Beni hasta edecek bu kv.

e sen eşine demişsin o eve seninle girer çıkarım diye
sanki sen kv deni çok mu seviyorsun
kadın da seni sevmiyor işte garip olan ne?

Son düzenleme:
Esinin destek cikmasi cok guzel.. demekki annesinide senide iyi biliyor.. bence sende surekli esine annen sole yapiyo bole yapiyo diyerek onu zor durumda birakma nekadar kotude olsa annesi sonucta.. sen esinle iyi gecinmeye onu herdaim arkanda sapasaglam tutmaya bak derim.. esinde biyerden sonra ee biliyorum annemi sende surekli anlatip durma der sana catabilir esinle aranda huzursuzluk cikarmamaya bak derim ben :)

Hic bişey yazmayin esjnizin dediği gibi bosverin. Esinizle gidip gelin hiç umursamayin daha sinir olsun.

biraz rahat olsan?
niye kontrol edip duruyorsun ki?
kv beni engellese farkında bile olmam.
bırak takılsın çocuk gibi. üstelik ilk değilmiş. bildiğini belli etme.
Biraz rahat duramıyorum eli dursa dili durmuyor, çabuk takıyorum böyle şeyleri ve bu genetik. Babam da bayan patronunun ettiği emir adı altındaki zulümden dolayı psikolojik tedavi gördü. Beni sevmeyen benden uzak dursun ben öyle yapıyorum.

e sen eşine demişsin o eve seninle girer çıkarım diye
sanki sen kv deni çok mu seviyorsun
kadın da seni sevmiyor işte garip olan ne?
Beni sevmiyor diye beni huzursuz etmek zorunda mi? Ben yaşanan şeyler sonrası bu lafı söyledim ona durup dururken değil çünkü ben tekken üstüme daha çok geliyor ve inkar ediyor sonra. Böyle biri sevilebilir mi? Bugün kızına anlattım her şeyi ve sen haklısın dedi. Haklıysam kimseyi çekmek zorunda değilim sen de haksızsın deseler ortayı bulalım derdim.

Bu Benim çok da şikayetçi olduğum bir şey değil naparsa yapsın lafı geçti yazdım. Kocasıyla yaşadığı aşka çıldırıyorum diye bir şey söylemedim. Yapilan yoruma istinaden cevap yazdım keşke kocasının aşkına benim peşimi bıraksa. Tanımıyorsunuz ben bildiğim bir şeyi konuşuyorum. İyi niyetli davranışlar değil bunlar hep fesatlıktan. Konunun girişinde yazdıklarım ve öncesinde bana yaşattıkları benim derdim.

Amacı zaten sizi kışkırtmak. Yazar ya da konuşursanız onun isedigi olacak. Hic umursamayin.

instagramdan ve vatsaptan birinin beni engellediğini görmem için illa tutup o kşiye bakmam lazım. neden bakıyorsunuz. siz de silin. görmezsiniz. bunda içinizi yiyecek bişey yok, abartıyosunuz.
Evime huzursuzluk sokuyor, anlatamıyorum galiba. Silerim muhattap olmam geçer gider. Bir de yüzyüze gelince aynı saçma sapan davranışlarına devam ediyor. Her şeyi yutup alttan aldığım zamanlar eşek yerine koyuldum artık geçti o devir. Ya ağzını, elini tutmayı bilecek ya da beni kaybedecek ikisine de gelemiyor. Herkesin kişilik yapısı farklıdır benim için dert edilecek bir durum çünkü eski yaşattıkları var. Boşanma aşamasına getirdi beni egoistliği yüzünden.

Amacı zaten sizi kışkırtmak. Yazar ya da konuşursanız onun isedigi olacak. Hic umursamayin.
Ona hiçbir şey yapmadım eşim bugün engelle sil dedi. Muhattap olma bi daha Dedi. Ona hiçbir şey yazmadım söylemedim de. Ne hali varsa görsün. Benden uzak olsun.

siz yanınıza eşiniz olmadan onunla görüşmüyormuşsunuz. eşiniz de size destek sanırım. e başka bi huyunu da görmeyin duymayın yani. vatsapta beni engelledi diye huzursuzluk çıkaran sizsiniz.

siz yanınıza eşiniz olmadan onunla görüşmüyormuşsunuz. eşiniz de size destek sanırım. e başka bi huyunu da görmeyin duymayın yani. vatsapta beni engelledi diye huzursuzluk çıkaran sizsiniz.
Durup dururken beni engelliyor yani ortada bir sorun yok diye zannederken beni engelliyor sorun yaratıyor ben neden beni görmek istemeyen birinin evine gitmek zorunda kalıyorum. Daha 1 buçuk yıllık evliyim, her şey tam düzeldi huzuruyuz derken yeni şey çıkarıyor. Umursamayacaksam muhattap da etmicek kimse onla beni.

Ben olsam hiç seslenmezdim...dikkat cekmek istiyor..gormezden gelin
Eşim cadden de sil engelle görme dedi. Allah bana sabır versin, dirayet versin de yine yelkenleri suya indirmeyeyim. Salaklığımla kalıyorum.

eşiniz zorluyor mu illa görüşeceksin diye?

eşiniz zorluyor mu illa görüşeceksin diye?
Babası, ablası, eşim boşver annemi diyor babam için git. Sanki ben babasıyla muhattap oluyorum. Mıçutfağa gidiyorum bi sebep oluyor bi şekilde yüz göz olunuyor artık istemiyorum yüzünü bike görmek.

Ben bu kayinvalideye random gülerim yani. Lütfen tepkisiz kal, kırpa kırpa fotoshop utanası çıksın. Ne boş iş bu subliminal mesajlar vermek. Sen ilgilenme de o kadar çabası sonuçsuz kalsın. Ne diye kafana takıyorsun.

Canım çünkü sessiz kalınca dozunu arttırıyor, yaşanmış tecrübe edinilmiş şeyler bunlar. Ben biliyorum ki devamı gelecek. Bizi yine kaosa sürüklücek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…