Beni mi aldatiyosun koca

Hayır bi de bi banyo firmasının gece 3e sarkan ne gibi önemli bir toplantısı olabilir onu da düşünüyorum.

"Haydar abi bu duşagabinleri dört kişilik yapak diyorum, müşterinin bu yönde bir talebi var, acil toplanin hele bi bakın" filan... Ne üzerine tartışıyorlar ki? Banyo şeysi yani.

Hayır bi de bi banyo firmasının gece 3e sarkan ne gibi önemli bir toplantısı olabilir onu da düşünüyorum.

"Haydar abi bu duşagabinleri dört kişilik yapak diyorum, müşterinin bu yönde bir talebi var, acil toplanin hele bi bakın" filan... Ne üzerine tartışıyorlar ki? Banyo şeysi yani.

duşakabine 4 kişi girip nasıl sığışırız diye pozisyon deniyorlar zaar..

Kizlar merhaba ben 2 senelik evliyim eşim bi banyo firmasında calisiyo son 2 aydır eve gec geliyo baya gec ama 2 3 gibi felan bi kac kez aradim bi keresinde banu diye bi asistani var bunun platin sacli bi kiz benden guzel yani neyse aradim banu acti esin banyoda dedi esime sordum is toplantisi dedi o kiz banyo isi yaptiklari icin toplantıya banyo diyomus bende tamam dedim bir kere de is yerine gitmistim platinli kiz 1 yasindaki kizimi sevmeye çalıştı kizim aglayinca ben senin annen sayilirim dedi eşim de güldü sizce beni platin kizla aldatiyo mu?
Sinirden sacima kola sürdüm ve sacim turuncu gibi oldu esimde igrenc olmussun dedi ben de para ver kuaföre gidim diyince sen ev hanimisin isine bak dedi cildircam gercekden akil verin
eşinizin asiatani varmis elbet kuafore gidebilcek kapasitenizz var ayrica esinizin asistani size banyoda diyo siz esinize soruyorsunuz is toplqntilarina banyo diyo ☺ nasil assistan bunu neyin kafasi ya I acaba neyi asiste ediyo ☺ size boyle bi aciklama yapiyor sizde kuzu kuzu acabami diye halaa dusunyormusunuz? Dusunmekle yetinmeyip acabalarla durup saciniza kola suruyorsunuz pes pardon ama kuzum yaş kaçtı?

eşinizin asiatani varmis elbet kuafore gidebilcek kapasitenizz var ayrica esinizin asistani size banyoda diyo siz esinize soruyorsunuz is toplqntilarina banyo diyo ☺ nasil assistan bunu neyin kafasi ya I acaba neyi asiste ediyo ☺ size boyle bi aciklama yapiyor sizde kuzu kuzu acabami diye halaa dusunyormusunuz? Dusunmekle yetinmeyip acabalarla durup saciniza kola suruyorsunuz pes pardon ama kuzum yaş kaçtı?
22 ablam

Sebestian atımı getir sonsuzLuģa götür beni :@ ben şok ben ölü ben intihar okuduklrm karşısında küçük dilimi yuttum :@

Bu banyo duşakabin vb olaylarından firmalardan çekmiş biri olarak gecenin 3'üne kadar çalışan banyo
firması ayrıyetten komik yani..

Bence konu sahibini saf bulmuş eşi inandırıcı yalan söylemek için bile çabalamıyor.

Acab

Acaba okul mu okusam tekraraan evlenmek için universteyi birakmistim
Konu sahibi valla alemsin. Gulmekten yaş geldi gözūmden:KK48:

O konu başligi ne oyle allah askina o bile komik:KK48:
Konunun icerigi daha komik. Görüp görebilecegimiz en esprili (trajikomik mi desem) aldatma konusu budur muhtemelen.
Simdi de universiteyi biraktim diyorsun:KK57:
Gece gece bizi güldürmek icin konu actin sanirim.

Bu banyo duşakabin vb olaylarından firmalardan çekmiş biri olarak gecenin 3'üne kadar çalışan banyo
firması ayrıyetten komik yani..

Bence konu sahibini saf bulmuş eşi inandırıcı yalan söylemek için bile çabalamıyor.

Ben ondan ziyade konuya inanmadım tam, sallantıda bi konu benim için. O yüzden çok da yorum yapasım gelmiyor, gerçekse sabote etmiş olmamak için.

Bak zuzum öncelikle gece arysn banyo da dio ve sen eşim banyo işi yapıyo die inandım falan anlamında bişey diosun pardon da gece 2 veya 3 veya 1 Asistan bozması bayan banyonun ucunumu tutydu monte sırasında veya dağ başında mı yaşanyr o saatte nereye banyo yapılıyo onuda geçtim banyo yapmak ne demek banyocu diye meslek dalı mı var ay sinirsel olarak cok gerildim sebastian kas gevşetici sinir yumuşatc bişey getir bana :@

Back
X