- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
beni hassas noktamdan vurdu.. gözlerimin altından..
Çok anlamsız muhabbetler.
Bu kadar çıtkırıldım olmayın yeter
Aşağılayıcı ya da incitici birşey dememiş ki
Alay eder şekilde gözlerinin altı çok kötü olmuş,torbacılar gibi olmuş dedi..
Bu söz size dense alınmaz mıydınız?
O sana dedi
Sen de ona dedin
O kırıcı oldu
Sen de kırıcı oldun
Mesele kapandı bence
Eşitlediniz.
Kadınlar çok zayıfsını genelde iltifat olarak görürler ya
O da belki o yüzden bu kadar kırıldığını farketmiyordur.
Hem ne bilsin senin en hassas noktanın gözlerinin altındaki damarlar olduğunu:)
Siz de...Yazma gereği duymasaydınız keşke..
Zayıfsın , beyaz tenlisin , güzel gözlüsün , oh mis.. Daha ne olsun. Eminim ki çok dikkat cekmiyordur ama o da nazarligin olsun :)
Kayniniz gereksiz muhabbet içine girmiş. Onu ilgilendirmeyecek yorumda bulunmuş ama siz de biraz kırıcı olmuşsunuz.
Zayıflık konusunda haklısın , bende almak istiyorum ama biraz zor oluyor. Gözlerim ise Allah vergisi , benim elimde olan bir şey değil ama yine de senin gördüğün gibi görmüyorum.. " derdim sanırım ben olsaydım.
O telefon ile konuşuyordu iş mevzuları ile alakalı,yanımızda idi ama duymadı bile bu durumu..Eşiniz ne dedi bu Arada ? Size ve kaynınıza ? Ben onu merak ettim eğer eşiniz kaynınızı desteklemişse üzülmeniz bana daha doğal gelir ... yoksa İnanın takılacak bir durum değil
Benim bildgm bi erkek bi kadinla boyle konusarak onla ugrasmaz ya sizi sevmiyo ya kendi yanina es ariyo oda zayifmis ya yada kendinin kiz arkadasi sekil olarak cok tipsiz sizi esitlemeye calisiyo bilemedim yaniSelamlar kızlar,
Bugün sınavım vardı,eşim çalıştığı İçin sınava kaynımla gidecektik,ve eşim son anda işini ayarladığı İçin 3 Ümüz birlikte gittik..
Otururken zayıflıktan konu açıldı ve bana kendisi: x ya çok zayıfsın,sıskasın,kilo al ,gözlerinin altı çok kötü olmuş,torbacılar gibi olmuşsun dedi...
Gözlerimin altı çok beyaz tenli olmamdan dolayı,altındaki damarlar mavi mavi görünür,bir morluk yol ama damarlar direkt görünüyor,kapatıcı kullansam da belli oluyor ve çok kafama taktığım bir durumçok üzüldüm belli etmesem de..
Halimden memnunum,kilo demek hastalık demek bence boyuma göre birkaç kilo alsam yeterli dedim..
Ve sonra kendisine sen kendine bak , 1.70 bile yok boyun çok ta zayıfsın,minyon tip bayanlara yakışır ama erkeğe yakışmaz,erkek uzun boylu kaslı olur dedim,gülerek..
Kırıcı olmuş olabilirim ama o da beni hassas noktamdan vurdu.. gözlerimin altından..
Bu kişi daha önce Ramazan ayında yine bana; trombosit bağışı yapacağım dediğimde de sen çok cılızsın senden almazlar,kilo al biraz demişti...
Sorum ise; evet gözlerimin altındaki damarlar görünüyor.. gözlerim güzel olmasına rağmen bu olay güzel oluşunu gölgeliyorve evet 4-5 kg alsam iyi olur ama alamıyorum ..
Ve bu insan bu şekilde beni dediğim gibi birkaç defa eleştiren biri.. amacı ne bilmiyorum.. ben bir insanı zayıfsın,kilolusun vs üzecek şekilde hiç konuşmam.. o bana o şekilde konuştuğu İçin,o da kafaya taksın diye o şekilde cevap verdim..
Ama çok içerledim bu durumu,nasıl davranırdınız siz olsanız ??
Bugüne kadar insanların yüzüyle,fiziksel kusurlarıyla,vs herhangi bir konuda hiç yorumda bulunmadım.. biri yüzünde bir şeyi kafasına takıyorsa onun yüzünde farklı bir güzelliği gösterdim..Kilolu insanlara çok sismansın boğazını tut desen yerden yere vurulursun ama zayıfsın kilo al denince alınman anormal olurBurada bin tane kilo verme grubu var seni burda anlamazlar yani bebişim haklısın sen. İyi de yapmışsın ağzına sağlık kırılmak istemeyen kırmadan konuşsun bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?