Beni hasta edecek bu kv.

Yan yana olmasak bi bahane bulunur ama dip dibe, her şeye hakim olmak istiyor eski konularımı bilsen anlarsın beni.

Whatsapp tan şöyle yaptı ben Face den mi engellesem...Sizin ilişkileriniz liseli kızlar gibi sürekli bir ergen tribi.Komik koskoca insanların bu hali.Siz sosyal medyada resim kırptı vs diyorsunuz ama intikamınızı face den engelleyerek mi alıyorsunuz?Ne farkınız var?Ya kartları açar masaya içinizi dökerseniz ya da eşinizn dediği gibi görmezden gelirsiniz gerisi çocuk işi.

Size komik gelebilir bu iki çocuk atışması değil kusura bakmayın. Yaşadıklarımı bilmediğinizden bunları yazmanız normal. Bu yaptıklar 1. Ya da 2. Ya da 3. Değil. Benim onunla konuştuğum da 1 değil 2 değil 3 değil. Laftan anlamayan insan olunca onun anladığı dilden mi konuşsam diye sordum. Engelledim dedim mi? Aykırı olma merakınız öldürüyor beni. Ben tamamen bağımı kopartma peşindeyim bu yolla. Onun gibi sobelemece oynamak değil niyetim. Eşim de bunu biliyor ve tekrar valizimi alıp bu evden gitmemem için beni rahatlatmaya çalışıyor. Ben yaşadıklarımla boşanma aşamasına geldim ve kime bu yaşadıklarımı anlatsam ( buraya yazdıkların binde 1i) ben olsam boşanırdım, bravo sana'diyor. Az empati kurun lütfen yeterince gerginim.

Aykırı olma merakım olsa emin olun burada gidermezdim bu merakımı.Face den mi engellesem ne yapsam diyen sizsiniz.Kaldı ki biriyle bu denli hayati sorunlar yaşamışsanız olay onun whatssapı benim face imden çıkmıştır .Ya konuşur içinizdekileri döker rahatlarsınız ya içinize atar yıllar sonra bile düşünüp hasta olursunuz.

İçimi çok döktüm diyorum anlatamıyorum galiba. Engelledim demedim işte, fikir danıştım. Size göre çocukça evet onun yaptığı bana göre de çocukça ben engelleyeyim çıksın hayatımdan derdindeyim. Onun gibi atraksiyon derdinde değilim. Laftan anlamayan bir insan, konuşulmuyor. Konuşmazsınız. Narsist, baskın, egoist biri daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum. Eşim ve babası beni bağlayan.

Bu arada ben sizin yerinizde olsam bu hamile halimle tatlı canımı hiiiiiç sıkmaz görmezden gelir iyice sinir ederdim.Sağlıkla bebeğimi doğurup kendime gelincede içimde ne var ne yok dökerdim.

Bu arada ben sizin yerinizde olsam bu hamile halimle tatlı canımı hiiiiiç sıkmaz görmezden gelir iyice sinir ederdim.Sağlıkla bebeğimi doğurup kendime gelincede içimde ne var ne yok dökerdim.
Atanıp defolup gitsem o da ortadan çatlasa artık iyi niyetimi yerle bir etti.

Hakkınızda hayırlısı olur inş.Sadece bebeğinizi düşünün geridi boş çok boş.
amin inşallah...
İşte kimsem yok 1 yıldır tüm sevdiklerimden 600 km uzaklıktayım. Bana ettiği eziyeti Allaha havale ettim. Bu saat oldu yarın işe gidicem uyumadım. Allah bebeğime sağlık sıhhat versin.

Hiç birşey yapma. Konuşursa da minimum cevap ver. "He, öyle, doğrudur, haklısın, hı hı" şeklinde. Kendi çalsın krndi oynasın.

seninle ilgisi yok, engelleyenleri prensip olarak tekrar kabul etmiyorum deyin
ayrıca insan verdiği kararın arkasında durmalı sen de engellediysen tekrar istek gonderme deyin

aynen yazın altına yorum olarak
aynen insana eşinden başka kimseden fayda yok başka kimden olabilir ki deyin

biraz rahat olsan?
niye kontrol edip duruyorsun ki?
kv beni engellese farkında bile olmam.
bırak takılsın çocuk gibi. üstelik ilk değilmiş. bildiğini belli etme.

instagramdan ve vatsaptan birinin beni engellediğini görmem için illa tutup o kşiye bakmam lazım. neden bakıyorsunuz. siz de silin. görmezsiniz. bunda içinizi yiyecek bişey yok, abartıyosunuz.

bunda sizi ilgilendiren bişey yok ki neyine çıldırıyorsunuz. bence siz takıntı yapmışsınız yani bi de hamilesiniz başka uğraşınız yok mu da devamlı kayınvalideye gıcık olmaya yer arıyorsunuz. kocasını severken de size sormasın bi zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…