- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Haklısınız.. Allah büyük dert vermesin ..Karsilikli kirmissiniz ki bunlarda kırılacak ne var anlamadim...
Fazla hassas olmayin. Yazik etmeyin kendinize ya
Yok o anlamda demedi,biraz kilo al ya çok cılızsın vs. Eleştirme anlamında söyledi. Çok aşırı da zayıf değilim,tabi birkaç kilo alsam daha iyi olur ama..
Evet bilmiyor olabilir ama şöyle düşünün, bir insanın yüzünde bir kusur görseniz şuran niye şöyle diye yüzüne vurur musunuz,bence yapılmamalı.. sonuçta yaratan böyle yaratmış..
1.66boyum , 48 kgBoyunuzu ve kilonuzu çok merak ettim?
Selamlar kızlar,
Bugün sınavım vardı,eşim çalıştığı İçin sınava kaynımla gidecektik,ve eşim son anda işini ayarladığı İçin 3 Ümüz birlikte gittik..
Otururken zayıflıktan konu açıldı ve bana kendisi: x ya çok zayıfsın,sıskasın,kilo al ,gözlerinin altı çok kötü olmuş,torbacılar gibi olmuşsun dedi...
Gözlerimin altı çok beyaz tenli olmamdan dolayı,altındaki damarlar mavi mavi görünür,bir morluk yol ama damarlar direkt görünüyor,kapatıcı kullansam da belli oluyor ve çok kafama taktığım bir durumçok üzüldüm belli etmesem de..
Halimden memnunum,kilo demek hastalık demek bence boyuma göre birkaç kilo alsam yeterli dedim..
Ve sonra kendisine sen kendine bak , 1.70 bile yok boyun çok ta zayıfsın,minyon tip bayanlara yakışır ama erkeğe yakışmaz,erkek uzun boylu kaslı olur dedim,gülerek..
Kırıcı olmuş olabilirim ama o da beni hassas noktamdan vurdu.. gözlerimin altından..
Bu kişi daha önce Ramazan ayında yine bana; trombosit bağışı yapacağım dediğimde de sen çok cılızsın senden almazlar,kilo al biraz demişti...
Sorum ise; evet gözlerimin altındaki damarlar görünüyor.. gözlerim güzel olmasına rağmen bu olay güzel oluşunu gölgeliyorve evet 4-5 kg alsam iyi olur ama alamıyorum ..
Ve bu insan bu şekilde beni dediğim gibi birkaç defa eleştiren biri.. amacı ne bilmiyorum.. ben bir insanı zayıfsın,kilolusun vs üzecek şekilde hiç konuşmam.. o bana o şekilde konuştuğu İçin,o da kafaya taksın diye o şekilde cevap verdim..
Ama çok içerledim bu durumu,nasıl davranırdınız siz olsanız ??
Onu ilgilendiren birşey yok,eşin olsa hadi bir nebze,beni düşünüyor vs dersin.Ona söz düşmez.Benim eşimin kardeşi de takılırdı bazı konularda,ben sorun etmez güler geçerdim,bazen de karşılık verirdim ağır olmadan,fakat eşim onun bana bunları söylemesini saygısızlık olarak görürdü.Alay eder şekilde gözlerinin altı çok kötü olmuş,torbacılar gibi olmuş dedi..
Bu söz size dense alınmaz mıydınız?
Onu ilgilendiren birşey yok,eşin olsa hadi bir nebze,beni düşünüyor vs dersin.Ona söz düşmez.Benim eşimin kardeşi de takılırdı bazı konularda,ben sorun etmez güler geçerdim,bazen de karşılık verirdim ağır olmadan,fakat eşim onun bana bunları söylemesini saygısızlık olarak görürdü.
Boydan vurman biraz kötü olmuş ama,her şeye burnunu sokmayı da öğrenmiştir.
Kilolu insanlara çok sismansın boğazını tut desen yerden yere vurulursun ama zayıfsın kilo al denince alınman anormal olurBurada bin tane kilo verme grubu var seni burda anlamazlar yani bebişim haklısın sen. İyi de yapmışsın ağzına sağlık kırılmak istemeyen kırmadan konuşsun bi zahmet
Orda kaldırıp pat diye "Beni mi inceliyosun sen de nerden baktın kiloma boyuma posuma?" dicektin.Sapık gibi insanların özellikle de kadınların orasına burasına bakıp incelememesi gerektiğini öğrenirdi.Utanırdı da bir daha hiçbir yabancı kadına kilo al dicek kadar inceleyemezdi milletin vücudunu.
Adamdaki genişliğe bak. Şaka bile olsa böyle bişey bi kadına söylenmez. Fazla rahat geldi bana. Sizi mi inceliyo durmadan anlamadım. Kocanız da deseydi ben böyle sevyrm diye. Ayıp ya. Çok fazla aradaki mesafe kalkmi benceSelamlar kızlar,
Bugün sınavım vardı,eşim çalıştığı İçin sınava kaynımla gidecektik,ve eşim son anda işini ayarladığı İçin 3 Ümüz birlikte gittik..
Otururken zayıflıktan konu açıldı ve bana kendisi: x ya çok zayıfsın,sıskasın,kilo al ,gözlerinin altı çok kötü olmuş,torbacılar gibi olmuşsun dedi...
Gözlerimin altı çok beyaz tenli olmamdan dolayı,altındaki damarlar mavi mavi görünür,bir morluk yol ama damarlar direkt görünüyor,kapatıcı kullansam da belli oluyor ve çok kafama taktığım bir durumçok üzüldüm belli etmesem de..
Halimden memnunum,kilo demek hastalık demek bence boyuma göre birkaç kilo alsam yeterli dedim..
Ve sonra kendisine sen kendine bak , 1.70 bile yok boyun çok ta zayıfsın,minyon tip bayanlara yakışır ama erkeğe yakışmaz,erkek uzun boylu kaslı olur dedim,gülerek..
Kırıcı olmuş olabilirim ama o da beni hassas noktamdan vurdu.. gözlerimin altından..
Bu kişi daha önce Ramazan ayında yine bana; trombosit bağışı yapacağım dediğimde de sen çok cılızsın senden almazlar,kilo al biraz demişti...
Sorum ise; evet gözlerimin altındaki damarlar görünüyor.. gözlerim güzel olmasına rağmen bu olay güzel oluşunu gölgeliyorve evet 4-5 kg alsam iyi olur ama alamıyorum ..
Ve bu insan bu şekilde beni dediğim gibi birkaç defa eleştiren biri.. amacı ne bilmiyorum.. ben bir insanı zayıfsın,kilolusun vs üzecek şekilde hiç konuşmam.. o bana o şekilde konuştuğu İçin,o da kafaya taksın diye o şekilde cevap verdim..
Ama çok içerledim bu durumu,nasıl davranırdınız siz olsanız ??
Hadsiz gerizekalı.Bir dahakine herkesin olduğu ortamda böyle bişey söylerse çat diye beni inceliyosun sürekli galiba diyin.Rezil olsun.Kaynana görümce bitti kayın başladı bu kez de.Kayınlı konular arttı da bu arada , ondan öyle dedim.Öyle mi diyor beyfendi kendisine onun hakkındaki eleştirimi yapınca; daha bişeyler söylerim de sen çok takıyorsun böyle şeyleri,belki sınav boyu bunu düşüneceksin diyor.. taktığımı biliyor da yani,madem takıyorum bir insan bilerek kırılır mı ? Acaba daha ne konuşacaktı acaba ona görembaşka ne kusurlarım vardı, acaba kafama hiç takmadığım nelerim çıkacaktı ortaya :S
Evli mi kaynın?Öyle mi diyor beyfendi kendisine onun hakkındaki eleştirimi yapınca; daha bişeyler söylerim de sen çok takıyorsun böyle şeyleri,belki sınav boyu bunu düşüneceksin diyor.. taktığımı biliyor da yani,madem takıyorum bir insan bilerek kırılır mı ? Acaba daha ne konuşacaktı acaba ona görembaşka ne kusurlarım vardı, acaba kafama hiç takmadığım nelerim çıkacaktı ortaya :S
Hadsiz gerizekalı.Bir dahakine herkesin olduğu ortamda böyle bişey söylerse çat diye beni inceliyosun sürekli galiba diyin.Rezil olsun.Kaynana görümce bitti kayın başladı bu kez de.Kayınlı konular arttı da bu arada , ondan öyle dedim.
Yok hayır bekarEvli mi kaynın?
Eşim olsa sanane ya,hayırdır derdi.Adamdaki genişliğe bak. Şaka bile olsa böyle bişey bi kadına söylenmez. Fazla rahat geldi bana. Sizi mi inceliyo durmadan anlamadım. Kocanız da deseydi ben böyle sevyrm diye. Ayıp ya. Çok fazla aradaki mesafe kalkmi bence
Sen gönlüne göre bul,bulabilirsen tabi,benden sanane de,çenesini kapa.Yok hayır bekar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?