Beni hasta edecek bu kv.

Hiç yırtamaz oğlu şahit, gerçi oğlu yanımdayken yaptığı bir hareketi babasına söylemiştim. Dedim oğlun şahit diyor oğluma kim şahit. Delirtmece bunlarınki....

Bu tipleri bilirim ağlama numarasından tut hastayım ölüyoruma kadar yapıp yırtarlar, yaşlarından dolayı dokunulmazlıkları vardır, yalan dolanları çıksa bile bu değişmez hep mağdur onlardır ve onların istediği olana kadar direnirler .

Kvdenin telinden watsappdan kendime birşey atmam gerekmişti bir baktım benim numaramı silmiş aklıma o geldi
hiç takmadım koydum telefonu yerine sizde öyle yapın sakın muhattap olup kendini önemli hissetmesini neden olmayın

Bugünlerde kullandığım cümle bu.beni hasta edecek bu kv. Allaha havale ettim artık ben baş edemiyorum. Siz de engelleyin heryerden. Kp durum değerlendirmesi yapın seviyorsanız 2 haftada 1 gidin. Kocanız isterse hergün gitsin sna onun baba onun . Ama siz gitmeyin.

Bu gidişle öyle olacak gerçekten, aranıyor. Hormonlardan dolayı çok sinirliyim bu aralar ağzımdan kötü bi söz çıkacak diye korkuyorum.

Engellersen onu ciddiye aldığını anlar ve hoşuna gider diyorlar ki haklılar da. Gerçekten benim onun yaptığı şeylere sinir olduğumu görünce seviniyor.

Engellersen onun seni engellediğinin bi kıymeti kalmaz. Haklıyken haksız olursun. Niye engelledin deciklerinde o da beni engelledi der. Eşitlenmiş olursunuz.

Bende mi psikopatlik var bilmiyorum ama ben eglenirdim bu durumla. Kiskaniyor demek ki. Umursama ve evet istedigini verme. Seni gicik etmek istiyor gicik oldugunu belli etme. Sen de onu engelle bigun olurda engeleni kaldirirsa o kudursun sana sorsun sen de soylersin sen silmistin engellemistin bende kirildim aynisinj yaptim.

Engellersen onun seni engellediğinin bi kıymeti kalmaz. Haklıyken haksız olursun. Niye engelledin deciklerinde o da beni engelledi der. Eşitlenmiş olursunuz.
Kimse bir şey diyemez ki eşim şahit kimin ne yaptığına, face den engellemedim ama sildim. Kendi dahil olmak isterse oluyor, işine gelmeyince çıkıyor, canı isteyince yine geliyor. Bir daha kabul etmicem, numarasını da engelledim. O whatsaptan engellemişti .

Sevgili Nehir, gel buraya dök içini, sakın ona birşey deme.
Bu zevki yaşatma ona.
Fotoğraf kırparak, engel atarak zaten komik durumd düşüyor.
Yeniden eklediğinde kabul etme kesinlikle
Sildiği ile kalsın.
Ne itici ne aptalca tavırlar Allahım.
Onu umursamamak en güzel cevap olacaktır.

İticiliğinin farkında olsa keşke... yaşı büyüyor aklı büyümüyor bazılarının.

Bu gidişle öyle olacak gerçekten, aranıyor. Hormonlardan dolayı çok sinirliyim bu aralar ağzımdan kötü bi söz çıkacak diye korkuyorum.
Ben uyuyamıyorum 2 gecedir sinirden, kendi kendime konuşuyorum . Vallahi sonun ruh sağlığı olacak herhalde.

:))) Çokkk kızdırmış seni

Görüşmeme gibi bir imkanınız yok mu?
Ben 1 bucuk ayı gecti görüşmüyorum asla
Ne arama ne sorma
Esim tek gidiyor tek geliyor
Benim umrumda degil diyor (esim basak burcu ve vurdumduymaz yapısı var)
Biz boyle cok rahatiz
Kayinbabanizi cok mu seviyorsunuz? Esiniz birsey der mi görüşmeseniz?

Allah tan benim kaynanam anlamaz bilmezdi internet kullanmayi hatta arama yapmayi bile bilmiyordu okuma yazmada bilmiyordu... tlfnuda yoktu.. yoksa o da durmazdi

Benim eşim de başak o da umursama babam için gel haftada 1 diyor, konuşma etme diyor. Daireler yan yana. Hatta ben de başağım.

Biktim vallahi, ailemi de beni de oğlunu da o kadar üzdü ki. Namaz kılıyor bakalım bi namaz yetiyor mu hak ödemeye.
Ana baba hakkı varsa evladın da hakkı var.bir kere kul hakkı var. Öyle namazla olmaz bu işler.

Benim eşim de başak o da umursama babam için gel haftada 1 diyor, konuşma etme diyor. Daireler yan yana.
Ay oleeeey şanslısın
Anlayışla karşılaması güzel ama esine de dikkat et bence benimki mesela asla kötü olmaz beni iyi olmama ragmen kotu bildiler,simdi kötüyüm bari hakkini veriyim
Yan dairelerde olmaniz can sıkıcı olmus biraz

Ana baba hakkı varsa evladın da hakkı var.bir kere kul hakkı var. Öyle namazla olmaz bu işler.
İşte anca gidince ana baba nutukları atıyor. Kendi yaptıklarını hiç görmüyor. Allah ıslah etsin, evlendik evleneli huzur vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…