beni kendinden soğuttun ya helal olsun sanaaa

Kınamak istemiyorum..Kınamak istemiyorum..Kınamak istemiyorum..Kınamak istemiyorum.... Allah yardımcın olsun..
En rezaleti sümük yemesi bence..

Pis insanla yasamak cok zor. Benim babam da pis. Ustu basi, kendisi kokar. Yattigi oda bile pis kokar. Girmeyiz onun odasina lazim olmadikca.
Annesinden oyle gormus, cocuklugunda birsey ogretilmemis. Bir de asiri derecede cimri. Odu patlar su gidecek diye.

Insanin icinde temizlik yoksa olmuyor. Biz de tuvaletten cikinca, disardan eve gelince zorla elini yikattiriyoruz. 54 yasinda adam ya. Seni cok iyi anliyorum. Koskoca insanlar utanmiyor mu be boyle dolasmaya. Cok sinir bozucu.

Seninkinin de degisecegini sanmiyorum. Hem alismamis, hem icinde yok. Boyle gider bu. Zaten bircok sey denemissin, olmamis. Daha ne yapilabilir ki? Aha bizim evde de var aynisi. Bir arpa boyu yol almadi senelerdir.
Ya bu deveyi gudeceksin, ya bu diyardan gideceksin.

Saygi bittikten sonra sevgi de ucup gidiyor. Gercekten de katlanilmazi guc aliskanliklar bunlar..

bekarım evet evlılık cok cıddı bsey olmalı.ıstedgnde pat dye ayrılıp gdemezsın ama bu davranslarr benım bır evlılıgı bıtırmeme sebep olck davranıslar..
burdan yazmak kolay tabii
Allah sabır versınn

bekarım evet evlılık cok cıddı bsey olmalı.ıstedgnde pat dye ayrılıp gdemezsın ama bu davranslarr benım bır evlılıgı bıtırmeme sebep olck davranıslar..
burdan yazmak kolay tabii
Allah sabır versınn

soğumakta haklısın bu ne yaaa hiç gelemem ben de ben bakımlıysam sen de kendine bakıcan bi zahmet.Hayır yaşı da küçükmüş ne üşeniyosun.Canım al karşına bir bir yüzüne vur yaptıklarını belki utanırda dikkat eder

Psikologluk bir durum yok demişsiniz de hangi aklı başında adam sümüğüne yer?
Evlerden Irak allahım.... Allah yardımcınız olsun

Dehşete düştüm konuyu okuyunca:18: işin zor kısmı sizin için, bebek büyürken ya eşinizin kendi babasını örenek alması gibi, bebekte büyüdükçe babasını örnek alırsa.. İnsan düşünüyor, ahlaki yönden pis adammı çekilir, fiziksel anlamlamda pis adammı çekilir eğer bi seçenek olsa.. Size tavsiyem çocuksu yanı varmış ya eniştesi demiş, sizde çocuğa rica eder gibi deneyin.. Hani elini yıkarsan dondurma vereyim gibi değilde ne biliyim, aman böyle ne güzel ne şık oldun falan gibi..Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tur davranislarin pskolojik oldugunu dusunuyorum benim esim cok temiz bir adamdi bir dis fircalardi 2 saat devre disi olurdu isten her geldiginde dus alirdi ama simdi pis bizimde ozel hayatimiz bitti ona once sebebinin pisligi oldugunu soyledim fakat sinirliydim sinirliyken soyledim saniyorki duzelmedi..bide demiyor mu neden hep hayir diyorsun artik diyorum ki kadinlarin bazen hayir donemleri oluyormus ona girdim herhalde bana psikologa git diyor ozaman deli oluyorum..neden bu hale geldi onuda bilmiyorum inanin kendimi ovmek icin soylemiyorum ama ben bile kendi ter kokumu bilmem okadar dikkatliyim o ise cok uzuluyorum cunku uzaklasiyoruz..Allah yardimcimiz olsun arkadasim((

eşinizin durumu gerçekten vahim ama sizin tavırlarınız da çok yanlış olmuş..bağıra çağıra yüzsüzlüğü ele aldırmışınız adama..ben olsam ilk farkettiğimde bağırıp çağırmak yerine ısrarla ve güzellikle uyarırdım..evet zor bir durum ama adam azarlanmaktan olayı artık arsızlığa vurmuş gibi geldi bana...ama yinede zor canım Allah yardımcın olsun...

okurken midem bulandı ama çokta şaşırmadım ben 7 ay emlak ofiisnde çalıştır orda da diğer eleman eleman dediysem 50 yaşında wc çıktıktan sonra elini yıkamıyodu hep midem bulanıyodu zaten elinden bişey alınmazda öylelerin elinden,Allah yardımcınız olsun evlerden uzak olsun

Cok igrenç cidden Allah sabir versin.s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah sabır versin sana aklını kaçırmadan ayrıl bence ayrıl demeyi sevmiyorum ama bu durumlardada mecbur kalıyo insan o nasıl bi insan arkadaş ya ben okudum yerlere yapıştım burda psikoljim çöküşe geçti hayattan soğudum sen nasıl dayanıyorsun birde çocuk var dahada vahim durum bak arkadaşım karar senin ayrıl yada ayrılma ama durum ne olursa olsun eline bi kepçe al ellerine kafasına iyice sağlam bi geçir alah aşkına için soğusun iyice birde alnının ortasına yapıştır öle ayrıl ayrılacaksan

Çok hoş ya...

Sexten sonra temizlenmek için illahi müslüman olmak ve adina güsül konmak zorunda degil. Yani birçok insan sexten sonra dusa girer. Neticede insan en basit terliyor, kirleniyor. Ondan hemen sonra olmasa bile, sabah olur. Bu adam resmen 4 gün öyle geziyor. Yemin ederim çok pis.

Allah'ımm korkunç!!
Rabbim yar ve yardımcınız olsun, çok kötü bir durum...
İnşAllah bir yolunu bulur ve düzelebilir eşiniz.
Yoksa ömür nasıl geçer ki yaa.. :26:

Şaka gibi ya okudukça hayretler içinde kaldım ne İnsanlar var ya Rabbim midem kalktı yeminle böyle insanların varlığını duydukca eşimi öpüp başıma koyucam adam her gün duşunu alır eve gelince mutkaka ellerini yıkar ütüsüz kıyafet giymez ayakkabısını yıkanmamış görünce deliye döner her gün çorap değişir adamın kıymetini bilmiyormusum demek :) konu sahibesi Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…