- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
ilişki de görsellikönemli değil ki bu benim peşimden koştuğu zamanlar offf hiç bişeye benzemiyor diyordum ama zamanla sevdikçe gözüme güzel gelmeye başladıGüzel olduğunu söylemek istememiştir belki..Banada biri iltifat eder biyere gittiğim zaman eşim hemen derki nereni beğeniyolar tipsizin tekisin derrhiçte umursamam banane ben güzel olduğumu biliyorum herkeste söyler eşiminde beğendiğini biliyorumm..Hiç takmıyorum,sende takma bence beğenmiyosa beğenmesin napalımmm..Biz diyomuyuz onlara ' seni beğenmiyorum' diye,desekte erkekler umursamazlarr..
özgüven sorunum var evet bunu halletmem lazımbana göre hatanın büyügu sende. beni beğenmedigini biliyorum da ne demek. kendini neden bu kadar aşağıda hissediyorsun. onu şımartıyorsun. seni ayrıntısız halinle sevmedi mi istemedi mi? eğer sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez. eğer sen kendini begenmezsen kimse seni beğenmez. bir bayan olarak bu duruma üzüldüysen güçlü bir bayan olarak kendine gel. ayrıntılarına sen de onun bak. emin ol birçok kusur bulabilirsin. ama seversen bütün kusurları örtersin. sevmek aşk budur.
söyleme şekli felan kırıcıydıbende eşimin kendine bakmasını güzel giyinmesini temiz olmasını isterim hatta uyarırım da fazla kilosu olsa ver derdim oda bana diyor yeni doğum yaptım ben ama bu beğenmemek değil bence sende bunu hissettiren bişeyler vardır bakışları davranışları öyle hissettirmiştir seni aşağılamasına izin verme canım
bazi insanlar partnerinden eksik olduklarini bildikleri icin karsisindaki laflariyla alt etmeye calisirlar.zaten kendinde demissin kendi dunya guzeli degil diye.bu insanlar egolarini boyle tatmin ederler.sana ornek vereyim;ben gorucu usulu evlndim.bana herkes(esimin aileside dahil)sen bu adami nasil kabul ettin senin yanina yakismiyor dediler.esimin ailesindende soyleyenler oldu.esimde bana soyledi beni kabul etmeyecegini dusundum dedi.sonra esim tarafindan bana asagilamalar gelmeye basladi.o cok guzel olan ben gitmis gozunde tiplerimiz ayni senin tipinde bnmle ayni falan demeye basladi.kokuyorsun dedi.sonra suran boyle buran boyle dedi.
gunes gozlugu takmam gectigimiz yaz kullandim.baya hic yakismamis sana dedi.bu gibi laflarla beni ezmeye calisti hep.
universite mezunuyum ingilizcemde biraz iyi komsunun kizlari gelirdi calistirmam icin onlari.esim sen ne anlarsin dersten sen yapamazsin bilmezsin gobi laflar soylerdi.
kisaca bence sen arkadasindan mukemmelsin ama o bunu hazmedemiyor.
belkide seni kaybetmkten korktugu icin onu birakmandan korktugu icinbu bu sekilde konusuyo olabilir.uzulme bosa.
seni begenmiyosa gitsin mukemmellere guzellere.
Bence saçmalamış... Senin çevrende beyenilen biri olduğunu bildiği için senin kendine olan güvenini kendince köreltmeye çalışırak ona mecbur etmeye çalışmış aklınca
bazi insanlar partnerinden eksik olduklarini bildikleri icin karsisindaki laflariyla alt etmeye calisirlar.zaten kendinde demissin kendi dunya guzeli degil diye.bu insanlar egolarini boyle tatmin ederler.sana ornek vereyim;ben gorucu usulu evlndim.bana herkes(esimin aileside dahil)sen bu adami nasil kabul ettin senin yanina yakismiyor dediler.esimin ailesindende soyleyenler oldu.esimde bana soyledi beni kabul etmeyecegini dusundum dedi.sonra esim tarafindan bana asagilamalar gelmeye basladi.o cok guzel olan ben gitmis gozunde tiplerimiz ayni senin tipinde bnmle ayni falan demeye basladi.kokuyorsun dedi.sonra suran boyle buran boyle dedi.
gunes gozlugu takmam gectigimiz yaz kullandim.baya hic yakismamis sana dedi.bu gibi laflarla beni ezmeye calisti hep.
universite mezunuyum ingilizcemde biraz iyi komsunun kizlari gelirdi calistirmam icin onlari.esim sen ne anlarsin dersten sen yapamazsin bilmezsin gobi laflar soylerdi.
kisaca bence sen arkadasindan mukemmelsin ama o bunu hazmedemiyor.
belkide seni kaybetmkten korktugu icin onu birakmandan korktugu icinbu bu sekilde konusuyo olabilir.uzulme bosa.
seni begenmiyosa gitsin mukemmellere guzellere.
benzer durumu bende yaşadım eşimin akrabaları falan demekdiklelrini bırakmadılar benim için istemeye geldiklerinde bunumu beğendin hepi topu 40 gr et var sütünde zayıf ve kısa boylu olduğum için öyle bi yakıştırma yaptılar hatta kardeşi daha uzun onu alalım gibi mallıkları da oldu..ama biz eşimle liseden beri tanışıyorduk ve onalrın dediklerinin hiç öenemi yoktu onun için..her halimi görmüstür. çok güzelim diyemem ama çirkinde hissetmem bakımsız biri olmadım hiç saçım makjayım herzaman yapılıdır..eşimde arada takılır ben rejime falan girince kilolarıma ama hiç krıcı olmamıştır..yakışmadı deyince yakışmadığını düşünürüm ve zorlamam ama bu onun niyetini bildiğimdendir..yani karşınızdaki ben sarışından hoşlanırım deyip siz esmerseniz yapacak bişi zaten yoktur.ki sarışısınlık türkiyede saçını sarıya boyatmakla oluyo sanıyolar çoğu olsun..ona kendiniz beğendirmek yapacağınıoz en büyük hata olur bence.. kaybettiğinde anlalarlar genelde ama iş işten geçer...
bazı sözlerini anlayabiliyorum yani güzelsin çok daha güzel olabilirsin demesinii ama bazen bu eleştiriler çok rahatsız ediyor
yok mutlaka makyajlı ve iyi giyinmi olurum ama demekki ben kendimi bakımlı hissediyorumçok daha bakımlı olabilirsin demesi başka çok daha güzel olabilirsin demesi başka bence..sizi sadece dışardaki halinizle yani hazılanıp süslenip gittiğiniz halinizle bunu söylüyosa evlendiğinizide falan pijamalı uykudan uyanmış halleriniz görünce ne diyecek acaba..yukarda bi arkadaşın dediği gibi kendinizi salmış bi haliniz varsa toparlayabilirsiniz ama bunu bile sadece kendiniz için...yani yüz hatlarınızı boyunuzu kilonuzu beğenmiyo diyede kendinizi üzmenizin anlamı yok .bende 27 yaşındayı 23 yaşımdan sonra saçlarım beyazlamaya başladı ve bu yıl boyattıum ki eşim hiç boyamamı istemediği halde.sırf ben rahatsız olduğum için.kısa saçı hiç sevmez ve belimiz yarısına gelen saçlarımı bi anlık düşünceyle gidip küt kestim akşam ben uzun saç seviyorum dedi bende ok bundan sonra kesitklerimi getiririm onları seversin dedimben böyle daha fit hissediyom kendimi dedim geçtim...ve çokda üzerinde durmadım ki oda beğenmemiş gibi bi tavır takınmadı sonrasında çünkü oanda özgüven eksikliği hissetmesi üzerinize gelme keyfini verebilir ..
mesela bi işyerimdeki biri bana şu doğyayı versene dedi bende kıyafetimden dolayı uzanıp almak istemdim boyum yetişmiyo dedim oda az dua etseydinde uzasaydı dedi bende çok ettim ama baktım olmuyo yüzsüzlük lamasın diye etmeyi bıraktım dedim ve konuyu kapattım eğer o an eziklik hissetseydim dalga konusu hep boyum olucaktı eminim...yani herkes her ortam böyledir ..siz nasıl hissederseniz öylesinizdir kimse için takılmayın derim.
benim en büyük hatam kendimi devamlı onun eski kız arkadaşıyla kıyaslamam en büyük hatam bu
mesela onunla kendi aralarında yüzük takmışlar onunla baya pahalı bir yüzükken
bana düşen çakma saçma bir yüzük.
işte benim tarzım sarışın der mesela o kız sarışın
ilk tanıştığımızda ondan sonra hiç aşık olmadım kalbim durdu sanmıştım taki seni görene kadardedi. ilişki ilerlediğinde ise bugüne kadar hayatıma giren kişilerden en çok seni sevdim sadece seninle hayaller kurdum diyor
fakat fakat o kızla da hala arada bayram seyranda görüşüyor facede ekli
hım bu olmadı işte bence feyste falan neden görüşüyor kafasında bitirdiği birini ve sen neden izin veriyorsun canım hani etkilemek istemem seni ama unutamadığının bir göstergesi gibi sanki
yok mutlaka makyajlı ve iyi giyinmi olurum ama demekki ben kendimi bakımlı hissediyorum
unuttum diyor ikimzde artık sevmiyoruz diyor 4 yıl oldu ayrılalı diyor
eğer sil görüşme dersem kızı cazip hale getiririm bence
Sen neden öyle bir şey dedin. Önceden de böyle konuşur muydu?
Hemen herkes ayrıl der burda zaten. Ama olayın içini bilemeyiz. Sonuçta sohbet ederken böyle şeyler söylenir arada. Hep yaptıgı bir şeyse tehlikeli tabi. Ama sen böyle üstüne gidince konuştuysa o kadar kötülemeylim durumu.
Ben de eşime söylerdim saç kesimin kötü. Giyimini beğenmiyorum falan. Ben bişeyler dedikçe değiştirdik ona mantıklı geldiği ölçüde. Ama eşim de benim giyim tarzımı çok spor buluyo. Onu değiştiremem böyle seviyorum derim orda biter. Ya da basenlerimin geniş oldugunu söylüyor devamlı. Evet haklısın diyorum sıkılaştırmam lazım diyorum. Bunu bana söylemesi kötü bir şey değil bence. Ya da benim de saçlarım güneşte açılır kışa dogru koyu dipler gelir. Saçlarımı boyatiyim diye uyarmıştı geçen kış. Ben de boyamamıştım hayatımda hiç. En sonunda renk açıcı spreylerden buldum denedm. Sivilcelerimden rahatsızdı pahalı bir ürün alıp gelmişti bana. Bilmiyorum çalışan insanlarız. Her gün işe gidiyoruz. Görüntümüzdeki kötü bir şeye başkası dikkat edeceğine eşimin uyarması daha iyi.
Saçında beyaz varsa boyatmalısın. Mantıklı olan da bu değil mi? Hani ona daha güzel görünmek için çabala demiyorum yanlış anlama. Sadece etraftan görüntümüzle ilgili eleştri geldiğinde biraz dikkate almalıyız belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?