Beni hasta edecek bu kv.

Görmezden gelin, eşinizle huzurunuzu kaçırmayın.
Koskoca kadının bunlarla mı uğraşması da enteresan gerçekten.

Canım sadece bu değil, durduk yere engelleyip engelleyip ekliyor, neden kabul etmiyorsun diye laf yapıyor. Eşime hep konuşuyorum çünkü bana ettikleri bitmiyor. Eşim isterse annesinin yanında olsun ki olamaz adım üç eminim. Onu nasıl bir insan olduğunu çözdü.

Bencede engellesin gitsin, bir daha da eklemesin bi yerde. Kafası rahat olur

Görmezden gelin, eşinizle huzurunuzu kaçırmayın.
Koskoca kadının bunlarla mı uğraşması da enteresan gerçekten.

Ya bu yaptıkları 1 ya da 2 hadi 5 olsa neyse. Bana etmediği hakaret kalmadı, yapmadığı davranış kalmadı şiddet dışında. Artık çekecek durumum yok gibi midem ağırdı durduk yere beden huzursuzluk yaratıyor. Yan yana daireler ister istemez yüz yüze geliyoruz. Babası hatrına gip geliyoruz. İstemediğin bir yerde durmak acayip kötü bir durum. Hiç düşünmüyor bu kız hamile üzülmesin. Bi faydası yok bari zararı olmasın ya.

Umursamamayı deneseniz?
1 umursama 2 umursama 1 buçuk senede ömrümü tüketti. Yan yana daireler uzak olsa çekilir. Yine de umursamamaya çalışıyorum beni tahrik etmeye çalışıyor, ağzımdan kötü bi söz çıkacakçıkacaksa korkuyorum. Zaten aşırı sinirliyim bu aralar.

Whtsabınıza eşinizle fotoğrafınızı profil fotoğrafı yapın, ona o mesaj yeter. Başka da hiçbir şey yapmayın, kendi kendine aksiyonlara girsin, etkileşim alamadıkça ya kudurur dozu arttırmaya çalışır iyice haksız hale gelir, ya da sıkılır uğraşacak başka şeyler bulur.

İçinizden gelmiyorsa, kimse ile samimi olmak zorunda değilsiniz ya da illa eşinizin hatırı için kv evine gitmek zorunda da değilsiniz yaşadığınız şeyler sizde duygusal olarak onarılamaz haldeyse. Büyükler büyüklüğünü bilseler de ona göre davransalar aslında sorun kalmayacak. Ama devir değişmiş, koca koca adamların nazı gelinlerine damatlarına geçiyor, sonra da ergen eğlemeye çalış dur işin yoksa. Sallamayın, etkisiz eleman olsun, görünmez olsun o kişi. Farz edin öyle biri yok.

Öyle yapıyorum eşimde de bende de birlikte fotomuz var. Bekliyor ki ya ben ya eşim bir.şey diyelim o da patlasın. Biliyorum bunu beklediğini ama zor tutuyorum kendimi yemin ederim.

Böyle durumlarda sustukça orta yerlerinden çatlıyorlar aslında kendi kendilerini yiyorlar bırak ne yaparsa yapsın

Eşiniz durumu görüyor. Taşının. Öyle yerde oturmak kötü. Boş yerden stres

Öyle yapıyorum eşimde de bende de birlikte fotomuz var. Bekliyor ki ya ben ya eşim bir.şey diyelim o da patlasın. Biliyorum bunu beklediğini ama zor tutuyorum kendimi yemin ederim.

Bakmayın, umursamayın, görmeyin, takip etmeyin. Diyorum ya "Etkisiz eleman o". Siz eşinizle bir aradasınız, o kudursun bırak, üç beş fotoğraf kırparak hıncını çıkarmaya çalışıyor; sen niye kuduruyorsun?

Bi' de bu 55 yaş üstü sosyal medya vb. kullanmayı beceremedi , farkında da değiller.Saçmalayıp duruyor birçoğu.Gerçekten de eski büyüklerin ağırlığı yok hiçbirinde ergen ergen tavırlar içindeler.

Ya valla benim de var bir çok 50 yaş ve üstü tanıdığım. Annem babam zaten tuşu tel kullanıyor, face e de biz yardımcı oluyoruz, canları sıkılmasın diye açtık. Akrabalarımda da yok. Ama kv her şeye dahil olmak istiyor. Benim hem kızlık hem eşimin soyadı var sosyal medyada bana da öyle yapın sizin niye öyle diyor. Fotoğraf selfieler paylaşıyor kocasıyla, sen başkasından fayda yok, hep yanımda sen varsın falan filan çocuk gibi seyler yazıyor kıskanç kıskanç şeyler. Ya insanı çıldırtıyor.

Kesinlikle öyle. Sevdiğim bi teyzem vardı, vakur bir kadındı. Yani ben hep öyle görmüştüm. Face'e bir kaptırdı kendini aman Allah'ım o paylaştığı şeylerle bitirdi gözümdeki imajını. O laf sokmalı paylaşımlar kadar insanı gerzek gösteren daha bir şey yok sosyal medyada.

Ya bizi ayırma çabaları vardı, oğlum seni sevmiyor ben istesem ayrılır ötekinden ben istedim diye ayrıldı vs mazimiz var o yüzden çok sinirleniyorum bu tarz hareketlerine.

Ay kötü yaa.

Komik bence gülüp geçin. Yazık yaa. Koca koca insanlar...

Çok komik ama bu kaç yaşında kadın uğraştığı şeylere bak. Ben olsam görünce gülesim gelir yüzüne yüzüne gülerdim.

Takmaya değer değil hiç bişey yapma takip de etme engellesin dursun kendi kendine sen bişey yaparsan ben yanlışlıkla yapmışım bu bana zulmediyor der ili ağız büküp yırtar.

Hiç yırtamaz oğlu şahit, gerçi oğlu yanımdayken yaptığı bir hareketi babasına söylemiştim. Dedim oğlun şahit diyor oğluma kim şahit. Delirtmece bunlarınki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…