Beni hasta edecek bu kv.

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.174
63
Ah meşhur kv... biktim biktim yemin ederim. En son bardak konum vardı bilenler bilir. Ondan 1 gün sonra benim yaşıtlarım hatta daha küçük arkadaşlarım geçtiğimiz pzts oturmaya geldi. İlk kez evimde ağırladım. Ondan 1 hafta sonra cumartesi kv yanına geçtik grip olmuş. Sonra görümceme gittik çocuğunun doğum günüydü kv gelmedi. Hastayım ben siz gidin dedi binbir suratla. Ben bun1 hafta süreçte aramadım sormadım çünkü bana yaşattıkları sebebiyle eşimle anlaştım haftada bir senle girer çıkarım o eve istisnai durumlar dışında diye. Bu neye doldu bilmiyorum ilk önce eşimle benim yan-yana olduğumuz fotoyu kırpmıştı kendi whatsap profili yapmıştı dedim oğlunu beğendi ondan yaptı heralde. Sonra baktım akşamında beni whatsappta engellemiş, instagramdan engellemiş. Bu akşam yine eşimle benim yan yana yeni çekindiğimiz bir fotodan eşimi kırpmış profil yapmış. Eşime dedim yazıcam yani bu kadar mı beni hayatından çıkarmaya heveslisin?yazık değil mi oğlunu da beni de üzüyorsun, boş yere huzursuzluk yaratıyorsun?eşim de dedi boşver umursama istediğini verme
Ama içim içimi yiyor stres yaptım, sinir oluyorum zaten sinirliyim bu aralar. Bi şeyler yazasım var bana akıl verin amacı ne bu kadının? Biktim bu çocuk gibi davranışlarından, o bana bunları yaptıkça ben yüzüne bakmak zorunda kalmak istemiyorum. Eşim diyor hiç umursama biz babam için gidip gelelim haftada bir. Ama o da var ortamda geriliyorum. Bana 8 ay kan kusturdu şimdi boynuna atlamamı bekliyor, yapamam... yani yapamıyorum yaptıkları aklıma geliyor ve söyledikleri...

Hiçbir şey yazma bence.Eşin haklı.Prim verdikçe coşar bu tipler.Bırak kendi kendine oynasın.Evine gidince de surat yapmadan umursamaz olmaya çalış.
Dayanamıyorum ya 1 değil 2 değil 3 değil bu kaçıncı siliyor ekliyor siliyor ekliyor bir şey olmamış gibi eklesene diyor bi de yüzsüz o kadar nefret ettirdi ki. Artık suratına suratına yapıştırasım geliyor lafları.

İşi gücü yok seninle uğraşıyor belli ki.O senle uğraştıkça umursamaz ol ki seninle uğraşmaktan keyif alamayıp seni rahat bıraksın.Bu kadar basit.

İşi gücü yok seninle uğraşıyor belli ki.O senle uğraştıkça umursamaz ol ki seninle uğraşmaktan keyif alamayıp seni rahat bıraksın.Bu kadar basit.
Yok zaten işi gücü, tek işi milleti eleştirmek , kusur bulmak, birilerinden menfaat ummak... ağzıma geleni söylemek istiyorum ama eşime olan sevgimden saygımdan susuyorum. Yetmedi yaptıkları.

Kayinvalidenizin istedigi sey, sizi tahrik etmek zaten. Yazarak ekmegine yag mi surmek istiyorsunuz? Tum anlamsiz hareketlerine verebileceginiz en guzel cevap, sessiz/kayitsiz kalmak ve zerre umursamamak.
İnsan görünümlü şey işte... o beni ve ailemi bu kadar üzdü Allahın onu üzeceği zamanlar da yakındır Allah a havale ediyorum.

Kırpma dedin de görümcemin bizim düğünde kırptığı fotoğraf aklıma geldi gerizekalı ya

Hamilesin sanirim dmi gerildgin ortamlara girmemeni sinir stres yapmamani tavsiye ederm.kv gelince size giciklik olsun diye yapmadgi sey kalmamis hic muhattap olmayin

Kv ergenlikten çıkamamış belli ki. Engellemeler filan. Tekrar eklediğinde kabul etme çatlasın merakından. Engelleyenleri tekrar kabul etmiyorum de.

Engelle. Hatta o senin engelini kaldrdiginda insta ve wp da engelle bnce. Niye bakip sinirleniyosun ki ?
Engellersen onu ciddiye aldığını anlar ve hoşuna gider diyorlar ki haklılar da. Gerçekten benim onun yaptığı şeylere sinir olduğumu görünce seviniyor.

Engellerseniz.ona mağduriyet fırsatı doğar. Yapacağınız şey görmezden gelmek. Sinirlenecek bir şey yok sadece oğlunun fotoğrafını koymuş aman bana ne diye telkinde bulunun kendinize. Eşinizle bu durumu da konuşup durmayın. Çok sikayetlenirseniz bu tavırlardan bıkıp annesinin yanında olur. Zaten hamilesiniz galiba canınızı bu ergence işlerle sıktığınıza değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…