Beni neden görmek istemedi ?

Günaydın canım inşaallah istediğin gibi olur sonuçta ünlü de olsa o da insan sen kendinden emin olduktan sonra onun da gönlü varsa olur neden olmasın ki? Hayırlısı...

İnşallah :) çok büyük beklentilerim yok kısmetse oluyor zaten o yüzden ben anın tadını çıkartmak istiyorum bu heycanlar da çok güzel saolsun burda arkadaşlar o ilk tanışma anında çok destek verdiler yani k.k hatunlarının verdiği gaz olmasa ben tanışmaktan kesin vazgeçicektim hayatım da ilk defa bir erkekle ben tanışmaya çalıştım ve mucize gibi kendisi benimle tanıştığı için çok mutlu :) şimdilik bir oto konturol sağlamaya çalışıyor bana karşı ama biraz sesim çıkmayınca endişelenip arıyor hemen :) bakalım bence buşekilde de güzel tam sevgililik öncesi kıvranmalar heycanlar bu günlerin kıymetini biliyorum bu sefer :)

Evet canım o ilk heyecanlar çok güzeldir gerçekten doya doya tadını çıkarmana da sevindim dilerim giderek lezzetlenir...

kızlar 100 sayfada ne konuşulmuş biri bana özetleyebilir mi :)

Tatlım bu eski bir konu. İşin özeti ilişki dediğin iki kişi isteyince oluyor, olmuyorsa da olmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…