- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Hiç yırtamaz oğlu şahit, gerçi oğlu yanımdayken yaptığı bir hareketi babasına söylemiştim. Dedim oğlun şahit diyor oğluma kim şahit. Delirtmece bunlarınki....
Bu gidişle öyle olacak gerçekten, aranıyor. Hormonlardan dolayı çok sinirliyim bu aralar ağzımdan kötü bi söz çıkacak diye korkuyorum.Bugünlerde kullandığım cümle bu.beni hasta edecek bu kv. Allaha havale ettim artık ben baş edemiyorum. Siz de engelleyin heryerden. Kp durum değerlendirmesi yapın seviyorsanız 2 haftada 1 gidin. Kocanız isterse hergün gitsin sna onun baba onun . Ama siz gitmeyin.
Engellersen onu ciddiye aldığını anlar ve hoşuna gider diyorlar ki haklılar da. Gerçekten benim onun yaptığı şeylere sinir olduğumu görünce seviniyor.
Kimse bir şey diyemez ki eşim şahit kimin ne yaptığına, face den engellemedim ama sildim. Kendi dahil olmak isterse oluyor, işine gelmeyince çıkıyor, canı isteyince yine geliyor. Bir daha kabul etmicem, numarasını da engelledim. O whatsaptan engellemişti .Engellersen onun seni engellediğinin bi kıymeti kalmaz. Haklıyken haksız olursun. Niye engelledin deciklerinde o da beni engelledi der. Eşitlenmiş olursunuz.
İticiliğinin farkında olsa keşke... yaşı büyüyor aklı büyümüyor bazılarının.Sevgili Nehir, gel buraya dök içini, sakın ona birşey deme.
Bu zevki yaşatma ona.
Fotoğraf kırparak, engel atarak zaten komik durumd düşüyor.
Yeniden eklediğinde kabul etme kesinlikle
Sildiği ile kalsın.
Ne itici ne aptalca tavırlar Allahım.
Onu umursamamak en güzel cevap olacaktır.
Ben uyuyamıyorum 2 gecedir sinirden, kendi kendime konuşuyorum . Vallahi sonun ruh sağlığı olacak herhalde.Bu gidişle öyle olacak gerçekten, aranıyor. Hormonlardan dolayı çok sinirliyim bu aralar ağzımdan kötü bi söz çıkacak diye korkuyorum.
İşte ne kadar umursamayayım desen de umursuyorsun. Allahından bulsun.Ben uyuyamıyorum 2 gecedir sinirden, kendi kendime konuşuyorum . Vallahi sonun ruh sağlığı olacak herhalde.
Kimse bir şey diyemez ki eşim şahit kimin ne yaptığına, face den engellemedim ama sildim. Kendi dahil olmak isterse oluyor, işine gelmeyince çıkıyor, canı isteyince yine geliyor. Bir daha kabul etmicem, numarasını da engelledim. O whatsaptan engellemişti .
Allah tan benim kaynanam anlamaz bilmezdi internet kullanmayi hatta arama yapmayi bile bilmiyordu okuma yazmada bilmiyordu... tlfnuda yoktu.. yoksa o da durmazdiBi' de bu 55 yaş üstü sosyal medya vb. kullanmayı beceremedi , farkında da değiller.Saçmalayıp duruyor birçoğu.Gerçekten de eski büyüklerin ağırlığı yok hiçbirinde ergen ergen tavırlar içindeler.
Biktim vallahi, ailemi de beni de oğlunu da o kadar üzdü ki. Namaz kılıyor bakalım bi namaz yetiyor mu hak ödemeye.:))) Çokkk kızdırmış seni
Benim eşim de başak o da umursama babam için gel haftada 1 diyor, konuşma etme diyor. Daireler yan yana. Hatta ben de başağım.Görüşmeme gibi bir imkanınız yok mu?
Ben 1 bucuk ayı gecti görüşmüyorum asla
Ne arama ne sorma
Esim tek gidiyor tek geliyor
Benim umrumda degil diyor (esim basak burcu ve vurdumduymaz yapısı var)
Biz boyle cok rahatiz
Kayinbabanizi cok mu seviyorsunuz? Esiniz birsey der mi görüşmeseniz?
Aslında umursamıyorum onu , ama sonrasında kocamı üzdüğü için çok kinleniyorum. Bu sinir beni uyutmuyor.İşte ne kadar umursamayayım desen de umursuyorsun. Allahından bulsun.
Ana baba hakkı varsa evladın da hakkı var.bir kere kul hakkı var. Öyle namazla olmaz bu işler.Biktim vallahi, ailemi de beni de oğlunu da o kadar üzdü ki. Namaz kılıyor bakalım bi namaz yetiyor mu hak ödemeye.
Ay oleeeey şanslısınBenim eşim de başak o da umursama babam için gel haftada 1 diyor, konuşma etme diyor. Daireler yan yana.
İşte anca gidince ana baba nutukları atıyor. Kendi yaptıklarını hiç görmüyor. Allah ıslah etsin, evlendik evleneli huzur vermedi.Ana baba hakkı varsa evladın da hakkı var.bir kere kul hakkı var. Öyle namazla olmaz bu işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?