Beni güzel bulmuyor mu?

Sizi siz olarak kabul eden yok mu, sürekli bir benzetme?

Esra Erol & Tülin Şahin de ne çok benziyor ya birbirine, sormayın gitsin. Kaç yaş meselesi bunlar acep?

Guzelik göreceli bişey.
Sizde ona azıcık şu ünlüyle benzeseydin gibi şeyler soyleyin.
Yada boşverin çekmeyin bu tutarsiz adami.

ay bu ne yok ona benziyorsun yok buna benziyorsun falan falan
sevgiline kıl oldum

yaşlar 24 hanımlar.Ve bence de üçü de birbirine benzemiyor ama bunu onlardan ziyade herkes yapıyor önceki erkek arkadaşım ve ailesi de Nehir Erdoğana benzetirdi Bilmiyorum tipim çok karma galiba yolda gören bile bişey diyor ve bu durumdan aşırı rahatsızım kendime benzemek istiyorum valla ya. Bide hiçbiri birbirine benzemezken insan bu millet beni nasıl görüyor diye düşünüyor.Annesinin suçu yok kadıncağız olabilir anımsatmıştır ama sevgilimin yanımda beni benzettiği kadını gömmesi garip.Yani ben burda birilerine benzetilmeyi çok takamıyorum alıştım.Ama benzettiği kadını gömmeseydi keşke.Ve evet bence de erkek arkadaşımın çoğu yaptığı ergence esmer sevmezmiş yok bilmem neymiş? İnsan bunu sevgilisine der mi?

24 mü?

niye sizi insanlar yolda görenler bile birilerine benzetsin ki?

abartıyor olabilir misiniz?

bana şu an güzellik takıntınız varmış gibi gelmeye başladı.

Üçü de birbirinden alakasız tipler. Biraz güzel hissetme olayına takıntılısınız galiba, herkesin sizi birilerine benzettiğinden bahsetmişsiniz çünkü sanki benzetilen her ünlü kadın güzelmiş gibi. Ama beraberlik mevzusunu bence sevgilinize sorun, burada kimse net yorum yapamaz.

Bu üçü de birbirinden çok farklı tipler. Görünüşünüzü merak ettim doğrusu. Facebook ta yaptığım bi testte Esra Erol a benziyorsun çıkmıştı sonuç. Hoşuma gitmemişti diğerleri güzel ama.

sevgilin ergen mi?

hani durup durup birine benzetme aşamalarını geçmeniz lazım artık.

beni de bi gün güneş gözlüğü denediğimde sevgilim megan fox a benzedin dedi ki gülesim geldi çünkü kaşlarımı o kadına bakarak almıştım :)) kaşlarını çok beğeniyorum.

hani böyle anlık bişi olur benzetir anlarım da durup durup şuna benziyosun buna benziyosun muhabbeti çok ergence yaşlar kaç?

çok çiğ konuşmaları.
ne demek istiyor . açık konuşsun. saçmalamasın.
sen de mr. been e benziyorsun de.
ya da ne bileyim. ben de sarışınlardan hoşlanırım de. esmer ise sevgilin.
bazı resimlerine bakınca ilyas salman ı andırıyorsun diyebilirsin

24 mü?

niye sizi insanlar yolda görenler bile birilerine benzetsin ki?

abartıyor olabilir misiniz?

bana şu an güzellik takıntınız varmış gibi gelmeye başladı.
ay yok artık! burdan psikologluk yapmayın Allah aşkına ya.Durumdan hoşnutsuzluğumu belirtiyorum zaten. Kendi kendime neden uydurayım?

Bence adamın zerre kendine güveni yok. Seni bu şekilde ezerek senin kendine güvenini de yıkmaya çalışıyor. Ben senin yerinde olsam böyle bir tiple birlikte olmam. En gereksiz ve tehlikeli erkek tiplerinden biri. Hani karısının üzerine kapıyı kitleyip giden manyak ötesi tipler var ya, işte hep bunlardan çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…