beni güzel bulmuyor

takma kafana ona inat daha bakımlı ol.

dış görüntüyü birinci planda tutmak sığ insanların işidir.
bana öyle bişey denilse söyleyeceğim tek şey var
aha kapı aha da sapı

Evet haklısın canım. işte o dengeyi sen bilebilirsin. Bizim burdan anlamamız güç. Tavsiye vermek farklıdır, sürekli açık aramak eleştirmek farklıdır.

Sarı saçların olması seni bambaşka bir insan yapacaksa bunu isteyemez tabi ki. Sarışın seviyosa sarışınla birlikte olsun. Bu çooook saçma.

Seni sevdiğine inanmıyorum bu kişinin.
Sevdiğin insanın her şeyi, her yeri öyle güzel gelir ki insana.
Nasıl buna katlanabiliyorsun anlamadım.
Çok kırıcı, çok itici hareketler.
Defolsun gitsin sarı saçlı bir kadın bulsun madem sarı saçı seviyorsa.
Saçmalığa bak!

bunu söyledim emin ol
ama ben kıvırcık da seviyorum sen kıvırcıksın diyor

Yorumlar bana biraz abartılı geldi ya :26:

Tamam kimsenin karşısındakini aşağılamaya, onun özgüvenini kırmaya hakkı yok ama ben zaten böyle bir davranış göremedim pek. Aslında konu sahibi "beni beğenmediğini biliyorum" demiş, önceden olan biten başka sorunlar varsa onları değerlendirme dışı tutarak yazıyorum tabii. Erkekler biraz daha düz mantıklıdır, saçında beyaz gördüyse neden boyatmadığını merak edebilir, "boyat" diyebilir. Bu illa seni beğenmediği anlamına gelmez. Beğenmemekten kastı senin görünüşünü -örneğin bir kapak kızı gibi- aşırı güzel bulmaması olabilir vs vs.

Zinarcım seni çok iyi tanıyorum desem yalan olur
Neticede yalnızca internet üzerinden konuşmuşluğumuz var ama bu bile ben de bir profil oluşturmana yetti
Bana göre bu çocukla ilişkiye başladığından beri yazdıkların vs. sende çok değişiklik gördüm
Sana iyi gelmedi sanki
İlk mesajda yazdığın gibi, sitedeki paylaşımlarında hep kendini eksik hissetmene neden olduğunu ifade etmişsin...
O kadar kilo verdin spor yaptın kendinle ilgilenen ve kendine güvenli biriydin bana göre
Toparla kendini canım Kimse için kendini yıpratma :)

Son düzenleme:
selam znrznr dıyet arkadaşım benım ) kilonda degısıklık oldumu bakalım.. Zamanında kiloyla ilgili sağlık ve görsellik ıcın zayıflamak sozlerını kafamda cok buyutmustum.Zayıfladıkca farkettım ki; gerçekten özgüveni etkiliyormuş.Cok kilolu degıldın zaten hatırladığım kadarıyla..Zaten özgüvenın kendını nasıl gordugune bağlı! başkalarının gözünden degıl kendı gözünden görmelisin..İlişkin hakkında erkek arkadaşının tavrı ipleri eline almak gibi yersız bı tavır gibi gorundu bana..Belkıde samımıyetının gostergesıdır..Sen karar ver..

bir kere sen hatalısın. "beni dış görünüş açısından beğenmediğini biliyorum" demek;
1.) beğenilecek biri değilim
2.) kendime öz güvenim yok çirkin olduğumu biliyorum
3.) sen benim yanımda çok yakışıklı kalıyorsun Allah aşkına ne buldun bende...
bu liste uzar gider. ve adamın böyle bir düşüncesi yoksa bile kusur bulur.. kasıtlı olarak değil psikolojik olarak. bence hatalı olan başlangıç itibariyle sensin.

canım benim o zamanlar o kadar kendime güveniyordum kilomçok değil 55 e düştüm 3 kilom kaldı
kendime güvenmek için çok sebebim var eğitimim işim otoritem ve güzelliğim
ama bu sevgilim beni çok etkiliyor eleştirileriyle kendime küstüm

off buket evet hiç iyi gelmedi zaman zaman evet doğru kişi diyorum sonra bir bakıyorum bir lafıyla herşey yerle bir
kendime çok güveniyordum hatta çevremde sağlam ayaklarının üstünde duran biri olarak bilinirim
belki de çok kafaya takıyorum
onu gözümde çok büyütüyorum
sürekli küsüyor bide
sürekli kendimi ona açıklarken buluyorum kendimi
o beyazlar onun yüzünden çıktı haberi yok

yeni bir şey aldığın zaman fark edermi?

ya da değişiklik yaptığın zaman ?

Hasbam :99:

Seninkide laf ne demek "Biliyorum beni beğenmediğini." Sakın bir daha böyle şeyler söyleme sonra ben daha iyilerine layık mıyım acaba

der, görürsün

Hasbam :99:

Seninkide laf ne demek "Biliyorum beni beğenmediğini." Sakın bir daha böyle şeyler söyleme sonra ben daha iyilerine layık mıyım acaba

der, görürsün

durup dururken kendimi aşağı çektim doğru
ama daha iyisini bulmak için beni bırakırsa
10 yıl uğraşması lazım

hımmm ıkınızde burdasınız bakıyorum Diyetcigiller.. Sende elestır gor bak rahatlıyorsun..Yarısır gıbı degılde taBi..gözünde adam bay Mükemmel olduğu ıcın kafanda acabalar oluşturuyor Bi nevi kaba tabirle senı ezıkleyerek kendısını ovuyo Senın kafandada böyle bı ımaj oluşturduğu ıcın Senı korkuya ıtıyor bu dusunceler..Soyle aklına gelenı kıbarca.. Aaa bu kazak gobegını cıkarmıs,, Sacların bole güzel durmuyor, Renkler uymamış,, kAs erkeklerde cok güzel duruyor sende yapsana gibi gibi... Asagılamadan elestırırsen zamanla rahatlayacaksın..Mutlaka her ınsanın kusuru vardır..Hem ıncındıgını anlar..Zamanla sen bana böyle soyledın der..Kendını gorur..

bu arada benımde 6 kg kaldı.. haydı bakalım ınsallah verecegım onuda..

oo canım iyi vermişsin sende ben hedefi çoktan buldum bir yıldır bu kilodayım yeni hedefe geçtim şimdi
canım bir iki gündür aynı şekilde davranıyorum
sabah sevmiyorsun artık beni demeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…