- 27 Mart 2015
- 1.385
- 1.850
- 333
- 32
- Konu Sahibi Angelina666
-
İyi günde tabi hiç kavganız olmaz iyi anlaşırsınız amaç kötü gündeki tavrı ve kötü gündeki tavırda umursamaz hödüğün teki baksanıza sütü bıraktıracam diyince üvey anne oldunuz bu adamdan Bi cacık olmaz ilerde yapmasaydın olur kapı dısına koyar böyle öküzler insanda mahcubiyet olur lan bu kız bana güvenip geldi ailesine rest çekti o kadar yoruluyor gönlünü hoş tutayım diyor mu siz bir iki mızmızlanınca üvey anne pisliklerNası adım atiyim çocuklar küçük eşimin bana karşı duyarlı olması gerekio
Saçma sapan olan sen ve hayatın.
Anlaşmalı bı şekilde bosanmislar 1 günde bosuyolar karşılıklı olunca hem senin uzulmene ihtiyacım yok kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim sitenin kuralları var her konuya mesaj yazmak zorunda da degilsin anlamiyosan yazma arkadaş başkalarının görüşlerini alıyom zaten bu konuda benim sorunum o mı inanmiyorsan inanma benim günlük hayatim saçma sapan konusuyorsun
Biz 1 ay bile görüşmeden kaçtık siz neyden bahsedionuz hem konu nun ne ilgisi var onlaanlayamıyorsunuz konu sahibi
karısı 4 aylık hamile ise siz ne kadar görüştünüz bu adamla
boşanmadan görüşmeye başladınız değil mi?
hata sizde ve eşinizde o yüzden
1 yaştan öce çocuklara inek sütü verilmez
brokoliyi gece ver demiyoruz gece devam sütü yani mama verin
eşiniz bir zahmet paraya kıysın
çocukların zaten anne babası mevcut. yetim ya da öksüz değiller ki. konu sahibi bu adamla tanışmamış olsaydı o zaman nasıl bakılacaksa şimdi de bakılabilirÇocuklardan çocuğum diye bahsetmeniz çok hoşuma gitti lakin,o çocuklar için kendi geleceginizi yakmayin. Bırakın gidin diyecem,çocuklar ne olacak,gitmezseniz siz perişan olacaksiniz. Ne hayatlar var konudan çok etkilendim,Allah vicdaniniza göre bir hayat versin inşallah. Kocamla mutluyuz deyip durma,bugün sobayı yakma yemeği yapma,bak bakiyim mutlu musun?
peki neydi sizi bu adama itenBiz 1 ay bile görüşmeden kaçtık siz neyden bahsedionuz hem konu nun ne ilgisi var onla
Ben sadece Sevgi istedim benim hicbi eksigim yoktu sadece Sevgi eksikti hayatımda babam yoktu bende onda aradım işte zaten başta dedi bana ama annesinde kalıyordu biz evlendkten sonra kadın attı başımıza eşim çocuklar annesinde duruyor hafta sonları gider birlikte görürüz falan demişti öle anlasmistik ama yurda verilecekti çocuk bende dayanamadim nebilim hala benim çocuklarımla sıkıntım yok onlar benim çünkü her ikiside beni anne biliyor bensiz hicbiyerde durmaz hicbisekilde tek sıkıntım kocam beni anlamıyorpeki neydi sizi bu adama iten
2 çocuklu ve bir ay bile görşümediğiniz adama kaçma sebebiniz
Çok doğru söylüyorsun onu şimdi bende diyorum ama yapacak bişey yokki insan bazı şeyleri yaşamadan bilmiyor anlamıyor1 aydır tanıdığın adama mı kaçtın adamın zenginliğine parasına puluna mı güvendin ben eşimle tanıstıktan 2 sene sonra evlendim ve hala diyorum keşke evlenmek için acele etmeseymişim
Adamın parası puluda yok sadece borcu var her ay 700 öduyoz sadece araba var işte oda onun borcuÇok doğru söylüyorsun onu şimdi bende diyorum ama yapacak bişey yokki insan bazı şeyleri yaşamadan bilmiyor anlamıyor
Ofof yazık ertişsin kendine canım erkekler düzelmez çekilmez anlayışlı olanlar ise istisnalar okuyup iş güç saihiibi olsaymıssın ondan sonra kalkıssdaydın bunlara annene sor o bire baban hakkında bazen ileri geri konusmustur keske önce kendi kendini sevebilseydinÇok doğru söylüyorsun onu şimdi bende diyorum ama yapacak bişey yokki insan bazı şeyleri yaşamadan bilmiyor anlamıyor
Inşallah konu fake dır yada konu sahibi.Biraz uzun olacak ama ne yapim ben eşimle evleneli 1 buçuk sene oldu ikinci evliligim benim ilk evliligim iki cocugu var ben bakiyorum biri geldigimde 1 yaş 2 aylıktı diğeri dogmamisti ikisini de annesi kabul etmedi digerini de hastanede doğurdu bıraktı gitti ben hamile olduğunu bilmiordum yani kesin bişey yoktu varsada anlaşmalı şekilde aldıracaz dedi kaçtıktan sonra öğrendim çocuğun 4 aylık aldirilamadigini ve bı cana ben kiyamazdm annesi ben bakacam dedi bakmadı ikisinde şimdi biri iki buçuk yaşında çişini de öğrettim bezi biraktirdim diğeri 10 aylık inek sütüyle bakiyorum bu arada benim yaşım 18 şuan iki çocukla yemek yapmasını ev işini soba yakmayi herşeyi ben yapiyorum akşama kadar yoruluyorm eşim geliyor yemek bulaşık masaj onla ilgilen ffalancok yoruluyorum gece çocuklar uyutmuyor büyük çocuğum çok uyanıyor süte diğer kücugu de uyarıyor zaten hasta sabaha kadar durmuyo sütten kesmek isteyince üvey anne olmuş oluyorum uykuya düşkün olmuş oluyorum çocukların piskolejisini bozmuş oluyorum inan bu durum beni çok üzüyor daha ben evliligimin baharını bile yasayamadan yükün altına girdim 17 yaşımda eşim beni hiç anlamiyor beni hiç düşünmüyor küçük cocugum dogmadan birinin sütünü ben yaparım sana yük olmaz diyordu ölü gibi uyuyor arada sırada yapıyor tamam ama ne gündüz nede gece bı duzenim piskolejim kalmadıbeni düşünen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?