Beni kısayım diye istemiyor:(

185... sanmıyorum annesi demistir tipi fena kadının..
1.85 çok mu uzun bir boymuş acaba?Ben sana daha vahim bir şey söyleyeyim,aşık olduğum adam 1.89 bense 1.60.Her zaman dalga geçer benimle.Bazen iyi ki de o beni sevmiyor diyorum,yazık olurdu yanında gezemezdim bile.Oysa sizin aranızda bu kadar fark yok bile.Insanlara kendi boy ve güzelliklerini seçme şansı verilseydi keşke.O zaman kimse kimseyi kılığından dolayı hakir göremezdi.Kayinvalide adayınız çok ayıp etmiş.Kişiyi vitrini değil iklimi insan yapar...Ayrıca tanışmaya giderseniz o bayana öyle iyi davranın ki söylediklerinden utansin.

Son düzenleme:
Boşver canım bununla ilgili bir imada bulunacak olursa yapıştırlafını devedede boy var dersin:) zira benim eşimin ailesi ve eşim çok uzun ben 1.66yım eşim 191

Kayınvalidem oğlunun ve çocuklarının boyuyla çok övünür, mesela ablamın eşi için sorduğu ilk soru boyukaç oldu! çok komik amamaalesef beyinleri buna çalışıyor

Ben hep arkalarından dalga geçıom çünkü eşimin abisinin sevgilisi baya uzundu iri bi kızdı 1.80e yakın ama kız bunları rezil etti yapmadığını bırakmadı yani öle diyim

bunlar kızın da boyuyla övünüodu çünkü:):) yani inan her görüştüğümüzde boymuhabbeti oluyor birinden bahsetsek hemen o kısa maşallahhh benim olum boylu fln der bende

Hep derim ki boyu bir insanın uzun olunca daha güzel ya da daha akıllı olmuyo sonra aradada genelde Allah boy vermiş gerisini koy vermiş gibi laflar sokarak egolarını yıkmaya çalışırım

ama kaynanam hiç vazgeçmez, biri biriyle evleniyorsa ilk sorduğu şey boyudur:) komik işte kendide 1.65 yok hani ama yazık demekki bazıları bununla tatmin oluo

Sana bununla ilgili bişi derse Tüm mankenlerin çok uzun ama birçoğununda beyinsiz olduğunu hatırlat emi:):)

bence böyle biriyle olmadığın için sevin, niye üzülüyorsun ki! seni sen olduğun için kabul etmeyen biriyle olup napacan..biraz mantıklı ol lütfen ya! böyle birisi için üzülmeye bile değmez..

seni seven adamın gözü hiçbişiyi görmez.slkelen ve kendine gel bebeğim.sen kıymetlisin.:):)::)ama sen kendine deger vermezsen kimse vermez.

benimde kv değil eşim takıktı boya .1,70 im bana cüce diyor bazen sinir oluyorum .kendi 1.85 .anneside diyormuş uzun boylu gelin isterim diye .yani olabiliyor bu tarz şeyler .ama senin sevgilin seni seviyorsa annesine laf düşürmez yani .böle düşün ayrıca öle çok kısada değilsin normalsin .

benim kaynanamda ilk evlenmek istediğimizde kısa boylu dese gene iyi eşime sen deve o cüce ben cüce gelin istemem diye kavga çıkartmış. o kadar mahçup bir şekilde aramıştı ki eşim beni çok üzülmüş ağlamıştı. anlayışlı olup hala eşime destek vermeye çalışıyordum çünkü çok içerlemişti. bende içerledim okumuş iyi bir iş sahibi birisiyim elim ayağım tutuyor sonuçta. çok ağladım ama eşime desteğimi çekmedim. ayrılamadık zaten evlenmiyeceğimizi bile bile beraberdik. meğerse eşim balım olmazsa kimse olmayacak hayatımda diyormuş. kaç kişiye kız istemeye gittiler hepsini biliyordum ajanlarım mevcuttu :))) kaynanam neler yapmadıki evimi arayıp hakaretlermi etmedi mahalleme gelip hakkımda atıp savurmuş. ama herkes o kız burada bir erkeğe bakmadı istese alacak çok burada onu demişler mors olmuş. neticede evlendik ama ehr gün ayırmak için uğraştı halada uğraşıyorlar.
şimdi bu söylenilen boyu kısa lafı devede kulak kalıyor öyle laflar işitiyorki insan. evet çok seviyorum dayanırım sevgilim destekçi diyorsan katlanırsın ama seviglinde annesinden yana olursa düşünemiyorum bile. iyice düşün kararını ver ama en baştanda tepkini göster. oldki mutluluğa adım attınız diyelim asla samimi olma her zaman mesafeni koy.

geleceğimi gördüm bir an.. erkek arkadasımda simdiden basladınız falan diyor ama beni savunup savunamayacağını tekrar ölçmem lazım bi..

geleceğimi gördüm bir an.. erkek arkadasımda simdiden basladınız falan diyor ama beni savunup savunamayacağını tekrar ölçmem lazım bi..

ne kadarda savunsa yanında olsa üzülen taraf oluyoruz cnm. ben ne kadar iyi olduysamda yaptıklarını unutup hep yardımlarına koştuysamda olmadı hep hakaretler iftiralar işittim. eşimle ayrılamadık diye namusuma kadar laf etti kaynanam. yanında birde görümcem ve kaynım var tek başına değil yani. hepsi bir olup yapmadıkalrını bırakmadılar dövmeye bile kalktılar düşün artık. etrafada beni kötülüyorlarmış ama herkes ağızlarının payını veriyormuş ama en fayda insan oğlunun sevdiğini eşini kötülermi hiç. bir anda yaşadıklarım aklıma geldi de ufff kederlendim gene. allah herkesi iyi insanalrla karşılaştırsın. hep dua ettim hayırlısıysa olsun diye eşim melek gibidir herşeyi beraber yaparız şimdi hamileyim ve tüm işelri yapıyor ama ailesi çok üzüyor hala. keşke aileleride silip atabilsek hayatımızdan ama olmuyor mutlaka burunalrını sokup huzur bozuyorlar. baştan en baştan tek tek düşünün ve karar verin derim.

ay bir anne baba nasıl bu kadar kötü olabilir.. görümce diyorsunuz kızı olan bir anne nasıl namusa laf atabilir çok kötü açıkçası. allah yardımcınız olsun..

İnsanın eşinin cüce demesi çok kötü bir durum.Kayınvalide dese neyse diyeceğim,ama adam görmüş isteyerek evlenmiş,madem beğenmiyordun neden evlendin,eleştirmek için mi?denir öylesine de...

ay bir anne baba nasıl bu kadar kötü olabilir.. görümce diyorsunuz kızı olan bir anne nasıl namusa laf atabilir çok kötü açıkçası. allah yardımcınız olsun..

bu mübarek günde çok dualar et canım hayırlısıysa olsun de. allah onlarısa ıslah etsin. hiç bir kimse diğer kişiyi ne boyu ne dış göürnüşü güzelliğ, ağzı burnu v.s. hiçbir şekilde eleştiremez mevlam herkesi farklı yaratmış. hiçkimse dört dörtlük değildir. mevlam huy güzelliği versin.

Sizin boyunuz Türk standartlarına göre oldukça iyi hatta uzun bile sayılabilir... Ayrıca sizinle daha tanışmadan huzursuz eden bir kayınvalide evlenince neye dönüşür bilemiyorum :31:

Back
X