Beni mi aldatiyor?

Samsonn

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
18.080
43.182
798
Esim beni mi aldatiyor? Beni mi aldatiyorsun kocam? Hayir, seni degil, Fatma'yi diyesim var. Bu tarz bdv basliklari cok gorur oldum.

Ya evliyseniz sizden baskasini bu sekilde aldatamaz zaten adamlar. Bir tek sizi aldatabilir yani.

Lütfen ne sacma, bu da dert mi demeyin. Konu basliklari hic birsey ifade etmeyince kafamda tekrar tekrar dönüyor. Sinrim bozuldu. Yazayim dedim. Acaba obsesif miyim? Imladan, gramerden vazgectim, niye kendi dilimizi konusamiyoruz?

***Esim beni aldatiyor mu? Beni aldatiyor musun kocam?***

O bahsettiğin başlığı görünce ben de ayni şeyleri düşündüm biliyor musun : )
Haklısın..
Türkçe kullanımı her gecen gun biraz daha acik birakiyor agzimi.. KK'da busbutun batar oldu gözüme..

Önce bu konu başlığını okudum, sonra sayfanın aşağılarında bahsettiğin konu başlıklarını da gördüm. Fenalık geldi, içimden "noluyoruz lan, her tarafta aynı başlık!?" diye geçirdim. Üye olarak forumda senin ismine aşinalığım var diye bu konuya girdim. Diğerlerine bakmadım. Burada hergün aldatılma başlıkları açılıyor, ama ne şekilde başlık koymuşlar pek dikkatimi çekmiyor. Zaten aldatılma konuları o kadar çok ki, hiç birini açıp okumuyorum bile... Hissizim bu konuda.

Ben de cumlelerin sonuna 2 nokta koyuyorum hep, yillarin aliskanligi, obsesiflik var zaten biraz ama Turkce kullanimim fena değildir ya
Sacma sapan, yanlis yazilan kelimeler, ayri yazilmasi gereken -de, -da'yi birlestirip, birlesik yazilmasi gerekeni ayirmalar (bi de bu çıktı), orada en son kullanilacak ikileme veya deyimi kullanmalar.. Off..

Ben de az önce "eşim beni mı aldatıyor?" Diye başlık görünce " yok beni" diye istemsiz bir cevap vermiştim, yalnız olmadığıma sevindim

Inan ben de konumu ciddiye alip cevap yazmaniza cok sevindim. Bu sekil basliklari cok görünce kendimden süphe etmeye basladim cünkü... Acaba böylesi de olur mu diye soru kafamda tekrar tekrar yaniyordu.

Sabah sabah güldüm sorunsal kelimesine yeni rakip
Evet ya, o kelimeye o kadar uyuzum ki, asla girip okumuyorum sorunsalli konulari. Kendi capimda protesto, kim farkediyorsa.

O bahsettiğin başlığı görünce ben de ayni şeyleri düşündüm biliyor musun : )
Haklısın..
Türkçe kullanımı her gecen gun biraz daha acik birakiyor agzimi.. KK'da busbutun batar oldu gözüme..
Canim ya, guzel Turkce bir insanin egitimini, zarefetini yansitiyor kesinlikle. Sen her zaman kendini az öz cok guzel ifade ediyorsun. Benim gibi arada agzini da bozmuyorsun. Nevrim dönünce saydiriyorum ben. Senin zarifliginin 1/3 u bende olsaydi keske.

Benim de bir tane entrikali konu basligim olmus oldu. Bir tasla iki kus; yalnizligin gözü kör olsun. Ugradigin icin tesekkurler. :)

Beni
Beni
Beni beni
Bihterini

Türkçe kuralları hak getire maalesef
Herkez yazan mı ararsın,bebeyim diyen mi ararsın maf oldum diyen mi...

Ohooo neleri gördü bu gözler. Yanlış yazan ayrı bir katliam yapıyor da harften kısanlar bambaşka bir katliam yapıyor. Tek tek düzeltesim geliyor da sonradan uyarı yiyoruz pardon yiyoz.

Ay yok artik, ben senden zarifim oyle mi Soylediklerini ben senin icin dusunuyorum esas.. Agzini bozup saydirdigina da hic denk gelmedim
Yine de cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…