- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Zorla ugrasacak olacak bir sey mi bu? 2 yıldır berabermişsiniz o kadar zamanda sevmediyse sevmez. Önünüze bakın, bırakın adamı.Benim sorum şu bu adamı nasıl kendime aşık edebilirim? Beni nasıl yüreğinin o yerine koy asını sağlayabilirim
Bir an önce psikolojik destek almalısınız. Saplantılısınız ve bu hiç sağlıklı değil.Benim sorum şu bu adamı nasıl kendime aşık edebilirim? Beni nasıl yüreğinin o yerine koy asını sağlayabilirim. Uzak mesafe ilişkisi ve bazen o bazen ben gelip o şekil görüşüyoruz.
Niye bu adam icin ugrasmak istiyorsunuz hala? Kucuk cocugunuz da varmis, daha olgun davranmaniz lazim. Boyle bir adam icin niye ruh sagliginizi bozuyorsunuz?yeni boşanmıştım, baba evine kucağımda yeni doğmuşla dönmüştüm. Mecburdum gidecek yerim yoktu lohusa halimle. Meğer beyefendi için değilmiş evlilik bekar durmak istiyormuş beni istemedi evlilik düşündüğü gibi bir şey değilmiş çok sorumlulukmuş. Ve baba evinden de kovuldum kalabalık yapıyormuşum. Ev kurdum kendime. Dimdik durmalısın olanlarda senin suçun yok dedim kendi kendime. Eğitimime ağırlık vereyim dedim keşke öyle düşünmeseydim daha fazlasını istemeseydim. Bir foruma doktora teziyle alakalı bir yazı yazmıştım sorumu sordum ve o zaman o bana yardımcı olabileceğini söyledi kendisi de doktora tezini yazıyor...Kısa tutayım ben ondan bilgi alışverişi dışında hiçbir şey beklemedim. Ve o daha fazlasını istedi. Benimle evlenmek istediğini vs dini nikah vs annenden babandan isteyeceğim daha neler neler. Sen beni hiç görmeden bunları nasıl diyebiliyorsun diyip blokladım ama başka şekil ulaştı bana sonuç iki yıldır birlikteyiz. Ama ilk önceki gibi değil o buz gibi. Yabancı gibi. Ne sevgi ne aşk hiçbir şey yok tutku yok. Ben ise çok bağlandım ama sanırım duygusal bağımlılıktan öte gitmiyor çünkü ona ne güveniyorum ne de iyiliğini istiyorum. Seven inssn güvenir ama ben zerre güven duymuyorum. Hatta çok oluyor resmen nefret ediyorum, bana o duygusallığı yaşatmadığı için. Zaten rıhsal sıkıntım var sanırım ondan duygusal bağımlılık oldu. Onu sevip sevmediğimi açıkcası bilmiyorum. Onunla konuşmaya çalıştım bu konuyu hiç sevgi duygu yok ben çok eksiklik hissediyorum bu ilişkiyi başkası olsa çoktan bitirirdi ama ben hep savaştım dedim. Sen her şeyi hep benden bekledin birlikteliğimiz boyunca dedim. Meğer beyefendi güya beni yüreğinin o yerine koymaya çalışmışmış da zorla da olmuyormuşmuş da. Resmen duygusuz duygusuz ilişki sürdürdüğünü itiraf etti. Neymiş zor severkmiş. Kendisi koş burcu. Sordum neden o zaman başta sever gibi yapıp içimdeki devi uyandırdın bana haksızlık etmiyor musun bu şekil dedim haklısın ama ne yapayım uğraştım işte zorla olmuyor dedi (külahıma anlat hiç uğraştığını düşünmüyorum. Uğraşan bir adam başka kadınlarla buluşup chatten yazışmaz). Benim sorum şu bu adamı nasıl kendime aşık edebilirim? Beni nasıl yüreğinin o yerine koy asını sağlayabilirim. Uzak mesafe ilişkisi ve bazen o bazen ben gelip o şekil görüşüyoruz.
yeni boşanmıştım, baba evine kucağımda yeni doğmuşla dönmüştüm. Mecburdum gidecek yerim yoktu lohusa halimle. Meğer beyefendi için değilmiş evlilik bekar durmak istiyormuş beni istemedi evlilik düşündüğü gibi bir şey değilmiş çok sorumlulukmuş. Ve baba evinden de kovuldum kalabalık yapıyormuşum. Ev kurdum kendime. Dimdik durmalısın olanlarda senin suçun yok dedim kendi kendime. Eğitimime ağırlık vereyim dedim keşke öyle düşünmeseydim daha fazlasını istemeseydim. Bir foruma doktora teziyle alakalı bir yazı yazmıştım sorumu sordum ve o zaman o bana yardımcı olabileceğini söyledi kendisi de doktora tezini yazıyor...Kısa tutayım ben ondan bilgi alışverişi dışında hiçbir şey beklemedim. Ve o daha fazlasını istedi. Benimle evlenmek istediğini vs dini nikah vs annenden babandan isteyeceğim daha neler neler. Sen beni hiç görmeden bunları nasıl diyebiliyorsun diyip blokladım ama başka şekil ulaştı bana sonuç iki yıldır birlikteyiz. Ama ilk önceki gibi değil o buz gibi. Yabancı gibi. Ne sevgi ne aşk hiçbir şey yok tutku yok. Ben ise çok bağlandım ama sanırım duygusal bağımlılıktan öte gitmiyor çünkü ona ne güveniyorum ne de iyiliğini istiyorum. Seven inssn güvenir ama ben zerre güven duymuyorum. Hatta çok oluyor resmen nefret ediyorum, bana o duygusallığı yaşatmadığı için. Zaten rıhsal sıkıntım var sanırım ondan duygusal bağımlılık oldu. Onu sevip sevmediğimi açıkcası bilmiyorum. Onunla konuşmaya çalıştım bu konuyu hiç sevgi duygu yok ben çok eksiklik hissediyorum bu ilişkiyi başkası olsa çoktan bitirirdi ama ben hep savaştım dedim. Sen her şeyi hep benden bekledin birlikteliğimiz boyunca dedim. Meğer beyefendi güya beni yüreğinin o yerine koymaya çalışmışmış da zorla da olmuyormuşmuş da. Resmen duygusuz duygusuz ilişki sürdürdüğünü itiraf etti. Neymiş zor severkmiş. Kendisi koş burcu. Sordum neden o zaman başta sever gibi yapıp içimdeki devi uyandırdın bana haksızlık etmiyor musun bu şekil dedim haklısın ama ne yapayım uğraştım işte zorla olmuyor dedi (külahıma anlat hiç uğraştığını düşünmüyorum. Uğraşan bir adam başka kadınlarla buluşup chatten yazışmaz). Benim sorum şu bu adamı nasıl kendime aşık edebilirim? Beni nasıl yüreğinin o yerine koy asını sağlayabilirim. Uzak mesafe ilişkisi ve bazen o bazen ben gelip o şekil görüşüyoruz.
Burada doktora tezi mi yazıyoruz?Doktora tezi yazarken paragraf noktalama işareti vs kullanmıyor musun?
Bu nEBenim sorum şu bu adamı nasıl kendime aşık edebilirim?
Burada doktora rezi mi yazıyoruz?
Kısaltmışsınız konuyu. Sanırım baştan yanlışmış deneceğini bildiğiniz için kısa tutayım’dan sonrasını kestiniz...İki yıldır konuşuyoruz. Ama ilk önceki gibi değil o buz gibi. Yabancı gibi. Ne sevgi ne aşk hiçbir şey yok tutku yok.
Ben ise çok bağlandım ama sanırım duygusal bağımlılıktan öte gitmiyor çünkü ona ne güveniyorum ne de iyiliğini istiyorum. Seven insan güvenir ama ben zerre güven duymuyorum. Hatta çok oluyor resmen nefret ediyorum, bana o duygusallığı yaşatmadığı için. Zaten rıhsal sıkıntım var sanırım ondan duygusal bağımlılık oldu. Onu sevip sevmediğimi açıkcası bilmiyorum. Onunla konuşmaya çalıştım bu konuyu hiç sevgi duygu yok ben çok eksiklik hissediyorum bu ilişkiyi başkası olsa çoktan bitirirdi ama ben hep savaştım dedim. Sen her şeyi hep benden bekledin birlikteliğimiz boyunca dedim. Meğer beyefendi güya beni yüreğinin o yerine koymaya çalışmışmış da zorla da olmuyormuşmuş da. Resmen duygusuz duygusuz ilişki sürdürdüğünü itiraf etti. Neymiş zor severkmiş. Kendisi koş burcu. Sordum neden o zaman başta sever gibi yapıp içimdeki devi uyandırdın bana haksızlık etmiyor musun bu şekil dedim haklısın ama ne yapayım uğraştım işte zorla olmuyor dedi (külahıma anlat hiç uğraştığını düşünmüyorum. Uğraşan bir adam başka kadınlarla buluşup chatten yazışmaz).
Benim sorum şu bu adamı nasıl kendime bağlayabilirim? Beni nasıl yüreğinin o yerine koymasını sağlayabilirim. Uzak mesafe ilişkisi ve bazen o bazen ben gelip o şekil görüşüyoruz.
Sizin burcunuz neİki yıldır konuşuyoruz. Ama ilk önceki gibi değil o buz gibi. Yabancı gibi. Ne sevgi ne aşk hiçbir şey yok tutku yok.
Ben ise çok bağlandım ama sanırım duygusal bağımlılıktan öte gitmiyor çünkü ona ne güveniyorum ne de iyiliğini istiyorum. Seven insan güvenir ama ben zerre güven duymuyorum. Hatta çok oluyor resmen nefret ediyorum, bana o duygusallığı yaşatmadığı için. Zaten rıhsal sıkıntım var sanırım ondan duygusal bağımlılık oldu. Onu sevip sevmediğimi açıkcası bilmiyorum. Onunla konuşmaya çalıştım bu konuyu hiç sevgi duygu yok ben çok eksiklik hissediyorum bu ilişkiyi başkası olsa çoktan bitirirdi ama ben hep savaştım dedim. Sen her şeyi hep benden bekledin birlikteliğimiz boyunca dedim. Meğer beyefendi güya beni yüreğinin o yerine koymaya çalışmışmış da zorla da olmuyormuşmuş da. Resmen duygusuz duygusuz ilişki sürdürdüğünü itiraf etti. Neymiş zor severkmiş. Kendisi koş burcu. Sordum neden o zaman başta sever gibi yapıp içimdeki devi uyandırdın bana haksızlık etmiyor musun bu şekil dedim haklısın ama ne yapayım uğraştım işte zorla olmuyor dedi (külahıma anlat hiç uğraştığını düşünmüyorum. Uğraşan bir adam başka kadınlarla buluşup chatten yazışmaz).
Benim sorum şu bu adamı nasıl kendime bağlayabilirim? Beni nasıl yüreğinin o yerine koymasını sağlayabilirim. Uzak mesafe ilişkisi ve bazen o bazen ben gelip o şekil görüşüyoruz.
Zorla hiç birşey olmaz 2 yıldır olmamış zaten, kendinizi yormayın boşuna.İki yıldır konuşuyoruz. Ama ilk önceki gibi değil o buz gibi. Yabancı gibi. Ne sevgi ne aşk hiçbir şey yok tutku yok.
Olmuyor diyen, size değer vermeyen bu adamı hala kendinize bağlamaya mı uğraşıyorsunuz.? Zaten adam zorla da olmuyor diyecek kadar açık konuşmuş. Bu durumu sürdürmek istemenize şaşırdım doğrusuİki yıldır konuşuyoruz. Ama ilk önceki gibi değil o buz gibi. Yabancı gibi. Ne sevgi ne aşk hiçbir şey yok tutku yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?