ilginc iste geyiksel gruplar vardir. Bunlar 1kisi neredeyse curaaa hepsi oraya toplanir. Grup, grup kume,kume cete,cete dolasirlar.onlar icin konu onemli degildir. Ben de yeni kesfettim bunlarin hepsi ayni kafadar bir baktim profillerine onun bunun arkasin dan salliyorlar dogru yada yanlis iki nokta yi savunurlar .bunlarin hepsi ayni dili konusur. Yaa sende yanlis dusunuyorsun demezler bunlarin amaclari bu iste yapacak birsey yok.Burada dil bilgisi kurallarına dikkat edilecek olursa birçok kişi derdini anlatamaz, paylaşımda bulunamaz. Konu olan başlık sahibi gerçekten de aldatılıyorsa üzüntüsünden kelimelerin nasıl yazıldığı umurunda değildir. Türkçede iki nokta diye bir noktalama işareti öğrenmedik ama vardır bir bildiğiniz.
virgüller yanlış yerdeilginc iste geyiksel gruplar vardir. Bunlar 1kisi neredeyse curaaa hepsi oraya toplanir. Grup, grup kume,kume cete,cete dolasirlar.onlar icin konu onemli degildir. Ben de yeni kesfettim bunlarin hepsi ayni kafadar bir baktim profillerine onun bunun arkasin dan salliyorlar dogru yada yanlis iki nokta yi savunurlar .
O konuyu da başlığı gördükten sonra okumadım :)Beni mi aldatiyorsun koca konusunda canim, bu konu da ordan geldi aklima zaten
Ee siz de genele sallamissiniz simdi. Ne demek istiyorsunuz burada bu yorumla? Sizce bu konu geyik amacli, burada yazan herkesin profili dedikodu dolu mu? Cetemiyiz biz simdi? Neyden bu kadar rahatsizlik duydunuz?ilginc iste geyiksel gruplar vardir. Bunlar 1kisi neredeyse curaaa hepsi oraya toplanir. Grup, grup kume,kume cete,cete dolasirlar.onlar icin konu onemli degildir. Ben de yeni kesfettim bunlarin hepsi ayni kafadar bir baktim profillerine onun bunun arkasin dan salliyorlar dogru yada yanlis iki nokta yi savunurlar .bunlarin hepsi ayni dili konusur. Yaa sende yanlis dusunuyorsun demezler bunlarin amaclari bu iste yapacak birsey yok.
Curaaa degil hurra (2 nokta)ilginc iste geyiksel gruplar vardir. Bunlar 1kisi neredeyse curaaa hepsi oraya toplanir. Grup, grup kume,kume cete,cete dolasirlar.onlar icin konu onemli degildir. Ben de yeni kesfettim bunlarin hepsi ayni kafadar bir baktim profillerine onun bunun arkasin dan salliyorlar dogru yada yanlis iki nokta yi savunurlar .bunlarin hepsi ayni dili konusur. Yaa sende yanlis dusunuyorsun demezler bunlarin amaclari bu iste yapacak birsey yok.
Çete de olduk, iyi miEe siz de genele sallamissiniz simdi. Ne demek istiyorsunuz burada bu yorumla? Sizce bu konu geyik amacli, burada yazan herkesin profili dedikodu dolu mu? Cetemiyiz biz simdi? Neyden bu kadar rahatsizlik duydunuz?
Ne kadar ayip. Benim neyi neden elestirdigim belli. Elestiriden bile cok, kendi rahatsizligim konuyu acmaya nedendir. Siz asil, soyle boyle gruplar var diyerek insanlari ötekilestiriyorsunuz. Bence hepimiz KK uyeleriyiz, ama dogal olarak daha yakin hissetigimiz insanlar vardir; kin dolu oldugum kimse yok sahsen. Insanlara sunlar, bunlar diye hitap edecek kadar sevgisiz olmasin kalbiniz.
Curaaa degil hurra (2 nokta)
Nokta yi degil noktayi (2 nokta)
Sende degil sen de (2 nokta)
yada değil ya da (2 nokta)
Arkasin dan değil arkasindan (2 nokta)
Virgüller yanlis yerlerde kullanilmis, "şey" daima ayri yazilir (2 nokta)
Insanlari dedikoducu diye yaftalayip genelleme yaparak saydirmak da ayrıca yanlıştır (2 nokta)
He bir de biz (nameaver office ) iki noktanın dogrulugunu savunmadik, yanlis olduğunu ama neden kullandigimizi soyledik..
Profilimde gezinmen şeref verdi ama hangi dedikodulardan bahsettigini anlayamadim..
Geyiksel nedir ayrica?
:))) dikkat etmiyorum. Telefon ikinci uygulamaya gecmek zor geliyor anlasilmiyormu yazdiklarim:) basladiniz haydii bakalimm bizim anadoluda curaaaa derler noktalamayi hala yapmadim haydi bakalimmmmCuraaa degil hurra (2 nokta)
Nokta yi degil noktayi (2 nokta)
Sende degil sen de (2 nokta)
yada değil ya da (2 nokta)
Arkasin dan değil arkasindan (2 nokta)
Virgüller yanlis yerlerde kullanilmis, "şey" daima ayri yazilir (2 nokta)
Insanlari dedikoducu diye yaftalayip genelleme yaparak saydirmak da ayrıca yanlıştır (2 nokta)
He bir de biz (nameaver office ) iki noktanın dogrulugunu savunmadik, yanlis olduğunu ama neden kullandigimizi soyledik..
Profilimde gezinmen şeref verdi ama hangi dedikodulardan bahsettigini anlayamadim..
Geyiksel nedir ayrica?
Ne yalan soyleyeyim, senin kafayi anlayamiyorum ben zaten, denk geldigimde zorluyorum ama epey yoruluyorum..:))) dikkat etmiyorum. Telefon ikinci uygulamaya gecmek zor geliyor anlasilmiyormu yazdiklarim:)
Vallahi benim gozlemlediklerim oyle malesef gercekten cok uzuldum. Bir baktim profil mesajlarina neler yazmislarEe siz de genele sallamissiniz simdi. Ne demek istiyorsunuz burada bu yorumla? Sizce bu konu geyik amacli, burada yazan herkesin profili dedikodu dolu mu? Cetemiyiz biz simdi? Neyden bu kadar rahatsizlik duydunuz?
Ne kadar ayip. Benim neyi neden elestirdigim belli. Elestiriden bile cok, kendi rahatsizligim konuyu acmaya nedendir. Siz asil, soyle boyle gruplar var diyerek insanlari ötekilestiriyorsunuz. Bence hepimiz KK uyeleriyiz, ama dogal olarak daha yakin hissetigimiz insanlar vardir; kin dolu oldugum kimse yok sahsen. Insanlara sunlar, bunlar diye hitap edecek kadar sevgisiz olmasin kalbiniz.
Ben de az önce "eşim beni mı aldatıyor?" Diye başlık görünce " yok beni" diye istemsiz bir cevap vermiştim, yalnız olmadığıma sevindim
ilginc iste geyiksel gruplar vardir. Bunlar 1kisi neredeyse curaaa hepsi oraya toplanir. Grup, grup kume,kume cete,cete dolasirlar.onlar icin konu onemli degildir. Ben de yeni kesfettim bunlarin hepsi ayni kafadar bir baktim profillerine onun bunun arkasin dan salliyorlar dogru yada yanlis iki nokta yi savunurlar .bunlarin hepsi ayni dili konusur. Yaa sende yanlis dusunuyorsun demezler bunlarin amaclari bu iste yapacak birsey yok.
Ben de koyuyorum iki nokta
Ama benimki tamamen daha çok yazasım varda neyse.. anlamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?