Sen de, "Ben de ilk senin dış görünüşünü beğendim, sonra ayrıntıyı gördüm. Dalların çok uzamış, budan da gel" deseydin...
Ben anlamıyorum, evet kadın bakımlı olmalı, kadın güzel olmalı, ama adam da hödük olmamalı.. Sanki sevgilin değil dermatoloji uzmanın, cilt-saç analizi yapıyor...
bende eşimin kendine bakmasını güzel giyinmesini temiz olmasını isterim hatta uyarırım da fazla kilosu olsa ver derdim oda bana diyor yeni doğum yaptım ben ama bu beğenmemek değil bence sende bunu hissettiren bişeyler vardır bakışları davranışları öyle hissettirmiştir seni aşağılamasına izin verme canım
nasıl eşine kilo ver diyosunda oda sana yeni doğum yaptım diyor :44: erkek misin senyoksa mecazi anlamda mı acık gülseydin anlıcaktımda :26:
yanlış anlamışsın:) şaka yapmadım eşim bana kilo ver diyor yeni doğum yaptım da 95 kiloydum ama oda kilolu olsa veya bakımsız olsa bende ona derdim ver diye
bu tür şeyler sanırım özgüvenle ilgili ben mesela kendim için asla sevmem eleştiriyi kimseyide dış görünüşüyle hatta huyu suyuyla bile eleştiremem çünkü kendimde hoşlanmam
yani bana hiç kimse a sivilcen çıkmış dememeli
heleki eşim her zman benis evip begenmeli niye çünkü kendide öyle süslü püslü biri değil ben fazlasıyla kendime özen gösteririm hatta onun yerinede onun için özen gösteririm giyimi konusunda temizliği konusunda ama hiç alınmazburnundaki kılları kes derim gider keser hiç alınmaz utanmaz yada bisürü şey daha sölemim kocamdır kendisi ama o alınmadıgı için söylüyorum hatta onun hoşuna gider söyle sen benim en yakınımsın der ama o bana a yüzünde ne çıkmış desin kyamaet kopar ağlarım felan en son sonra sever öper felan sevdiğine eminim begendiğinede ama dediğim gb bu özgüven ve kişilikle ilgili sanırım sen bundan alınan biriysen sevgilin eşin seni tanıyosa bu huyunu bilip böyle şeyleri söyleyipseni üzmemeli alınmıyosa tabiki eşler birbirine söyledsin kaldıki evlenince ne hallerini görecek senin sende onun süreklis eni eleştirir o zman şölesin böylesin diye söylemek var söylemek avr saçında beyaz oldugunu söylücene aşkım saçlarını boyatsana bi değişiklik olsun deseydi birlikte bi renge karar verseydiniz mesela
bu konulard aben çok alınganımda ağlıyorum resmen bişi dediğinde ve kızdıgımı bildigi için bazen kızdırmak için der eşim boyum uzun değildir annanemde kısadır annemde hatta annanem beli kambur şimdi yaşlıdiyoki sende yaşlanınca hepten kısalcan genetik diyo kızdırmak için bende ben kambur olursam sen göremezsin diyorum çünkü armaızda 8 yaş var sen çoktan ölmüş olursun diyorum allah korusunda tabi o bana kısa dyince bende yaşlı demiş oluyorum çocuk gb yani şakalaşıyoruz sonra mesela başka bişi desin bende ona sende kelsin diyorum ay yazınca farkettim ne psikopat bi ilişkimiz varmış çok güldüm
Ben erkeklerin bu tarz isteklerini anormal karşılamıyorum.
Bakımlı olmak, kendine özen göstermek iyi bir şeydir.
Saçlarınızda beyaz varsa, onun da bu hoşuna gitmiyorsa boyatın siz de.
Ha beyazlarınızdan memnun olabilirsiniz, bunu ifade edersiniz o zaman.
Kilo aldım, vermeye çalışıyorum. Bacaklarım kalın inceltmek için operasyon yaptırmayı düşünüyorum. Yani insan kendinde olan kusurları düzeltebilir. Beğenilmek istiyorsanız, siz de kendinizle ilgilenebilirsiniz
bakımsız biri değilim kesinlikle ama kokoş da değilim bizimki daha çok kokoş seviyor o da benim tarzım değil
saçını sarıya boyat diyor mesela ki 5 tel beyaz için gereksiz geliyor saç boyatmak
Hiçbir erkek beğenmediği bir kızla birlikte olmaz. Yemiş resmen sizi
bende iyi düşmüşüm o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?