Beni güzel bulmuyor mu?

Ben bunu uydursam sevgilimin Esra Erola benzetip kadını eleştirdiğini söyledim moralim bozuldu dedim.Sizce kendimi benzetsem Esra Hanıma mı benzetirdim benim güzellik kriterlerime uymuyor kendisi.Lütfen hemen psikolojik bi sorun bulmalıyım yargısından vazgeçin .

Değil mi? Sanki azıcık kilo alsam bu kadar bakımlı olmasam gözü dışarı kayacak gibi? Ben de bu konuda bi gelecek hayal ederken şüpheleniyorum.

Resim varmi sekerim? :))
3 unun karisimi, hmm, merak ettim simdi.

ben böle tiplere sinir olurum yaşadığımdan biliyorum
adam onda sene peşimden koş sora zaferini kazan...
sora soğuk davran ... öle olsa dersimi almişim. peşimden koşana hiç yüz vermiycektim.
koşa koşa giderdi o...
ayrıca seni kimseyede benzetmek zorundada degil her insanin kendi ayri güzelliği vardir.. beğenmiyorsa seninle neden sevgili?? benzetiyo diye mi olmuş!!!

Resim varmi sekerim? :))
3 unun karisimi, hmm, merak ettim simdi.
Fotoğrafımı forum ortamında paylaşmam ama hepiniz çok farklı bi yere takılıyosunuz.Benzeyip benzemediğim konusunda kimseden bi onay beklemiyorum zaten ben kendimi de kimseye benzetmiyorum.Herkesin tipi kendine özeldir.Benzetilmekten de aşırı rahatsızım.Çok benzetiliyorum çünkü ve bu bana öznel bir özellliğim yokmuş gibi düşündürüyor.Benim sorduğum erkek arkadaşımın bu lafları beni beğenmediğine mi işaret? Fikir almak istiyorum acaba ben mi alıngan davranıyorum yoksa haklı mıyım kırılmakta diye.

Anneme babama benziyorum de geç. İlişkiyide noktala seni sen olduğun için seven birini bul

abartıyor muyum sizce?
eveeeet tabi ki. Bırakın neyse ne kime benzetiyosa benzetsin. Ben tekim kimseye de benzemiyorum diyin geçin. Kendinizi de çok beğenin, hatta baya beğenin ki karşınızdaki zaten bundan etkilenir. Siz kendinizi beğenirseniz kimse ağzını açamaz ki.

Psikolojik sorun niye bulayım size hanımefendi bulsam bile benim bundan bir çıkarım yok ki. Siz kendinizi benzetiyorsunuz da demedim. Güzellik kriterinden ziyade ünlü birilerine benzetilme olayını sürekli vurgulamanız durumu var. Herkes de benzetmez sizi zaten algıda seçicilik yapıyor olabilirsiniz. Bunu bu kadar kafanıza takmamanız gerektiğini söyledim, bu kadar. Diğer olayı da sevgilinize sormanız gerektiğini.

Leyla'ya benzesen bu soruyu sormazdin bence
Tulin be esrayi ben hic begenmem hele esraya benzettiyse bilemiyorum

Beğenmiyorsan çeksin gitsin bir zahmet, ona buna benzetmekte ne oluyor.
Beni de boşandığım kocam beğenmezdi, kendisi Bratt Pitt sanki.
Kendi özgüvensiz halini benim üzerimden tatmin etmeye çalışıyordu aslın.

Seven insan kulp bulmaz, demek ki sevgisi yeterli değil.

seni kendinden üstün gördüğü için aklı sıra lekelemeye çalışıyor, klasik erkek allah aşkına. peşinden koştu ya onu al aşağı etmeye çabalıyor.

Leyla'ya benzesen bu soruyu sormazdin bence
Tulin be esrayi ben hic begenmem hele esraya benzettiyse bilemiyorum
eveeeettt gerçek hayatta özgüveni düşük olup burda millet üzerinden ego tatmin etmeye çalışan tipler de geldiğine göre dağılabiliriz.Eminim Esra Hanım da sizden güzeldir :) Zaten leyla esra meselesi değil mevzu ama birilerini eziklersem kendimi tatmin ederim düşüncesi böyle anlamaya yol açıyor galiba.Ne Esraya benzetmesini taktım ne Leylaya benzetilmekten övündüm.Sadece hem benzetip sevgilim olarak hem yermesi hoşuma gitmedi rahatsız etti.Konu benzeyip benzememem değil.Cidden şu olayı adam akıllı okuyup mantıklı yorum yapan herkese teşekkür ederim.Millet ne kadar meraklı sanalda ego tatmin etmeye çalışıp milleti yermeye çalışmaya ya.Yok foto at yok bilmem ne.

Adam miyop bence
Bu arada biri beni esra erola benzetse ölmem lazim net
Oteki leyla kim tanimiyorum yalniz :)

yaş kaç?
bi de neden sizi sürekli birilerine benzetme gereksinimi duyuyor ki bunlar, üstelik bu 3 şahıs birbirine hiç benzemiyor nasıl hepsi size benziyor olabilir ki

konuyu okuyunca bende aunı şeyi düşündüm

Esra normalde çok çirkin bi kadın Tülin şahini çok beğenirim esrayla alakası yok ikisine birden nasıl benzetms:)) ayrıca erkek arkadaşın çok sinir bozucu iyi tahammül ediosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…