- 6 Ekim 2008
- 272
- 32
- 118
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
Ben bunu uydursam sevgilimin Esra Erola benzetip kadını eleştirdiğini söyledim moralim bozuldu dedim.Sizce kendimi benzetsem Esra Hanıma mı benzetirdim benim güzellik kriterlerime uymuyor kendisi.Lütfen hemen psikolojik bi sorun bulmalıyım yargısından vazgeçin .Üçü de birbirinden alakasız tipler. Biraz güzel hissetme olayına takıntılısınız galiba, herkesin sizi birilerine benzettiğinden bahsetmişsiniz çünkü sanki benzetilen her ünlü kadın güzelmiş gibi. Ama beraberlik mevzusunu bence sevgilinize sorun, burada kimse net yorum yapamaz.
Değil mi? Sanki azıcık kilo alsam bu kadar bakımlı olmasam gözü dışarı kayacak gibi? Ben de bu konuda bi gelecek hayal ederken şüpheleniyorum.Neden görünüşünü gömdükten sonra devam ettin ilişki 1 aylıkken bırakmadın?
3 kadının birbiriyle alakası yok, benzettiğinde sevinmen değil bozulman gerekirdi. Seni sen olduğun için sevmiyor.
Azcık kilo alsan saçına şekil vermesen yine gömecek seni bu kesin.
ben böle tiplere sinir olurum yaşadığımdan biliyorumSevgilim başlarda peşimden çok koştu.Sevgili olmak isteyen oydu.Sevgili olduktan sonra ilk bir ay soğuk davranmaya başladı.Normalde esmer kızları sevmezmiş ilk esmer sevgilisi benmişim.Sürekli esmerliği gömüyodu kendime özgüvenli hareket edince sıradansın diyodu vs...Aradan aylaaaaaar geçti şimdi 7.ayımız.Bana çok güzelleştin diyip duruyo ben hep aynıydım önceki halim çirkin miydi sanki diye alınıyorum artık.Beğenmiyosa neden peşimden koştu o kadar? Kendisi beni Tülin Şahin ile Esra Erola benzetir.Annesi Leyla Lydia'ya benzetmiş.Ben de bunu duyunca mutlu olduğumu söyledim.O ben seni benzetmiyorum ama fotoda benzemişsin dedi.Ben de olsun yine de mutlu oldum Leyla Esradan güzel dedim.O da orası öyle bin basıyo Esraya dedi.Esraya beni benzetip kadını bu kadar gömmesi sinir etti beni.Beğenmiyo mu acaba artık bunu düşünmeye başladım.Beğenmiyosa neden benimle?
Fotoğrafımı forum ortamında paylaşmam ama hepiniz çok farklı bi yere takılıyosunuz.Benzeyip benzemediğim konusunda kimseden bi onay beklemiyorum zaten ben kendimi de kimseye benzetmiyorum.Herkesin tipi kendine özeldir.Benzetilmekten de aşırı rahatsızım.Çok benzetiliyorum çünkü ve bu bana öznel bir özellliğim yokmuş gibi düşündürüyor.Benim sorduğum erkek arkadaşımın bu lafları beni beğenmediğine mi işaret? Fikir almak istiyorum acaba ben mi alıngan davranıyorum yoksa haklı mıyım kırılmakta diye.Resim varmi sekerim? :))
3 unun karisimi, hmm, merak ettim simdi.
+1 bende aynisin derdimsen de maymuna benziyosun ben lafını ediyormuyum derdim. birde yemine edeyim. gönder gitsin ya kendini bişey sanıyor.
abartıyor muyum sizce?ne büyük dert.
eveeeet tabi ki. Bırakın neyse ne kime benzetiyosa benzetsin. Ben tekim kimseye de benzemiyorum diyin geçin. Kendinizi de çok beğenin, hatta baya beğenin ki karşınızdaki zaten bundan etkilenir. Siz kendinizi beğenirseniz kimse ağzını açamaz ki.abartıyor muyum sizce?
Ben bunu uydursam sevgilimin Esra Erola benzetip kadını eleştirdiğini söyledim moralim bozuldu dedim.Sizce kendimi benzetsem Esra Hanıma mı benzetirdim benim güzellik kriterlerime uymuyor kendisi.Lütfen hemen psikolojik bi sorun bulmalıyım yargısından vazgeçin .
beni de ünlü bir mimara benzetmişti uyuz bir kız
Allah var kadın çok zeki ama görünüşünü benzetmişti
neyseki benzemiyorum
eveeeettt gerçek hayatta özgüveni düşük olup burda millet üzerinden ego tatmin etmeye çalışan tipler de geldiğine göre dağılabiliriz.Eminim Esra Hanım da sizden güzeldir :) Zaten leyla esra meselesi değil mevzu ama birilerini eziklersem kendimi tatmin ederim düşüncesi böyle anlamaya yol açıyor galiba.Ne Esraya benzetmesini taktım ne Leylaya benzetilmekten övündüm.Sadece hem benzetip sevgilim olarak hem yermesi hoşuma gitmedi rahatsız etti.Konu benzeyip benzememem değil.Cidden şu olayı adam akıllı okuyup mantıklı yorum yapan herkese teşekkür ederim.Millet ne kadar meraklı sanalda ego tatmin etmeye çalışıp milleti yermeye çalışmaya ya.Yok foto at yok bilmem ne.Leyla'ya benzesen bu soruyu sormazdin bence
Tulin be esrayi ben hic begenmem hele esraya benzettiysebilemiyorum
yaş kaç?
bi de neden sizi sürekli birilerine benzetme gereksinimi duyuyor ki bunlar, üstelik bu 3 şahıs birbirine hiç benzemiyor nasıl hepsi size benziyor olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?