Beni eleştiren kaynım??

O an öyle gelişmiş demek ki, gülüşerek eleştiri yapmışsınız. :) Ilk okuduğumda hak etmiş dedim kayniniz için ama yine de fiziksel yorumlar maneviyat açısından da risklidir.
Karşılık vermek yerine ince bir kaç cümle kurun bundan sonra derim.

Eşiniz ne söyledi o anda ? O da atletik değilse üstüne alınmıştır . Kayninizda kas geliştirmeyi araştırmaya başlamıştır. :)

Benim bildgm bi erkek bi kadinla boyle konusarak onla ugrasmaz ya sizi sevmiyo ya kendi yanina es ariyo oda zayifmis ya yada kendinin kiz arkadasi sekil olarak cok tipsiz sizi esitlemeye calisiyo bilemedim yani

Hiç bilmiyorum,kız arkadaşını vs hiç bilmiyorum.. kendi annesi,kız kardeşi vs benden daha zayıflar.. daha cılızlar onun tabiri ile, benim en azından yüzüm çökmüş değil.. onları bilerek bana niye böyle yorumda bulunuyor bilemedim..

Tabii ki Allah vergisi şeyle dalga geçmek olmaz.
Ama sen de adamı boyundan posundan iyi gömmüşsün az değilsin yani.

Ben yine de seni acıttığının farkında olmadığını düşündüm nedense.

Aynı şeyi tekrarlarsa "ayy taktın sen de ama yeter artık şakalıktan çıktı bu durum" gibi birşeyler söyleyebilirsin.

Katılıyorum. Aksi durumda tepene çıkıyorlar zaten. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış canımı acıtanın canını yakmaktan ben de hiç cekinmem bu yüzden. Kimsenin canını da durduk yere yakmam,bu ikisi çok farklı seyler.

Yukarıda bir üye yazmış , yorumu çok hoşuma gitti " kırılmak istemiyorsa kırmadan konuşsun " diye . Haklı.

Insanlar bazen gerçekten hak ediyor.

:)
Eşim telefon ile konuşuyordu patronuyla,dibimizdeydi,ama mevzuyu duymadı bile :)

Haklısınız,ona karşı ilk defa kırıcı konuştum bu şekilde..
Bağış yapmak istediğimde de ailesinin içinde çok cılızsın senden almazlar, vs dedi o zamandan kırgındım..
Bunu diyen bir bayan olsa karşımda belki bu kadar alınmayacağım,ama ne düşüneceğimi bilemedim

Yakinda meydana bi kiz arkadas cikarsa sebebi bu olabilir bunu unutma.yada kaynananla gorumcenle aran nasil bilmiyorum ama onlarda soylettiriyo olabilir

Valla bravo, kaynin sana bu sekilde konusma cesaretini nerden aliyo? Yaw kardesi begenmis ona ne? Hem sanki dis gorunusu biz mi yarattikki bunla ovunelim? Rabbim kimine guzellik vermis kimine vermemis. Guzelde olsan cirkinde illa bi kusurun vardir. Rabbim caresiz dert vermesin

Yakinda meydana bi kiz arkadas cikarsa sebebi bu olabilir bunu unutma.yada kaynananla gorumcenle aran nasil bilmiyorum ama onlarda soylettiriyo olabilir

Görümce ve kv ikisi de zayıflar..
Bir de ikisinin yüzleri de çok aşırı zayıf, ben zayıfım ama yüzüm oval ve onlarınki kadar zayıf ve çökük değil, beni eleştirecek ahım şahım bir güzellikleri yok..
Yani yine de dedirtirler mi bilmiyorum ..

Allah a şükür çirkin değilim,çevrem tarafından beğenilirim.. ama tutup ta kafaya takılan bir noktayı bir değil birkaç kere hem de bir erkeğin konuşması insanı sinirlendiriyor ister istemez..

Benim boyumla kilomun seni alakadar ettiğini düşünmüyorum. Bu tarz istek taleplerini (ilerde) eşine iletebilirsin derdim.

Allah a şükür çirkin değilim,çevrem tarafından beğenilirim.. ama tutup ta kafaya takılan bir noktayı bir değil birkaç kere hem de bir erkeğin konuşması insanı sinirlendiriyor ister istemez..
Iyide siradan bi erkek degilki bu? Esinin kardesi.. bh kadar terbiyesizce nasil konusabilir aklim almadi dogrusu. Herkes yerini haddini bilmeli

Benim tuhafima giden isterse dunyanin en tipsiz kadini ol kaldiki her bayan guzeldir kendine baktiktan sonra arti zayiflik bi avantajdir hep genc kiz gbi gezersin ortada.tuhafima giden bi erkek bi bayanla boyle konusmamali cok ayip

Benim tuhafima giden isterse dunyanin en tipsiz kadini ol kaldiki her bayan guzeldir kendine baktiktan sonra arti zayiflik bi avantajdir hep genc kiz gbi gezersin ortada.tuhafima giden bi erkek bi bayanla boyle konusmamali cok ayip

Haklısınız..
Ben de anlam veremiyorum bu tarz konuşma gerekçesine..
Belki kırdım ama iyi ki yukarıda yazığım şekilde ben de ona cevabını verdim, kendini dev aynasında görüyordusa belki,o da farkına varır bir şeylerin..

Zayıfım diye bana neler neler diyorlar bir bilseniz :)
-bacakların çubuk kraker gibi..
-dışarda rüzgar var sen sakın çıkma.
-eee kocan seni tek eliyle kaldırır (arkasından bolca kahkaha)
-zayıflara kıyafet yakışmıyor.

yani daha neler neler bunlar sadece sürekli duyduklarım. boyum 1.60 kilom 42 yaşım 26
hiçte kimseye küsmedim bugüne kadar aksine hepsine çok haklısınız kilo almak istiyorum ama alamıyorum bu konu beni üzüyor derim açık açık.

yani çok takılmayın kötü niyetli gelmedi bana.

Onane senin kilondan morundan?
Son 2 yıldır gittikçe artan gözaltı morluğum var sadece uykusuz musun lafını duydum birkaç kişiden ki eskiden olan değil sonradan olan bişey
Senin gibi torbacı etkiteni yesem çok ağır konuşurdum
Bu konuşmalar varken eşin neyaptı hayırdır eşimin vücudu seni niye bukadar geriyo demedi mi ?

Ne yalan soyleyeyim bana terbiyesizlik yapana bende cvbini veririm az bile demissiniz

Patronuyla konuşuyordu,duymadı bile bu konuşmaları..
Ki duysa bile deşiğiniz gibi tepki vermez,şaka yapıyo alınma der geçerdi..
Ama şaka değil..
Ki torbacı olacak bir durumum da yok, bileklerinizde mavi damarlar nasıl görünüyor ya gözlerimin altında o şekilde damarlar görünüyor deri inçe olduğundan dolayı.. morluk değil Yani.. ben kendisine senin de boyun şöyle böyle bana diyorsun da kendin de cılızsın vs deyince birde bana ; daha konuşurum da alınıyorsun böyle şeylere sen kafana takıyorsun sınavda bile düşüneceksin belki diyor..lafa bakar mısınız taktığımı da bildiği halde söylüyor Yani..
Ayrıca başka bilmediğim kafama takmadığım ne kusurlarım var acaba ona göre..
Kocam beni böyle eleştirmiyor.. ona ne oluyor bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…