Beni hiç öyle sevmemiş meğerse....

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
İki yıldır konuşuyoruz. Ama ilk önceki gibi değil o buz gibi. Yabancı gibi. Ne sevgi ne aşk hiçbir şey yok tutku yok.

Ben ise çok bağlandım ama sanırım duygusal bağımlılıktan öte gitmiyor çünkü ona ne güveniyorum ne de iyiliğini istiyorum. Seven insan güvenir ama ben zerre güven duymuyorum. Hatta çok oluyor resmen nefret ediyorum, bana o duygusallığı yaşatmadığı için. Zaten rıhsal sıkıntım var sanırım ondan duygusal bağımlılık oldu. Onu sevip sevmediğimi açıkcası bilmiyorum. Onunla konuşmaya çalıştım bu konuyu hiç sevgi duygu yok ben çok eksiklik hissediyorum bu ilişkiyi başkası olsa çoktan bitirirdi ama ben hep savaştım dedim. Sen her şeyi hep benden bekledin birlikteliğimiz boyunca dedim. Meğer beyefendi güya beni yüreğinin o yerine koymaya çalışmışmış da zorla da olmuyormuşmuş da. Resmen duygusuz duygusuz ilişki sürdürdüğünü itiraf etti. Neymiş zor severkmiş. Kendisi koş burcu. Sordum neden o zaman başta sever gibi yapıp içimdeki devi uyandırdın bana haksızlık etmiyor musun bu şekil dedim haklısın ama ne yapayım uğraştım işte zorla olmuyor dedi (külahıma anlat hiç uğraştığını düşünmüyorum. Uğraşan bir adam başka kadınlarla buluşup chatten yazışmaz).

Benim sorum şu bu adamı nasıl kendime bağlayabilirim? Beni nasıl yüreğinin o yerine koymasını sağlayabilirim. Uzak mesafe ilişkisi ve bazen o bazen ben gelip o şekil görüşüyoruz.

Son düzenleme:
Benim sorum şu bu adamı nasıl kendime aşık edebilirim? Beni nasıl yüreğinin o yerine koy asını sağlayabilirim
Zorla ugrasacak olacak bir sey mi bu? 2 yıldır berabermişsiniz o kadar zamanda sevmediyse sevmez. Önünüze bakın, bırakın adamı.

Duygusal boslugunda hayatında yeni biri yani bu adam türemiş lakin takıntılılık senin şu an yaptığın sende birseylerin olamayacağını ve bazende hissetmediğin kısmen biliyorsun belirtmişsin neden bu inat?

Benim sorum şu bu adamı nasıl kendime aşık edebilirim? Beni nasıl yüreğinin o yerine koy asını sağlayabilirim. Uzak mesafe ilişkisi ve bazen o bazen ben gelip o şekil görüşüyoruz.
Bir an önce psikolojik destek almalısınız. Saplantılısınız ve bu hiç sağlıklı değil.

Niye bu adam icin ugrasmak istiyorsunuz hala? Kucuk cocugunuz da varmis, daha olgun davranmaniz lazim. Boyle bir adam icin niye ruh sagliginizi bozuyorsunuz?

Aman bırakın allah askina bu saatten sonra size aşık olacak hali yok bence sizinde ugrasiniz bu adam olmamali..
Dönun arkanizi gidin daha once bosanmissiniz zaten daha dikkatli olmaniz gerekirken mutlu olmaya odaklanmaniz gerekirken ne luzumu var boyle adamlarla vakit kaybetmenin..
Hayat kısa sizi mutlu edecek seylere yönelin..

Doktora tezi yazarken paragraf noktalama işareti vs kullanmıyor musun?

Kızma be bacim ya...
Adami bloklayip baska sekilde bana ulasti yazdiginda bende kizdim sana. Cunku sen istemezsen ulaşamazdı sana bu bir.
Ikincisi adam seni sevmiyor ve nasil aşık edebilirim diyorsun. Aşık yerine aşı okusaydim keşke. Aşı olun siz aşık olmayin mümkünse...

Kısaltmışsınız konuyu. Sanırım baştan yanlışmış deneceğini bildiğiniz için kısa tutayım’dan sonrasını kestiniz...

Başka bir kadın ile yazışan adamı başlayacaksınız da ne olacak.yazık degil mi sevginize gençliginize geçip giden hayatınıza.
Bırakın gitsin layık olan gelsin

Sizin burcunuz ne
Sizin burcunuz ne

Zorla hiç birşey olmaz 2 yıldır olmamış zaten, kendinizi yormayın boşuna.

Olmuyor diyen, size değer vermeyen bu adamı hala kendinize bağlamaya mı uğraşıyorsunuz.? Zaten adam zorla da olmuyor diyecek kadar açık konuşmuş. Bu durumu sürdürmek istemenize şaşırdım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…