Beni neden görmek istemedi ?

Benzer etkiler uyandıran olayların, durumların ve duyguların birbiri peşi sıra geldiğine hep inanırım; bugün de doğrulanmış oldu bir kez daha. Ama şunu da biliyorum ki insan bir şeyi çok istiyorsa, onun gerçekleşme ihtimalini destekleyen her türlü parçayı ustalıkla bir araya getiriyor; bir şarkı, bir kitabın rastgele açılan bir sayfası, bir rüya, bir fal... Yaşadığın yoğun duyguları ve ümidi ayniyle anlayıp hissediyorum emin ol. Amacım " kendini kaptırma " diye seni silkelemeye çalışmak da değil kesinlikle. Hem yaş, hem eğitim, hem de yaştan bağımsız olgunluk hasebiyle zaten bu uyarıların muhatabı değilsin. Sadece bir genelleme yapmak istedim:) Aslında mesaja başlarken can sıkıcı bir şeyler yazmak değildi ama biraz öyle oldu sanki. Gülücüklerle asıl niyetimizi belli edelim o zaman:))))))

YÜZÜNCÜ SAYFA KUTLAMA MESAJI

Sevgili Cerebrum,

Sen olmasan bu konu 100. sayfaya varamazdı.

Bu konuda yorumlarıyla katkıda bulunan TÜM üyelere müteşekkirim.

Ancak Cerebrum senin yerin ayrı beni yalnız bırakmadın yoksa ben tek başıma kiminle konuşacaktım ki? Düşüncelerinle konumu zenginleştirdin, derinleştirdin teşekkür ederim.

Bu yazdıklarım seni @shapes'in hedefi haline getirecek biliyorum bari ona da birşeyler diyeyim.

Sevgili @shapes espirilerin olmasa eksik kalırdık. Enerjin, canlılığın bize moral verdi inşallah daha nice 100. sayfalarda birlikte olmak dileğiyle.

Veee tabiii sevgili tulipa her zaman ağır başlı, akıllı, sakin ve sadık takipçimiz. Sessiz görünse de yeri geldiğinde tek bir cümle ile işi bitiren arkadaşımız.

Hepinize teşekkür ediyorum. Yazı dizisi projemiz hala yürürlükte heee. O halde dans, renk

Ben kendimi iyice kaptırdım, sanki şirketimizin yıl devriyesini kutluyoruz.

Yok can sıkıcı değil, dostça. Elbette tuhaf bir durum oluyor ben burada sanki bir sevgiliden bahsediyorum ama onunla yazışırken arkadaş samimiyetinde bile değilim, düşünsene karşımda bey diye hitap ettiğim daha telefon numarasını bile bilmediğim biri var. Aslında şakayla karışık burada konuştuklarımızın benim çoşmaya hazır duygularımı kabartması çok olası. Bunun olmaması için senin yaptığın gibi zarif ve dostça uyarılara ihtiyacım var. Sağolasın.

İnsan bir şeyi çok istediği zaman tüm evren, dağlar-taşlar bile ona yardımcı oluyor. Eğer nasibinde varsa Allah kaderine yazdıysa sanki olaylar kendiliğinden gelişiyor, parçalar birleşiyor, bir çok kolaylaştırıcı karşısına çıkıveriyor.

Ama konu gönül ilişkisi oldu mu? Bu tek kişinin kaderine yani yalnızca benim istememe bağlı değil. Keşke onun gönlüne düşebilsem. Ama işte bu zorlamayla, hayal kurmakla olmuyor.

Ben yine aynı yere geldim biz kendimizi şu yazı dizisine versek de ben zarif bey'le ilgili hayallerimi artık gözüm açıkken de görmesem iyi olacak. :)))))

Vaaaaaaay bu tam bir kutlama konuşması olmuş ya hu:))))) Çok duygulandım şimdi; sen de bana çok şey kattın emin ol.

Bizi buluşturan
Valla öyle. Neredeeen nereye.. Kapı komşusu olsak belki selamdan öte muhabbetimiz olmayacakken, kilometrelerce öteden yüzünü dahi görmediğin birine duygularını, düşüncelerini açıyorsun. Enteresan; burada anahtar kelimeler "yüzünü görmemek, adını bilmemek" mi sadece acaba?

Cerebrum'cum Merkür ne zaman etkisini bizim internet ağlarından çeker dersin? Laf yetiştiremiyorum buradan onun yüzünden ama iyi de oluyor 100.sayfa kutlamasından sonra biraz dinleniyoruz böylece :)))) Yine hattan düşeceğim diye uzatamıyorum lakin ilk fırsatta tam gaz devam :))

:))) 25 ocakta merkür normal hızına dönecekmiş ama bir hafta daha sürecek olan "gölge etkisi" diye bir şey var. Yani vallahi bunlara inanmak doğru mu halâ içinden çıkabilmiş değilim. Yani astronomik olarak bunların birer gerçek olduğu ve izlenip takip edilebildiği inkâr edilemez bir gerçek gerçek olmasına da; gezegenin yıldızın hayatı bu denli etkiliyor olduğuna inanmak noktasında bir tarafım bırak bu saçmalıkları dese de diğer tarafım; " olur mu hiç saçmalık kainatta kurulmuş bir düzen var ve o düzenin bir sahibi var; merkürün de sahibi O, venüsün de... Her şey saat gibi işliyor; her hadisenin bir vakti, her vaktin bir etkisi var" diyor. Düşüncelerimi bu konuda belli bir istikamette sabit tutamıyorum maalesef.

İnternet probleminden dolayı bir türlü aktif olmadım. Ama artık biraz olsun aktif olma vakti geldi sanırım.

Kitap fikri güzelmiş. Gercekte yazar olma hayalinin peşine takılıp giden bendenizin kayıtsız kalamayacağı bir proje olmuş Tabi hepsi bir yana içimizin ücra köşelerindeki duyguları paylaşabiliyor olmakta hepsinden ayri bir guzellikte.
Ben yine konunun içimden geldiği bir yerinden tutmakla işe başlayacağım.
Kahramanımızin bir adı olmuş sanırım Zarif Bey. :)
100 sayfayı görmüş bir konuda görebildiğim tek şey sizin hala gun ışıgına çıkmadığınız. Yada çıkmak istemediğiniz. Adını tam koyamıyorum.
Tatlı tatlı bu bilinmezlikle yasayıp giderim diyor gibisiniz. Ama hep böyle devam etmeyeceğini söyleyen bir yanınızda arada bir durumun ustüne gidiyor galiba. Ben nedense hayatinizdaki duygusal boslugu doldurmaya calisiyorsunuz gibi hissettim.
Cunku daha oncesinde bu yollardan gecmis ve ayni yolun tozunu yutmus birisi olarak gozume biraz olsun tanidik geliyor hikaye.
Ama iste bin kisi de tecrube etse bir seyi kisi kendisi yasamadan o ruyadan gercege uyanmak istemiyor. Tabi olayin kahramanlarida farkli olunca hikayeden baska bir seylerde cikabilecegi dusunulurse vs derken durum almis basini gidiyor.
Vakti zamaninda bir arkadasim uzun yillar birisini sevdi. Sonra uzun zaman arkadasim dedi. Sonra yeniden kapildi. Sonra ara ara haber aldi. Simdi ne hali varsa gorsun diyordur muhtemelen. Yani aslinda insanları hayatimizda ve duygusal dunyamizda biz bir yerlere koyuyoruz. Ya icimizdeki acilara doyana kadar, yada ulasamadigimiz sevgilere ulasana kadar (ulasanini gormedim ama) pesinden gidiyoruz. Bu yoda ne kaybederiz ne kazaniriz hesabini yapmiyoruz. Isin sonuna geldigimizde ancak farkina variyoruz yasananlarin. Siz ne niyetle yer actiniz hayatinizda o insana aslinda once bu sorunun cevabini bulmalisiniz. Sonra zaten beklentinizi olmasi ve olmamasi gerekenleri dahada onemlisi durumu ancak bu sekilde daha net degerlendirebilirsiniz. Alakasiz bir yere goturuyorum konuyu konuyu su an farkindayim ama nedense yazmak istedim.
Leyla ile mecnundan cok bahsedilir tasavvufta. Hani meshurdur Leyla guzel degildir ama Mecnun sever.
O konuda bir soz duymustum "kalp bir seyin sevgisini bir kez icti mi bir daha ondan ayrılmaz" diye.
Konuyu hayatta hep sonucu bizi mutlu edecek seyleri sevmemiz duasi ile diyerek bitiriyorum..

Aksaminiz hayr olsun..

Senin onu ciddiyeee aldigin kadar o seni almior dogal olarak sanal alem bu millet olmak isteyip olmadigi insanmis gbi davranir,adam belki evli belki nisanli belki sapik belki birsuru sey kendini gosterdigi gbi biri olmak zorunda degil fiziksel olarak o olablir belki ama yasantisi sandigin gbi olmaya bilir bazi insanlar kacamak arar yani sirf zaman gecsin hos sohbet olsun diye konusur ciddiye alinicak biri oldgnu dusunmuyorm sende ciddiye alip kafa yorma derimm

Sevgililer günümü, tüketimi teşvikten başka ne ki deyip küçümsemekle, sevip-sevilenlereimrenmek arasında kalanlar için gelsin istedim.

Öyle derindim ki ben sana
Atacak bir kulacım kalmadı

Öyle uzaktım ki ben sana
Avazı çıktığı kadar hasret kaldım

Son düzenleme:
Selamlar ablacım zarif beyimiz nasıllar ? son durumlar nedir aceba ?

Canım merhaba, nasılsın, umarım çok iyisindir, keyfin yerindedir. Ben idare ediyorum işte.

Zarif bey ile ilgili bir karar almıştık ya burada hep beraber yaklaşık yüz sayfada :) hani ben beklentim olmadan onunla yazışmaya devam edecektim eğer istersem, istemedim yani ilgimi kaybettim hayallerim olmayınca. Hatta bir gün bir nedenle onun şehrine gittim kısa bir süre için ve işim tam da onun iş yerinin oradaydı, kapısına kadar gittim ve kapı aralandı sesini duydum ama içeri girmedim canım istemedi.

Bitti mi bitiyor zira ben ona yazmayınca o hiç yazmıyor bir iki kez iki satır hal hatır sordum benimle tekrar görüştüğüne çok memnun olduğunu söylüyor ama o en baştan beri arkadaş olarak yaklaşıyor hiç bozmadı kendini daha doğrusu ben de onu bozamadım.

Bu hali de çok güzel aslında biliyorum ki bir yerde güvenilir bir dostum var yazsam hemen yanıt veren numarası var ama hiç aramadım ki arasam bundan mutlu olacak.

Bazı ilişkilerde böyle kaliteli ve seviyeli olmalı ve böyle kalmalı bence zaten ben artık cidden hiç bir şey hissetmiyorum. Şöyle diyeyim dünya, ahiret kardeşim olsun kıvamındayım ve hatta dilerim gönlüne göre birini bulur ve belki de bulmuştur ve mutlu olur.

Hatırlayıp merak ettiğin için sağ ol şeker bana da hoş bir süpriz oldu mesajın. Çok öpüyorum yanacıklarından...

Okudum evet şubattan sonra bi değişiklik varmı diye merak ettim eski konularıma bakınca dedim bi yazayım belki bir kıpırtı vardır :) olsun ablacım ya hayırlısı böyleymiş demek ki belki de aşk böyle sakin yaşanacak bir şey değildir öyle biri çıkar ki karşına birden benim gibi çılgının biri olup çıkarsın sana derken adam senden 10 yaş büyük filan ben kendimden 18 yaş birine aşık olucam sanırsam :)))))))

Yaş farkı bana çok önemli gelmiyor da aşık olurken mantığı tamamen devre dışı bırakmamak gerekiyor yani hayat masallardaki gibi değil biliyorsun. Başta hep kuru vaadler, sözler, hayaller falan...Aşk çok güzel ben de aşk insanıyım ama en başta yani duygulara batmadan insan aklını kullanarak bir yol çizmeli ve aşkını da aklı başında yaşamalı diye düşünüyorum ama tabii böyle edebiyatını yaparken hoş da yaşamak ayrı tabii ki, abla olarak önce kendime sonra da sana hatırlatmak istedim.

Dilerim çok mutlu olursun aşık olmakla kalmaz evlenip yuva kuracak bir ilişki yakalarsınız umarım...

Günaydın :) benim ki biraz tuhaf bir durum yalnız bilmiorum sonu evlilik filan olurmu o kadar uçuk hayaller kurmadım ama onunla tanışmakta bi kaç ay önce oldukça uçuk bir hayal gibi geliyordu :) o yüzden olmaz filan demiycem benim için de yaşı önemli değil ama kendisi bunu sorun ediyor üstelik 2 kere evlenip boşanmış biri şimdilik ona ulaşmanın tadını çıkarıyorum ulaşmak derken kendisi bir tarkan değil ama ünlü biri :) benle görüşmemek için kendi içinde büyük bir savaş verdiğini ama başaramadığını söyledi geçenlerde :) bakalım Allah sonumuzu hayır etsin :)

Günaydın canım inşaallah istediğin gibi olur sonuçta ünlü de olsa o da insan sen kendinden emin olduktan sonra onun da gönlü varsa olur neden olmasın ki? Hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…