylıktı diğeri dogmamisti ikisini de annesi kabul etmedi digerini de hastanede doğurdu bıraktı gitti ben hamile olduğunu bilmiordum yani kesin bişey yoktu varsada anlaşmalı şekilde aldıracaz dedi kaçtıktan sonra öğrendim çocuğun 4 aylık aldirilamadigini ve bı cana ben kiyamazdm annesi ben bakacam dedi bakmadı ikisinde şimdi biri iki buçuk yaşında çişini de öğrettim bezi biraktirdim diğeri 10 aylık inek sütüyle bakiyorum bu arada benim yaşım 18 şuan iki çocukla yemek yapmasını ev işini soba yakmayi herşeyi ben yapiyorum akşama kadar yoruluyorm eşim geliyor yemek bulaşık masaj onla ilgilen ffalancok yoruluyorum gece çocuklar uyutmuyor büyük çocuğum çok uyanıyor süte diğer kücugu de uyarıyor zaten hasta sabaha kadar durmuyo sütten kesmek isteyince üvey anne olmuş oluyorum uykuya düşkün olmuş oluyorum çocukların piskolejisini bozmuş oluyorum inan bu durum beni çok üzüyor daha ben evliligimin baharını bile yasayamadan yükün altına girdim 17 yaşımda eşim beni hiç anlamiyor beni hiç düşünmüyor küçük cocugum dogmadan birinin sütünü ben yaparım sana yük olmaz diyordu ölü gibi uyuyor arada sırada yapıyor tamam ama ne gündüz nede gece bı duzenim piskolejim kalmadıbeni düşünen yok
Allah rizasi icin R harflerini yutma.Eşim 28 yaşında çocuklar dışında çok iyi anlasioz bı tartışmamız bile yok ama bu konuda beni anlamıyor ailem ne desin sen istedin kaçtın duraydin diyo
Pardon hiç alakası yok ama konunun fake ve ahlak yoksunluğu ile ne alakası var.Öncelikle konu fake. Lakin olayı yorumlayacak olursak 4 aylık hamile eşi olan bir erkeğe kaçan herhangi bir kadının (yaşı da önemli değil cahillikten olduğunu düşünmüyorum, ahlaki yoksunluk) her şeyi kabullenmiş olması gerekli. “Kendim ettim kendim buldum” yorumlarına katılıyorum.
bir kadının evli 4 aylık hamile eşi olan bir erkeğe kaçması evet ahlak yoksunluğu :) siz bulmayabilirsiniz bana göre öyle.Pardon hiç alakası yok ama konunun fake ve ahlak yoksunluğu ile ne alakası var.
Bir kadının çocuğu olan bir adamla evlenmesi ahlak yoksunluğu mu ?
Evli ve eşi hamile bir adama kaçıp kaçtığı ortamda bir bebek ve dört aylık hamile bir kadini bulmasına rağmen kendi ailesine veya bir sığınma evine gitmemesi ...o evde yaşayıp adamla aynı yatağı paylaşması "ahlak yoksunlugu"Pardon hiç alakası yok ama konunun fake ve ahlak yoksunluğu ile ne alakası var.
Bir kadının çocuğu olan bir adamla evlenmesi ahlak yoksunluğu mu ?