beni düşünen kimse yok

Nası adım atiyim çocuklar küçük eşimin bana karşı duyarlı olması gerekio
İyi günde tabi hiç kavganız olmaz iyi anlaşırsınız amaç kötü gündeki tavrı ve kötü gündeki tavırda umursamaz hödüğün teki baksanıza sütü bıraktıracam diyince üvey anne oldunuz bu adamdan Bi cacık olmaz ilerde yapmasaydın olur kapı dısına koyar böyle öküzler insanda mahcubiyet olur lan bu kız bana güvenip geldi ailesine rest çekti o kadar yoruluyor gönlünü hoş tutayım diyor mu siz bir iki mızmızlanınca üvey anne pislikler

Ah be kızım zorun neydi 17 yaşında koşa koşa bu adama kaçtın? Çocuğu olmasa bile yaptığın doğru değil. Ailen haklı kusura bakma sen istemişsin madem sen çekiceksin. Kamu spotu gibi konu gerçekten. Ek olarak kocanızın sizi düşündüğü falan yok 2 çocuğuna bakıyorsunuz diye minnet edip işinizi kolaylaştıracağına üstüne sizden masaj bekliyor, bütün ev işinin yükü sizin üzerinizde. İleride geçmişe dönüp baktığınızda çok pişman olacaksınız ama umarım çok geç olmaz

bence de kimseye atarlanma acı gerçekler ama herkes haklı maalesef... şöyle yap böyle yap diye akıl verilecek konumda da değilsin ki. bırak git hayatını kurtar diyesim geliyor yapmazsın zaten anlaşılıyor yazdıklarından (ha bu ne kadar doğru bilemem kendi kızım olsa çekip alırdım alabiliyorsam)
sen kendi kıymetini bilmezsen koca kişileri bilmez maleseff sakın onu bekleme
karşına alıp düzgünce konuşacak sıkıntılarını anlatacaksın başkası sana çare olamaz..
Allah yardımcın olsun

Sana ayrı, o bebeklere ayrı üzüldüm. Eşine ve bebeklerin annesine aşırı kızdım. Şu hayatın yükünü tek başına omuzlamışsın. Seni düşünen kimse yok belli, ama sen kendini düşünüyor musun acaba? bunu bir kendine sor. Hala o adama masaj yaptığına inanamıyorum. Masaja rahatlamaya ihtiyacı olana sensin. Beyfendiyi çocuk bakımına ve ev işlerine dahil et. Çok yorulduğunu ve yetişemediğini söyle ve lütfen o çocukların masum ve günahsız olduğunu unutma.

cansımsın sen annen baban nerde konuşuyo musun görüşüyo musun? bi git yanlarına özrünü diledin mi onlardan? ben kaderci değilim vardır bunda bir hayır diyemem. eşin gerçekten sana iyilik yapmıyor inan bana daha aylık bebeği sana vermiş bak büyüt diye. canım böyle hayat geçer ama sen de bitersin. bu çocuklar büyüdüğünde "annemiz kim biz annemizi istiyoruz" diyebilir. ya da annesi büyümüş çocukları pat diye senden alabilir.
belli ki kadınlık yapıyorsun ki aranız iyi. ama seni hiç düşünmüyor eşin hiç hiç hiç kendini heba ediyorsun bu yollarda.
bir hata yapmışsın ama dönülemeyecek bir hata değil. anne baban seni dövse de sövse de kapılarına git. çünkü bu adam seni bırakır gider bu çok belli

Saçma sapan olan sen ve hayatın.
Zorunda oldugum için degil, canım istedigi için yazıyorum. Neye yorum yapacağıma da sen karar veremezsin.
Konunun ne oldugunu da çok iyi biliyorsun. Konu bir günde boşanmak degil. Hamile karısından boşanmış bi erkek. Ayrıca onunla dört ay önce birliktelik yaşamış. Anladın mı? Şüpheli bir mevzu. Mide bulandırıcı.
Tekrar edeyim, senin hayatın umrumda degil. Terbiyeni takın.

anlayamıyorsunuz konu sahibi
karısı 4 aylık hamile ise siz ne kadar görüştünüz bu adamla
boşanmadan görüşmeye başladınız değil mi?
hata sizde ve eşinizde o yüzden
1 yaştan öce çocuklara inek sütü verilmez
brokoliyi gece ver demiyoruz gece devam sütü yani mama verin
eşiniz bir zahmet paraya kıysın

Çocuklardan çocuğum diye bahsetmeniz çok hoşuma gitti lakin,o çocuklar için kendi geleceginizi yakmayin. Bırakın gidin diyecem,çocuklar ne olacak,gitmezseniz siz perişan olacaksiniz. Ne hayatlar var konudan çok etkilendim,Allah vicdaniniza göre bir hayat versin inşallah. Kocamla mutluyuz deyip durma,bugün sobayı yakma yemeği yapma,bak bakiyim mutlu musun?

Biz 1 ay bile görüşmeden kaçtık siz neyden bahsedionuz hem konu nun ne ilgisi var onla

çocukların zaten anne babası mevcut. yetim ya da öksüz değiller ki. konu sahibi bu adamla tanışmamış olsaydı o zaman nasıl bakılacaksa şimdi de bakılabilir

Gencecik yaşta zorun neydi ? Yani ne bu evlenme merakı anlamıyorum ki. Daha küçücükcun ya. Ve kendin olmayan çocukların bakımını üstlenmişsin eş değil bakıcı olarak almış seni. Yaşın küçük olmasa seninde ikinci evliliğin olsa derim tamam bak çocuklara. Ama adam resmen uçkuruna sahip olamamış çocuk yapmış senide bakıcı olarak almış. Ne diyim bişey demek istemiyorum inşallah düzelir sana ıyi bir eş olur. O çocuklarda büyüyünce senin kıymetini bilir umarım..

ahhh ya 17 yaşında böyle bi, yükün altına girerek kabul etmişsin zaten.
Bence en kötü baba evinde bile kalsan böyle olmazdı,sen kendini düşünmemişsin,ayrıca kadının doğurup hastahanede bıraktığı çocuğa sahip çıkmışsın senin derdin ne ya.

bence zararın neresinden dönersen kar,kocan olan o kişi seninde karnına bir bebek koymadan önce yanlıştan geri dön.Çok aklıbaşında biri olsa seni bu hayata sokmazdı zaten

1 aydır tanıdığın adama mı kaçtın adamın zenginliğine parasına puluna mı güvendin ben eşimle tanıstıktan 2 sene sonra evlendim ve hala diyorum keşke evlenmek için acele etmeseymişim

peki neydi sizi bu adama iten
2 çocuklu ve bir ay bile görşümediğiniz adama kaçma sebebiniz
Ben sadece Sevgi istedim benim hicbi eksigim yoktu sadece Sevgi eksikti hayatımda babam yoktu bende onda aradım işte zaten başta dedi bana ama annesinde kalıyordu biz evlendkten sonra kadın attı başımıza eşim çocuklar annesinde duruyor hafta sonları gider birlikte görürüz falan demişti öle anlasmistik ama yurda verilecekti çocuk bende dayanamadim nebilim hala benim çocuklarımla sıkıntım yok onlar benim çünkü her ikiside beni anne biliyor bensiz hicbiyerde durmaz hicbisekilde tek sıkıntım kocam beni anlamıyor

1 aydır tanıdığın adama mı kaçtın adamın zenginliğine parasına puluna mı güvendin ben eşimle tanıstıktan 2 sene sonra evlendim ve hala diyorum keşke evlenmek için acele etmeseymişim
Çok doğru söylüyorsun onu şimdi bende diyorum ama yapacak bişey yokki insan bazı şeyleri yaşamadan bilmiyor anlamıyor

Çok doğru söylüyorsun onu şimdi bende diyorum ama yapacak bişey yokki insan bazı şeyleri yaşamadan bilmiyor anlamıyor
Adamın parası puluda yok sadece borcu var her ay 700 öduyoz sadece araba var işte oda onun borcu

Ofof yazık ertişsin kendine canım erkekler düzelmez çekilmez anlayışlı olanlar ise istisnalar okuyup iş güç saihiibi olsaymıssın ondan sonra kalkıssdaydın bunlara annene sor o bire baban hakkında bazen ileri geri konusmustur keske önce kendi kendini sevebilseydin

Inşallah konu fake dır yada konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…