Beni mi aldatiyosun koca

Bende yasadiklarima inanamiyorum inanmasanzda akil verin gercegi kmse bilemez ortada cocugum var
Zaten hersey garip sizin o platin sacli kiza benzemek istemeniz de dahil.
Insan esinin aldattigini dusundugu bir kiza niye benzemek ister ki:KK57:
Biraz daha gozlemleyin bari fakat mumkunse o kiza benzemeye calismadan.

İyi niyetle demiş olabilir mi ben senin annen sayılırım diye çünkü bende komşularımin yada arkadaşlarımın çocuklarini annem kuzum yavrum diye severim aşırı anne olmak istediğim içinde çocuklara annem diye hitap etmek çok hoşuma gider ama asla babalarına karşı tövbe öyle birşey düşündüğüm için söylemem bunu
Deme bundan sonra bak şahibeli sayılıyo :KK48:

Konuya bir süre öylece baktığımı fark ettim. "Eşin banyoda" kısmına bakarken hemen ardından "Annen sayılırım" kısmı, sonra platin ve kola filan...

Saç rengimi acmak icin ona benzemek istemişdim :KK43:

İyi de bunu yapmanız çok tuhaf.. Yani ona benzersem eğer onu bırakır diye mi düşündünüz nasıl
bir mantıkla yaptınız çok garip.

Ayrıca gecenin 3'ünde nasıl ne işi.. Telefonu gecenin 2'sinde 3'ün de asistan kız nasıl açabilir?
Kızın gecenin 3'ünde hala orada çalışabilme olasılığı var mı yahu?
Böyle iş mi olur? Gece klubü mü orası?

Siz demiyor musunuz eşinize bu saatte ne işi diye. sanırım çok safsınız siz ve adam hiçbir şey
anlamayacağınızı düşünüyor.

İyi de bunu yapmanız çok tuhaf.. Yani ona benzersem eğer onu bırakır diye mi düşündünüz nasıl
bir mantıkla yaptınız çok garip.

Ayrıca gecenin 3'ünde nasıl ne işi.. Telefonu gecenin 2'sinde 3'ün de asistan kız nasıl açabilir?
Kızın gecenin 3'ünde hala orada çalışabilme olasılığı var mı yahu?
Böyle iş mi olur? Gece klubü mü orası?

Siz demiyor musunuz eşinize bu saatte ne işi diye. sanırım çok safsınız siz ve adam hiçbir şey
anlamayacağınızı düşünüyor.
Demekki öyle kizlardan hoslaniyo diye dusundum

Back
X