Beni hiç öyle sevmemiş meğerse....

Bu Nasil asik ederim sorusuna Adil Yildirim'ın cevabi varsa vardir youtube dan arayin.Yoksa burdan zor cikar

Hic bi sekilde baglayamazsin. Baskasina asik olur sana olmaz. Sal gitsin bunu ugrasma.

Bu neyin hırsı arkadaş. Son paragrafı hiç böyle beklemiyordum.

başkasıyla buluşmuş, yazışmış, sevgi değer göstermemiş. koşarak uzaklaşacağınıza nasıl bağlarım demişsiniz. hakettiğiniz ilişki bu mu sizce?

Kaçan kovalanır ilgisiz dur biraz aramaa sorma

Öncelikle sevgilinle 3 gün üst üste irregular verbs listesini çalışacaksın aynı saatte , sonra Leslie yapacaksınız beraber bunu 1 ay yapın çok faydasını göreceksiniz. Son olarak bir dahiliye uzmanına görünün ve tam kan tahlili yaptırın ve gerekli vitamin takviyelerini alın . Size bağlamazsa bu yaptıklarınız daha da bağlanmaz vazgeçin .

Sevmediği belli olan adamı çekiyorsunuz, alttan alıyorsunuz her şeyi siz gösteriyorsunuz. sonra çıkıp niye başta böyleydi, niye ümit vs diyorsunuz..kusura bakmayın ama kendinize bu kötülüğü yapan sizsiniz o değil. O belli etmiş kendini bırakın gitsin

Kafayı mı yediniz ne demek kendinize bağlamak... vallahi gına geliyor şu laftan anlamayan kadınlardan...

Valla biz kadınlar bizim için fedakarlık yapan erkekleri sonradan sevebiliyoruz bazen ama erkekler asla öyle değil. Sadakatli ol, herşeyini yap yine sevmiyorsa sevmez. Onlarda o minnet duygusunun çok geliştiğini düşünmüyorum. Seni seven adam şimdiye bin kez severdi. Olan senin senelerine olur.

sonuna kadar iyi güzel de, adam açık açık zorla olmuyor işte derken hala nasıl bağlayabilirim diye sormanız sizce de çok saçma değil mi?

Kesinlikle katılıyorum .
2 yılda ciddiyet olmamışsa daha da olmaz.. konu sahibinin bu ilişkiyi uzatması manasız geldi ..

Allah allah...sonunu bu adamdan nasıl az acı cekerek ayrilabilirim diye beklerken sonu sürprizli cıktı.
Adam sevmedigini söylemiş bu daha neyin çabası...anlamak için Illaha küfür kıyamet mi duymak lazım.

Son paragrafi okuyunca baygınlık geçirdim. Yahu adam seni sevmediğini söylemiş işte ayrılacağın yerde derdin bu mu yani?! Yarın birgün birini severse sana yol verir zaten kendini o duruma getirmeden bırak bu kişiyi hayatına bak.

Siz de onu sevmiyorsunuz. Herkes kendisine yeni birini bulsun.

Esra ezmecinin kitabi var kadinlar sicak erkekler soguk sever onu okumanintavsiye ederim inst takip et kadini

Yanlış taktik uyguladığınız için sizi sevmediğini düşünüyorsunuz herhalde. Yoksa bana bağlanması için ne yapmalıyım demezdiniz Uğraşmayın, iletişimi kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…