beni güzel bulmuyor

odunun tekiymiş bence
bi bayanla böyle konuşulmaz
insan nezaketen de olsa güzelsin der ya kötü hissetme diye
ki sen çevrenin seni güzel bulduğunu söylüyosun
seni beğenmiyosa niye seninle çıkıyo anlamadım
ayrıca kendi dış görünüşü nasıl

bunu söylemesi de çok kaba bi davranış bence
sizi sevdiğini düşünmüyorum sevse böyle konuşmazdı
ilişkiniz ciddi mi bilmiyorum ama ben olsam ayrılırdım bana kendimi eksik ve çirkin hissettirecek biriyle birlikte olmak istemem doğrusu

Ben burda yorum yazanlardan ayrılıyorum.
Kadınların "ama evlenince her halini göreceksin, hamile olup kilo alacaksın" vs. cümleleri bana yersiz geliyo. Ben kadın olduğum halde kadınları eleştiriyorum nedense evlenince salan bir topluluğuz. Bebek doğurdum kilo aldım derseniz 2 sene geçmesine rağmen ben de Ebru Şallı da 2 çocuk annesi derim. Hastalık vs olur bunlar çok çok uç noktalar ama kadınların çoğu malesef evlenince özensiz davranıyolar. Ben erkek olsam nasıl kendime dikkat ediyosam karşımdaki de benle buluşurken özen göstersin kendine isterim.
Şuan hamile değilsin sonuçta ileriyi baz alamayız.

Ruhlar aleminde yaşamıyoruz arkadaşlar.

Niyeyse seviyosan tipini eleştiremezsin gibi bi'kanı var. 100 kilosun diyelim, seviyo diye zayıfla dese bozulacak mısın?
Sen sormuşsun o da çirkinsinden çok öte istediği kadar bakımlı olmadığını dile getirmiş.
Bana da erkek arkadaşım durduk yere aşkım saçını boyatsana beyaz var dese hiç beni çirkin mi buluyo acaba demem.
Ki aslına bakarsan egom malesef dışarıya çok sağlamdır benim, mesela aynada çirkin miyim ya derken dışarı çıktığımda dünyanın en güzeli gibi kendimden emin yürürüm.
Haliyle senin sorduğun gibi bi'cümleyi ölsem kurmam beğenmiyosun biliyorum vs vs.

Uzun lafın kısası üslup önemli şey yoksa normalde denilen aşkım saçını boyat beyazın var lafı hiç bi'şey benim için.

sende onun eksiklerini yada ezikliklerini yüzüne vursana

ruh güzel değilse güzeli görmesi zordur.

Adam durust ve lafini esirgemeyen biriymis iste.
Sanirim sen "yok canim, begenmez olur muyum, sen benim icin dunya guzelisin, kusursuz meleksin" demesini filan bekledin, ama adam pek oyle biri cikmadi, duvara carptin.
Bence herkesi birak, sen kendini begenmekle basla. Tutup da "beni begenmedigini biliyorum" diye konuyu acan sensin. Adam da fikrini soyleyince "vay bakalim bu adamin amaci nedir" diye kizan da sensin.

Ha sen desen ki durup dururken surekli fizigimi elestiriyor, habire moralimi bozuyor. O zaman anlarim. Ama sen kendin konuyu acip adamdan elestiri istiyorsan da seni elestirince kizmayacaksin.

Bir tavsiyem, durust bir cevabi kaldiramayacaginiz sorulari sevgilinize sormayin.
"Ben guzel miyim" vs gibi. Ille de her seven sevdigini guzel gorecek diye dusunmem. Adam da zaten cok guzel bulmasam da seviyorum ya demis. Bu yani... Demek adam da yalan yere iltifat etmeyi sevmeyenlerden. Ozu sozu bir insanlari severim.

eski konularından hatırlıyorum seni
bilmiyorum ne denir ama sence de çok fazla takmıyor musun
takmak değil de insan hayatındaki kişi tarafından beğenilmek istiyor.aslında sorun ettiğim sarışın severim şöyle severim böyle severim dediği kız tipi eski kız arkadaşı.
dünya güzeli değil öyle söyliyim

tabi kilo alırız o olur bu olur ama dünyanın bin türlü hali oldu ki sağlımızı kaybettik kanser olduk felan o zaman da destek olabilecek birini arıyor insan yol arkadaşı bugün saçın beyaz diyen yarın hasta olup saçın döküldüğünde ne diyecek
kilomu eleştirebilir saygı duyarım söylesin ama bazen bu eleştiriler çok yersizleşiyor üzüyor doğal olarak.
özgüven sorunum var fazlasıyla ve o da bunun farkında yanlış soruyla konuyu ben başlattım benim hatamdı

evet aynen o cümleyi bekledim ama duyamadım
seviyor evet
ama yarın çok güzel aklındaki gibi birini bulunca sevmeyecek gibi geliyor
o güveni bana veremiyor.

O sana o güveni vermiyorsa hala yaında ne işin var ,günümü geçiriyosun??
sen de ona hep yanında olacağına dair güven verme,kim ki o hem seni beğenmeyecek hem hala onun yanında olacaksın,hadi be daha neler...
herkesi beğenen birileri vardır,körkütük sana aşık olmasa da seni sen olduğun için sevecek birini bul,saçındaki beyazlarla,yeri gelince selülitlerinle,kırışıklıklarınla,gaflarınla,sakarlıklarınla,zaaflarınla....

Bak işte bana bu mantık ters geliyo nasıl lafını eder kanser olsak saçımız dökülse diyosun. Öyle bi'durum var mı yok yeri geliyo bana kendi annem laf ediyo. Bilmiyorum bence eleştirilme kısmında kadınlar olarak fazla alınganız sürekli şu olsa demek böyle yapıcak diye mantık yürütüyoruz.

Üzülmekte belki haklısın ama kendin sormuşsun. Ne demişler kendini kilolu bile bulsan birinin yanında zayıf noktanı belli etme.

Sanırım deme şekli vs üzdü seni yoksa saçında çok beyaz var boyat lafı bana çok sıradan geliyo:44:

kendisi mükemmelmi hiçmi kusuru yok..
sende güzelce saysaydın kusurlarını...

'''ilk başlarda dış görünüşünü beğendim ama zamanla ayrıntıyı gördüm değişebilirsin dedi''''

ayrıntıyı gordum kısmını anlayamadım ne ayrıntısını gormus acaba. boyle biriyle yasamak zor olsa gerek.

yok ben eksiklerimin farkındayım ya da kusurlu olanların ve de çok da umrumda değil ama söyleme ekli sinirimi bozdu
kendisi mükemmelmi hiçmi kusuru yok..
sende güzelce saysaydın kusurlarını...
kalçası benden büyük

ya işte saçım beyazmış ön dişim hafif yamuk gibi ama çok belli değil biraz tüylenme sorunu

odunda ondan dolayıdır...seviyorum diyor ama güzel değilsin diyor..bi beşonla ensesine yapıştırıver o zaman nasıl görecek seni ayıp birşey ya..

odunda ondan dolayıdır...seviyorum diyor ama güzel değilsin diyor..bi beşonla ensesine yapıştırıver o zaman nasıl görecek seni ayıp birşey ya..

Bence güzel buluyo ki sevgili sadece bakımsız buluyo sanırım.
Ablamın bi'sevgilisi vardı 2 sene beraberdiler. Ablam çok severdi ama konuşunca derdi kılığına kıyafetine özensiz, saçını başına da öyle diye ama çok da severdi.

Ama bi'kız tabii ki bunu duymak istemez. Söyleyiş tarzı etkili olmuş burda.

senin dış görünüşünle ilgili ne sorunun var ki
sen de kendini beğenmiyosun gibi hissettim
eğer rahatsız olduğun noktalar varsa düzeltmeye çalış ama sevgilin beğensin diye değil tabi kendi özgüveninin yerine gelmesi için

kendimi beğenmediğim noktalar var tabiki bunları değiştirmek istiyorum ve adım adım yapmalıyım maddi olarak zorlayacak gibi bakımlı değilim galiba olabilir çünkü erkek arkadaşım malzeme süper de biraz kendine bak diyor haklı galiba

Güzel olduğunu söylemek istememiştir belki..Banada biri iltifat eder biyere gittiğim zaman eşim hemen derki nereni beğeniyolar tipsizin tekisin derr hiçte umursamam banane ben güzel olduğumu biliyorum herkeste söyler eşiminde beğendiğini biliyorumm..Hiç takmıyorum,sende takma bence beğenmiyosa beğenmesin napalımmm..Biz diyomuyuz onlara ' seni beğenmiyorum' diye,desekte erkekler umursamazlarr..

bana göre hatanın büyügu sende. beni beğenmedigini biliyorum da ne demek. kendini neden bu kadar aşağıda hissediyorsun. onu şımartıyorsun. seni ayrıntısız halinle sevmedi mi istemedi mi? eğer sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez. eğer sen kendini begenmezsen kimse seni beğenmez. bir bayan olarak bu duruma üzüldüysen güçlü bir bayan olarak kendine gel. ayrıntılarına sen de onun bak. emin ol birçok kusur bulabilirsin. ama seversen bütün kusurları örtersin. sevmek aşk budur.

bende eşimin kendine bakmasını güzel giyinmesini temiz olmasını isterim hatta uyarırım da fazla kilosu olsa ver derdim oda bana diyor yeni doğum yaptım ben ama bu beğenmemek değil bence sende bunu hissettiren bişeyler vardır bakışları davranışları öyle hissettirmiştir seni aşağılamasına izin verme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…