Beni mi aldatiyosun koca

Çizgimden yine çıkcm yine ban yicem doğruları söylicem çünkü yine haksız muamelesi görücem yahu ben gidip bi yerde susayım sen ne dion bire küçük bayan suan o adamla aynı evi mi paylsysn yani hala bunu yapblysn ve sakinsin o kadını yol kocayı boşa yoluna bak dicem de ay banane yaaa üfff şaka bi yana çok sinirlendim

Çizgimden yine çıkcm yine ban yicem doğruları söylicem çünkü yine haksız muamelesi görücem yahu ben gidip bi yerde susayım sen ne dion bire küçük bayan suan o adamla aynı evi mi paylsysn yani hala bunu yapblysn ve sakinsin o kadını yol kocayı boşa yoluna bak dicem de ay banane yaaa üfff şaka bi yana çok sinirlendim

Lutfen fake oldugunu syle nefesım daraldı asırı duygısalım bu aralar bana ıskence etme azcık otede eglen bacım fakelık yapıysan sylede uzulup durmayayım lutfen

Ay kusura bakmayin da cok guldum gece gece.
Valla kola olayina mi guleyim yoksa platin kizin toplantiya banyo demesine mi bilemedim.
Psikiyatra gorunmenizi tavsiye ediyorum.

Valla komik mi desem saçma mı desem bilemedim.herhaldr hayal ettin yazdın bu konuyu saçmalıklar silsilesi

Kizlar merhaba ben 2 senelik evliyim eşim bi banyo firmasında calisiyo son 2 aydır eve gec geliyo baya gec ama 2 3 gibi felan bi kac kez aradim bi keresinde banu diye bi asistani var bunun platin sacli bi kiz benden guzel yani neyse aradim banu acti esin banyoda dedi esime sordum is toplantisi dedi o kiz banyo isi yaptiklari icin toplantıya banyo diyomus bende tamam dedim bir kere de is yerine gitmistim platinli kiz 1 yasindaki kizimi sevmeye çalıştı kizim aglayinca ben senin annen sayilirim dedi eşim de güldü sizce beni platin kizla aldatiyo mu?
Sinirden sacima kola sürdüm ve sacim turuncu gibi oldu esimde igrenc olmussun dedi ben de para ver kuaföre gidim diyince sen ev hanimisin isine bak dedi cildircam gercekden akil verin
Neeeyy ??? Eşin banyoda ? Ben annen sayılırım?
Daha da fenası saca kola sürmek ?

Back
X