Yan yana olmasak bi bahane bulunur ama dip dibe, her şeye hakim olmak istiyor eski konularımı bilsen anlarsın beni.Ay oleeeey şanslısın
Anlayışla karşılaması güzel ama esine de dikkat et bence benimki mesela asla kötü olmaz beni iyi olmama ragmen kotu bildiler,simdi kötüyüm bari hakkini veriyim
Yan dairelerde olmaniz can sıkıcı olmus biraz
Evet hediye almistin bardak galiba dogrumu hatirliyorumYan yana olmasak bi bahane bulunur ama dip dibe, her şeye hakim olmak istiyor eski konularımı bilsen anlarsın beni.
Size komik gelebilir bu iki çocuk atışması değil kusura bakmayın. Yaşadıklarımı bilmediğinizden bunları yazmanız normal. Bu yaptıklar 1. Ya da 2. Ya da 3. Değil. Benim onunla konuştuğum da 1 değil 2 değil 3 değil. Laftan anlamayan insan olunca onun anladığı dilden mi konuşsam diye sordum. Engelledim dedim mi? Aykırı olma merakınız öldürüyor beni. Ben tamamen bağımı kopartma peşindeyim bu yolla. Onun gibi sobelemece oynamak değil niyetim. Eşim de bunu biliyor ve tekrar valizimi alıp bu evden gitmemem için beni rahatlatmaya çalışıyor. Ben yaşadıklarımla boşanma aşamasına geldim ve kime bu yaşadıklarımı anlatsam ( buraya yazdıkların binde 1i) ben olsam boşanırdım, bravo sana'diyor. Az empati kurun lütfen yeterince gerginim.Whatsapp tan şöyle yaptı ben Face den mi engellesem...Sizin ilişkileriniz liseli kızlar gibi sürekli bir ergen tribi.Komik koskoca insanların bu hali.Siz sosyal medyada resim kırptı vs diyorsunuz ama intikamınızı face den engelleyerek mi alıyorsunuz?Ne farkınız var?Ya kartları açar masaya içinizi dökerseniz ya da eşinizn dediği gibi görmezden gelirsiniz gerisi çocuk işi.
Daha bi çok şey bunlar ufakları ama artık gırtlağıma kadar geldi, dayanamıyorum. Bu prenses hallerine kocaman kadının.Evet hediye almistin bardak galiba dogrumu hatirliyorum
Aykırı olma merakım olsa emin olun burada gidermezdim bu merakımı.Face den mi engellesem ne yapsam diyen sizsiniz.Kaldı ki biriyle bu denli hayati sorunlar yaşamışsanız olay onun whatssapı benim face imden çıkmıştır .Ya konuşur içinizdekileri döker rahatlarsınız ya içinize atar yıllar sonra bile düşünüp hasta olursunuz.
Atanıp defolup gitsem o da ortadan çatlasa artık iyi niyetimi yerle bir etti.Bu arada ben sizin yerinizde olsam bu hamile halimle tatlı canımı hiiiiiç sıkmaz görmezden gelir iyice sinir ederdim.Sağlıkla bebeğimi doğurup kendime gelincede içimde ne var ne yok dökerdim.
amin inşallah...Hakkınızda hayırlısı olur inş.Sadece bebeğinizi düşünün geridi boş çok boş.
Ben olsam engellerim sırf o yaptığı için.Face den engellesem mi yoksa umursamaz mi görünsem, kafayı yedirtcek bana.
Engellemedim o engellediği halde sadece sildim yeter ona. Huzur bozma makineleri, yatacak yerleri var mo acaba, bir de Allah dillerinden düşmez. Riyacılar...Ben olsam engellerim sırf o yaptığı için.
seninle ilgisi yok, engelleyenleri prensip olarak tekrar kabul etmiyorum deyinCanım sadece bu değil, durduk yere engelleyip engelleyip ekliyor, neden kabul etmiyorsun diye laf yapıyor. Eşime hep konuşuyorum çünkü bana ettikleri bitmiyor. Eşim isterse annesinin yanında olsun ki olamaz adım üç eminim. Onu nasıl bir insan olduğunu çözdü.
aynen yazın altına yorum olarakYa valla benim de var bir çok 50 yaş ve üstü tanıdığım. Annem babam zaten tuşu tel kullanıyor, face e de biz yardımcı oluyoruz, canları sıkılmasın diye açtık. Akrabalarımda da yok. Ama kv her şeye dahil olmak istiyor. Benim hem kızlık hem eşimin soyadı var sosyal medyada bana da öyle yapın sizin niye öyle diyor. Fotoğraf selfieler paylaşıyor kocasıyla, sen başkasından fayda yok, hep yanımda sen varsın falan filan çocuk gibi seyler yazıyor kıskanç kıskanç şeyler. Ya insanı çıldırtıyor.
Ah meşhur kv... biktim biktim yemin ederim. En son bardak konum vardı bilenler bilir. Ondan 1 gün sonra benim yaşıtlarım hatta daha küçük arkadaşlarım geçtiğimiz pzts oturmaya geldi. İlk kez evimde ağırladım. Ondan 1 hafta sonra cumartesi kv yanına geçtik grip olmuş. Sonra görümceme gittik çocuğunun doğum günüydü kv gelmedi. Hastayım ben siz gidin dedi binbir suratla. Ben bun1 hafta süreçte aramadım sormadım çünkü bana yaşattıkları sebebiyle eşimle anlaştım haftada bir senle girer çıkarım o eve istisnai durumlar dışında diye. Bu neye doldu bilmiyorum ilk önce eşimle benim yan-yana olduğumuz fotoyu kırpmıştı kendi whatsap profili yapmıştı dedim oğlunu beğendi ondan yaptı heralde. Sonra baktım akşamında beni whatsappta engellemiş, instagramdan engellemiş. Bu akşam yine eşimle benim yan yana yeni çekindiğimiz bir fotodan eşimi kırpmış profil yapmış. Eşime dedim yazıcam yani bu kadar mı beni hayatından çıkarmaya heveslisin?yazık değil mi oğlunu da beni de üzüyorsun, boş yere huzursuzluk yaratıyorsun?eşim de dedi boşver umursama istediğini verme
Ama içim içimi yiyor stres yaptım, sinir oluyorum zaten sinirliyim bu aralar. Bi şeyler yazasım var bana akıl verin amacı ne bu kadının? Biktim bu çocuk gibi davranışlarından, o bana bunları yaptıkça ben yüzüne bakmak zorunda kalmak istemiyorum. Eşim diyor hiç umursama biz babam için gidip gelelim haftada bir. Ama o da var ortamda geriliyorum. Bana 8 ay kan kusturdu şimdi boynuna atlamamı bekliyor, yapamam... yani yapamıyorum yaptıkları aklıma geliyor ve söyledikleri...
Ya valla benim de var bir çok 50 yaş ve üstü tanıdığım. Annem babam zaten tuşu tel kullanıyor, face e de biz yardımcı oluyoruz, canları sıkılmasın diye açtık. Akrabalarımda da yok. Ama kv her şeye dahil olmak istiyor. Benim hem kızlık hem eşimin soyadı var sosyal medyada bana da öyle yapın sizin niye öyle diyor. Fotoğraf selfieler paylaşıyor kocasıyla, sen başkasından fayda yok, hep yanımda sen varsın falan filan çocuk gibi seyler yazıyor kıskanç kıskanç şeyler. Ya insanı çıldırtıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?