beni güzel bulmuyor

Sen de, "Ben de ilk senin dış görünüşünü beğendim, sonra ayrıntıyı gördüm. Dalların çok uzamış, budan da gel" deseydin...

Ben anlamıyorum, evet kadın bakımlı olmalı, kadın güzel olmalı, ama adam da hödük olmamalı.. Sanki sevgilin değil dermatoloji uzmanın, cilt-saç analizi yapıyor...

kesinlikle bakımsız değilim ama kokoş da değilim çok yoğun ve az maaşa çalışıyorum kendime çok fazla vakit ayıramıyorum maddi ve manevi olarak adam biraz lafını bilecek kırmadan da söylenebilir

nasıl eşine kilo ver diyosunda oda sana yeni doğum yaptım diyor :44: erkek misin sen yoksa mecazi anlamda mı acık gülseydin anlıcaktımda :26:

bu tür şeyler sanırım özgüvenle ilgili ben mesela kendim için asla sevmem eleştiriyi kimseyide dış görünüşüyle hatta huyu suyuyla bile eleştiremem çünkü kendimde hoşlanmam

yani bana hiç kimse a sivilcen çıkmış dememeli

heleki eşim her zman benis evip begenmeli niye çünkü kendide öyle süslü püslü biri değil ben fazlasıyla kendime özen gösteririm hatta onun yerinede onun için özen gösteririm giyimi konusunda temizliği konusunda ama hiç alınmaz burnundaki kılları kes derim gider keser hiç alınmaz utanmaz yada bisürü şey daha sölemim kocamdır kendisi ama o alınmadıgı için söylüyorum hatta onun hoşuna gider söyle sen benim en yakınımsın der ama o bana a yüzünde ne çıkmış desin kyamaet kopar ağlarım felan en sonsonra sever öper felan sevdiğine eminim begendiğinede ama dediğim gb bu özgüven ve kişilikle ilgili sanırım sen bundan alınan biriysen sevgilin eşin seni tanıyosa bu huyunu bilip böyle şeyleri söyleyipseni üzmemeli alınmıyosa tabiki eşler birbirine söyledsin kaldıki evlenince ne hallerini görecek senin sende onun süreklis eni eleştirir o zman şölesin böylesin diye söylemek var söylemek avr saçında beyaz oldugunu söylücene aşkım saçlarını boyatsana bi değişiklik olsun deseydi birlikte bi renge karar verseydiniz mesela

bu konulard aben çok alınganımda ağlıyorum resmen bişi dediğinde ve kızdıgımı bildigi için bazen kızdırmak için der eşim boyum uzun değildir annanemde kısadır annemde hatta annanem beli kambur şimdi yaşlı diyoki sende yaşlanınca hepten kısalcan genetik diyo kızdırmak için bende ben kambur olursam sen göremezsin diyorum çünkü armaızda 8 yaş var sen çoktan ölmüş olursun diyorum allah korusunda tabi o bana kısa dyince bende yaşlı demiş oluyorum çocuk gb yani şakalaşıyoruz sonra mesela başka bişi desin bende ona sende kelsin diyorum ay yazınca farkettim ne psikopat bi ilişkimiz varmışçok güldüm

Ben bu konularda erkekleri çokta haksız bulmuyorum açıkçası.
Yani belki de o aklar hoşuna gitmiyordur, ne bileyim daha bakımlı bir sevgili istiyordur.
Hemen karşı cinse kızmaya, yargılamaya gerek yok bence.

nasıl eşine kilo ver diyosunda oda sana yeni doğum yaptım diyor :44: erkek misin sen yoksa mecazi anlamda mı acık gülseydin anlıcaktımda :26:

yanlış anlamışsın:) şaka yapmadım eşim bana kilo ver diyor yeni doğum yaptım da 95 kiloydum ama oda kilolu olsa veya bakımsız olsa bende ona derdim ver diye

yanlış anlamışsın:) şaka yapmadım eşim bana kilo ver diyor yeni doğum yaptım da 95 kiloydum ama oda kilolu olsa veya bakımsız olsa bende ona derdim ver diye

yanlış anlamışım evet ama virgül koymayınca sende devrik devrik yazmışın arkadaşım :))

sevdiğim kişinin herşeyiyle beni beğenmesini bana hayran olmasını istiyorum sorun bu en ufak bişeyide kaldıramıyorum o yüzden

Benimde sevgilim 60 kilo olmama ragmen bana sen en az 70 kilo varsindir diyo, arada obez sisman gobeklim falan diyo ama gobegimde oynuyo gobegimi cok sevdigini soyluyo diyorum madem gobekli igrencim baska incecik kizla ciksana diyorum ben seni seviyorum ince kizlari degil diyor. Bazen bende aliniyorum bu sisman laflarina ama sevdikten sonra o kadar dert edilcek bir konu olmuyor. Erkekler bayanlarda dis gorunume ne kadar cok sevselerde onem verirler. Asklarindan olcek olsalar bile bakimsiz bir kadini yinede istemezler. Bu yuzden bence yanlis anlamamalisin

Ben erkeklerin bu tarz isteklerini anormal karşılamıyorum.
Bakımlı olmak, kendine özen göstermek iyi bir şeydir.
Saçlarınızda beyaz varsa, onun da bu hoşuna gitmiyorsa boyatın siz de.
Ha beyazlarınızdan memnun olabilirsiniz, bunu ifade edersiniz o zaman.

Kilo aldım, vermeye çalışıyorum. Bacaklarım kalın inceltmek için operasyon yaptırmayı düşünüyorum. Yani insan kendinde olan kusurları düzeltebilir. Beğenilmek istiyorsanız, siz de kendinizle ilgilenebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama hatanın büyüğünü malesef siz yapmışsınız.

Ne demek beni güzel bulmadığını biliyorum
Mesela siz erkek arkadaşınıza kalçalarım çok geniş derseniz, öyle olduğunu düşünmüyorsa bile artık geniş olduğunu düşünmeye başlar.
Böyle şeyleri dillendirip egolarını şişirmeyin lütfen, aksine sizi Allah'ın lütfu gibi görmesini sağlayın.

bakımsız biri değilim kesinlikle ama kokoş da değilim bizimki daha çok kokoş seviyor o da benim tarzım değil
saçını sarıya boyat diyor mesela ki 5 tel beyaz için gereksiz geliyor saç boyatmak

bakımsız biri değilim kesinlikle ama kokoş da değilim bizimki daha çok kokoş seviyor o da benim tarzım değil
saçını sarıya boyat diyor mesela ki 5 tel beyaz için gereksiz geliyor saç boyatmak

sen de ondan bu tarz değişikler iste bakalım nolucak yapacak mı
saçlarını da kendin istersen boyatırsın o ısrar ettiği için yaptırma bence sonra sen uğraşacaksın çünkü boyayla
ama beyaz saçların varsa ya koparacaksın ya boyatacaksın yaşın gençse sırıtıyodur doğal olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…