beni güzel bulmuyor

bazi insanlar partnerinden eksik olduklarini bildikleri icin karsisindaki laflariyla alt etmeye calisirlar.zaten kendinde demissin kendi dunya guzeli degil diye.bu insanlar egolarini boyle tatmin ederler.sana ornek vereyim;ben gorucu usulu evlndim.bana herkes(esimin aileside dahil)sen bu adami nasil kabul ettin senin yanina yakismiyor dediler.esimin ailesindende soyleyenler oldu.esimde bana soyledi beni kabul etmeyecegini dusundum dedi.sonra esim tarafindan bana asagilamalar gelmeye basladi.o cok guzel olan ben gitmis gozunde tiplerimiz ayni senin tipinde bnmle ayni falan demeye basladi.kokuyorsun dedi.sonra suran boyle buran boyle dedi.
gunes gozlugu takmam gectigimiz yaz kullandim.baya hic yakismamis sana dedi.bu gibi laflarla beni ezmeye calisti hep.
universite mezunuyum ingilizcemde biraz iyi komsunun kizlari gelirdi calistirmam icin onlari.esim sen ne anlarsin dersten sen yapamazsin bilmezsin gobi laflar soylerdi.
kisaca bence sen arkadasindan mukemmelsin ama o bunu hazmedemiyor.
belkide seni kaybetmkten korktugu icin onu birakmandan korktugu icinbu bu sekilde konusuyo olabilir.uzulme bosa.
seni begenmiyosa gitsin mukemmellere guzellere.

Eğer kendine bakmıyorsan,bakımsız geziyorsan...mesela,yağlı,boyası gelmiş saç,salaş kıyafet,yorgun ve solgun bir yüz,bakımsız eller,kilodan taşmış bir vücut...böyle düşünmesi gayet normal.İnsan seviyor diye her halini kabullenecek diye birşey yok.
Heee ama sen normal bakımlı bir insansan ve dişindeki yamukluğu veya burnun uzundur boyun kısadır bunlara laf ediyorsa,gitsin daha güzelini bulsun bırak git derim.

ilişki de görsellikönemli değil ki bu benim peşimden koştuğu zamanlar offf hiç bişeye benzemiyor diyordum ama zamanla sevdikçe gözüme güzel gelmeye başladı
özgüven sorunum var evet bunu halletmem lazım
söyleme şekli felan kırıcıydı

seninle aynı şeyleri yaşamışız mesela gözlük takıyorum yakışmamış
eğitim olarak ondan üstünüm ayrıca öğretmenim sürekli ne biliyorsun ki lafları
nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama
karşısındakini ezmeyi iyi başarıyorlar

Bence saçmalamış... Senin çevrende beyenilen biri olduğunu bildiği için senin kendine olan güvenini kendince köreltmeye çalışırak ona mecbur etmeye çalışmış aklınca

Aynen bunu yapmış tatlım. Sen kendini üzme.psikolojik olarak Çok zorluyorsa da bişeylere, Küçük değişiklikler yap kendinde bir adım uzak dur ondan. Noluyo yaw die bi kendine gelsin. Onların sol lobları çalıştığı için böyle silkelenmeye ihtiyaçları oluyo coğu zaman :))))

benim en büyük hatam kendimi devamlı onun eski kız arkadaşıyla kıyaslamam en büyük hatam bu
mesela onunla kendi aralarında yüzük takmışlar onunla baya pahalı bir yüzükken
bana düşen çakma saçma bir yüzük.
işte benim tarzım sarışın der mesela o kız sarışın
ilk tanıştığımızda ondan sonra hiç aşık olmadım kalbim durdu sanmıştım taki seni görene kadardedi. ilişki ilerlediğinde ise bugüne kadar hayatıma giren kişilerden en çok seni sevdim sadece seninle hayaller kurdum diyor
fakat fakat o kızla da hala arada bayram seyranda görüşüyor facede ekli

beni güzel bulmuyorsun gibi bi cümle yerine sana o tür bişi dediğinde ben güzelim der gibi bi şekilde davranabilirsin..güzellik öyle bi saç akıyla bozulcakasa yıllar sonra 18 likler peşinde koşmaya başlar o da....aşk dediğin güzelliğe bakmaz ama karşısındakindede arasa zerre kusur bulamaz çünkü aşkkkk bu..sevgi daha derindir yani hiç biri genede siizn yüzünüze sizi üzecek bişiler söyleme hakkını vermez..

benzer durumu bende yaşadım eşimin akrabaları falan demekdiklelrini bırakmadılar benim için istemeye geldiklerinde bunumu beğendin hepi topu 40 gr et var sütünde zayıf ve kısa boylu olduğum için öyle bi yakıştırma yaptılar hatta kardeşi daha uzun onu alalım gibi mallıkları da oldu..ama biz eşimle liseden beri tanışıyorduk ve onalrın dediklerinin hiç öenemi yoktu onun için..her halimi görmüstür. çok güzelim diyemem ama çirkinde hissetmem bakımsız biri olmadım hiç saçım makjayım herzaman yapılıdır..eşimde arada takılır ben rejime falan girince kilolarıma ama hiç krıcı olmamıştır..yakışmadı deyince yakışmadığını düşünürüm ve zorlamam ama bu onun niyetini bildiğimdendir..yani karşınızdaki ben sarışından hoşlanırım deyip siz esmerseniz yapacak bişi zaten yoktur.ki sarışısınlık türkiyede saçını sarıya boyatmakla oluyo sanıyolar çoğu olsun..ona kendiniz beğendirmek yapacağınıoz en büyük hata olur bence.. kaybettiğinde anlalarlar genelde ama iş işten geçer...

bazı sözlerini anlayabiliyorum yani güzelsin çok daha güzel olabilirsin demesinii ama bazen bu eleştiriler çok rahatsız ediyor

bazı sözlerini anlayabiliyorum yani güzelsin çok daha güzel olabilirsin demesinii ama bazen bu eleştiriler çok rahatsız ediyor

çok daha bakımlı olabilirsin demesi başka çok daha güzel olabilirsin demesi başka bence..sizi sadece dışardaki halinizle yani hazılanıp süslenip gittiğiniz halinizle bunu söylüyosa evlendiğinizide falan pijamalı uykudan uyanmış halleriniz görünce ne diyecek acaba..yukarda bi arkadaşın dediği gibi kendinizi salmış bi haliniz varsa toparlayabilirsiniz ama bunu bile sadece kendiniz için...yani yüz hatlarınızı boyunuzu kilonuzu beğenmiyo diyede kendinizi üzmenizin anlamı yok .bende 27 yaşındayı 23 yaşımdan sonra saçlarım beyazlamaya başladı ve bu yıl boyattıum ki eşim hiç boyamamı istemediği halde.sırf ben rahatsız olduğum için.kısa saçı hiç sevmez ve belimiz yarısına gelen saçlarımı bi anlık düşünceyle gidip küt kestim akşam ben uzun saç seviyorum dedi bende ok bundan sonra kesitklerimi getiririm onları seversin dedim ben böyle daha fit hissediyom kendimi dedim geçtim...ve çokda üzerinde durmadım ki oda beğenmemiş gibi bi tavır takınmadı sonrasında çünkü oanda özgüven eksikliği hissetmesi üzerinize gelme keyfini verebilir ..
mesela bi işyerimdeki biri bana şu doğyayı versene dedi bende kıyafetimden dolayı uzanıp almak istemdim boyum yetişmiyo dedim oda az dua etseydinde uzasaydı dedi bende çok ettim ama baktım olmuyo yüzsüzlük lamasın diye etmeyi bıraktım dedim ve konuyu kapattım eğer o an eziklik hissetseydim dalga konusu hep boyum olucaktı eminim...yani herkes her ortam böyledir ..siz nasıl hissederseniz öylesinizdir kimse için takılmayın derim.

yok mutlaka makyajlı ve iyi giyinmi olurum ama demekki ben kendimi bakımlı hissediyorum

hım bu olmadı işte bence feyste falan neden görüşüyor kafasında bitirdiği birini ve sen neden izin veriyorsun canım hani etkilemek istemem seni ama unutamadığının bir göstergesi gibi sanki

hım bu olmadı işte bence feyste falan neden görüşüyor kafasında bitirdiği birini ve sen neden izin veriyorsun canım hani etkilemek istemem seni ama unutamadığının bir göstergesi gibi sanki

unuttum diyor ikimzde artık sevmiyoruz diyor 4 yıl oldu ayrılalı diyor
eğer sil görüşme dersem kızı cazip hale getiririm bence

Sen neden öyle bir şey dedin. Önceden de böyle konuşur muydu?

Hemen herkes ayrıl der burda zaten. Ama olayın içini bilemeyiz. Sonuçta sohbet ederken böyle şeyler söylenir arada. Hep yaptıgı bir şeyse tehlikeli tabi. Ama sen böyle üstüne gidince konuştuysa o kadar kötülemeylim durumu.

Ben de eşime söylerdim saç kesimin kötü. Giyimini beğenmiyorum falan. Ben bişeyler dedikçe değiştirdik ona mantıklı geldiği ölçüde. Ama eşim de benim giyim tarzımı çok spor buluyo. Onu değiştiremem böyle seviyorum derim orda biter. Ya da basenlerimin geniş oldugunu söylüyor devamlı. Evet haklısın diyorum sıkılaştırmam lazım diyorum. Bunu bana söylemesi kötü bir şey değil bence. Ya da benim de saçlarım güneşte açılır kışa dogru koyu dipler gelir. Saçlarımı boyatiyim diye uyarmıştı geçen kış. Ben de boyamamıştım hayatımda hiç. En sonunda renk açıcı spreylerden buldum denedm. Sivilcelerimden rahatsızdı pahalı bir ürün alıp gelmişti bana. Bilmiyorum çalışan insanlarız. Her gün işe gidiyoruz. Görüntümüzdeki kötü bir şeye başkası dikkat edeceğine eşimin uyarması daha iyi.

Saçında beyaz varsa boyatmalısın. Mantıklı olan da bu değil mi? Hani ona daha güzel görünmek için çabala demiyorum yanlış anlama. Sadece etraftan görüntümüzle ilgili eleştri geldiğinde biraz dikkate almalıyız belki de.

yok mutlaka makyajlı ve iyi giyinmi olurum ama demekki ben kendimi bakımlı hissediyorum

kendini iyi hissediyorsan gerisini boşver ne derse desin. güzellik görecelidir herkese göre bişi yapmaya kalksak işimiz iş valla...

unuttum diyor ikimzde artık sevmiyoruz diyor 4 yıl oldu ayrılalı diyor
eğer sil görüşme dersem kızı cazip hale getiririm bence

boşver konuşabilir bence. ORası onun özelidir. Sen ilgilenme

daha önce sık sık söylediği için böyle bir cümle kurdum zaten. yapmam gereken şeyleri biliyorum ama saçını boya diyebilir ama saçını sarı yap demesi saçma bi arada dövme yaptır diye tutturmuştu. söyledklerinin hiçbirini yapmıyorum çünkü saçmalıyor

Bilmiyorum ama ben çok takardım kafama bunu sanırım.
Adam beni beğenmiyorsa neden benimle beraber ki...
Aşk sadece bakışmak değil ki...
Bunun öpmesi,koklaması,sevişmesi var.
Beni beğenmeyen adam benimle nasıl sevişecek derdim kendime.
Kurdukça kurardım yani...
Artı isterse 30 yıl geçsin eski kız arkadaşla görüşülmesini de istemem.
Hayat senin tabii arkadaşım,sen bilirsin ama ben olsam devam etmezdim. Elbet beni beğenen biri çıkar der,yoluma bakardım...

eski kız arkadaşı ile görüşüyor olması senin kendini kötü hissetmenin ve o kızla kıyaslamanın nedeni..

eski sevgiliden arkadaş olmaz bana göre.

hiç hoş değil..

ayrıca sözleri de biraz kırıcı olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…