- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
Yok can sıkıcı değil, dostça. Elbette tuhaf bir durum oluyor ben burada sanki bir sevgiliden bahsediyorum ama onunla yazışırken arkadaş samimiyetinde bile değilim, düşünsene karşımda bey diye hitap ettiğim daha telefon numarasını bile bilmediğim biri var. Aslında şakayla karışık burada konuştuklarımızın benim çoşmaya hazır duygularımı kabartması çok olası. Bunun olmaması için senin yaptığın gibi zarif ve dostça uyarılara ihtiyacım var. Sağolasın.Benzer etkiler uyandıran olayların, durumların ve duyguların birbiri peşi sıra geldiğine hep inanırım; bugün de doğrulanmış oldu bir kez daha. Ama şunu da biliyorum ki insan bir şeyi çok istiyorsa, onun gerçekleşme ihtimalini destekleyen her türlü parçayı ustalıkla bir araya getiriyor; bir şarkı, bir kitabın rastgele açılan bir sayfası, bir rüya, bir fal... Yaşadığın yoğun duyguları ve ümidi ayniyle anlayıp hissediyorum emin ol. Amacım " kendini kaptırma " diye seni silkelemeye çalışmak da değil kesinlikle. Hem yaş, hem eğitim, hem de yaştan bağımsız olgunluk hasebiyle zaten bu uyarıların muhatabı değilsin. Sadece bir genelleme yapmak istedim:) Aslında mesaja başlarken can sıkıcı bir şeyler yazmak değildi ama biraz öyle oldu sanki. Gülücüklerle asıl niyetimizi belli edelim o zaman:))))))
Vaaaaaaay bu tam bir kutlama konuşması olmuş ya hu:))))) Çok duygulandım şimdi; sen de bana çok şey kattın emin ol.YÜZÜNCÜ SAYFA KUTLAMA MESAJI
Sevgili Cerebrum,
Sen olmasan bu konu 100. sayfaya varamazdı.
Bu konuda yorumlarıyla katkıda bulunan TÜM üyelere müteşekkirim.
Ancak Cerebrum senin yerin ayrı beni yalnız bırakmadın yoksa ben tek başıma kiminle konuşacaktım ki? Düşüncelerinle konumu zenginleştirdin, derinleştirdin teşekkür ederim.
Bu yazdıklarım seni @shapes'in hedefi haline getirecek biliyorum bari ona da birşeyler diyeyim.
Sevgili @shapes espirilerin olmasa eksik kalırdık. Enerjin, canlılığın bize moral verdi inşallah daha nice 100. sayfalarda birlikte olmak dileğiyle.
Veee tabiii sevgilitulipa her zaman ağır başlı, akıllı, sakin ve sadık takipçimiz. Sessiz görünse de yeri geldiğinde tek bir cümle ile işi bitiren arkadaşımız.
Hepinize teşekkür ediyorum. Yazı dizisi projemiz hala yürürlükte heee. O halde dans, renk
Ben kendimi iyice kaptırdım, sanki şirketimizin yıl devriyesini kutluyoruz.
Vaaaaaaay bu tam bir kutlama konuşması olmuş ya hu:))))) Çok duygulandım şimdi; sen de bana çok şey kattın emin ol.
Valla öyle. Neredeeen nereye.. Kapı komşusu olsak belki selamdan öte muhabbetimiz olmayacakken, kilometrelerce öteden yüzünü dahi görmediğin birine duygularını, düşüncelerini açıyorsun. Enteresan; burada anahtar kelimeler "yüzünü görmemek, adını bilmemek" mi sadece acaba?Bizi buluşturan
Cerebrum'cum Merkür ne zaman etkisini bizim internet ağlarından çeker dersin? Laf yetiştiremiyorum buradan onun yüzünden ama iyi de oluyor 100.sayfa kutlamasından sonra biraz dinleniyoruz böylece :)))) Yine hattan düşeceğim diye uzatamıyorum lakin ilk fırsatta tam gaz devam :))
:))) 25 ocakta merkür normal hızına dönecekmiş ama bir hafta daha sürecek olan "gölge etkisi" diye bir şey var. Yani vallahi bunlara inanmak doğru mu halâ içinden çıkabilmiş değilim. Yani astronomik olarak bunların birer gerçek olduğu ve izlenip takip edilebildiği inkâr edilemez bir gerçek gerçek olmasına da; gezegenin yıldızın hayatı bu denli etkiliyor olduğuna inanmak noktasında bir tarafım bırak bu saçmalıkları dese de diğer tarafım; " olur mu hiç saçmalık kainatta kurulmuş bir düzen var ve o düzenin bir sahibi var; merkürün de sahibi O, venüsün de... Her şey saat gibi işliyor; her hadisenin bir vakti, her vaktin bir etkisi var" diyor. Düşüncelerimi bu konuda belli bir istikamette sabit tutamıyorum maalesef.Cerebrum'cum Merkür ne zaman etkisini bizim internet ağlarından çeker dersin? Laf yetiştiremiyorum buradan onun yüzünden ama iyi de oluyor 100.sayfa kutlamasından sonra biraz dinleniyoruz böylece :)))) Yine hattan düşeceğim diye uzatamıyorum lakin ilk fırsatta tam gaz devam :))
Başlık boynu bükük kalmasın dimi ama:)))
Senin onu ciddiyeee aldigin kadar o seni almior dogal olarak sanal alem bu millet olmak isteyip olmadigi insanmis gbi davranir,adam belki evli belki nisanli belki sapik belki birsuru sey kendini gosterdigi gbi biri olmak zorunda degil fiziksel olarak o olablir belki ama yasantisi sandigin gbi olmaya bilir bazi insanlar kacamak arar yani sirf zaman gecsin hos sohbet olsun diye konusur ciddiye alinicak biri oldgnu dusunmuyorm sende ciddiye alip kafa yorma derimmKızlar Merhaba,
Hemen başta söylemeliyim konu aşk-meşk değil.:) Bir nedenle (internet üzerinden tanışmak değil. Makul bir neden ama ayrıntılara girmek istemediğim için yazmadım ) biriyle mail yoluyla önce soru-cevap olarak başlayan ama sonra sohbete dönen bir yazışma trafiğimiz oldu. Ancak tekrar vurgulamak isterim beyli, hanımlı, asla ilişki çağrışımı yapmayan sohbetler diyebilirim.
Ben bekarım o bekar. Benden büyük. Herkes işinde gücünde. Çok uzak şehirlerde yaşıyoruz. Birbirimizi hiç görmedik. Onun fazlasıyla fotoğrafları var sosyal medyada ama benim yok. Ben ise vesikalık tarzı evin önünde eşofmanlarımla ve sabah kalkmış halimle cepten çektiğim bir fotomu göndermiştim.
Soruma geleyim. Bu iletişim uzun süredir sürüyor. Konu konuyu açıyor. Naber, nasılsın gibi değil de yaklaşık A4 kağıdı yani bir sayfa tutacak kadar belki daha da fazla yazıyoruz.
Veee insan karşısındaki kişiyi hiç merak etmez mi? Evet hanımlar yorumlarınızı merak ediyorum.
Şimdiden yorum yapacak herkese çok teşekkür ediyorum.
Canım merhaba, nasılsın, umarım çok iyisindir, keyfin yerindedir. Ben idare ediyorum işte.
Zarif bey ile ilgili bir karar almıştık ya burada hep beraber yaklaşık yüz sayfada :) hani ben beklentim olmadan onunla yazışmaya devam edecektim eğer istersem, istemedim yani ilgimi kaybettim hayallerim olmayınca. Hatta bir gün bir nedenle onun şehrine gittim kısa bir süre için ve işim tam da onun iş yerinin oradaydı, kapısına kadar gittim ve kapı aralandı sesini duydum ama içeri girmedim canım istemedi.
Bitti mi bitiyor zira ben ona yazmayınca o hiç yazmıyor bir iki kez iki satır hal hatır sordum benimle tekrar görüştüğüne çok memnun olduğunu söylüyor ama o en baştan beri arkadaş olarak yaklaşıyor hiç bozmadı kendini daha doğrusu ben de onu bozamadım.
Bu hali de çok güzel aslında biliyorum ki bir yerde güvenilir bir dostum var yazsam hemen yanıt veren numarası var ama hiç aramadım ki arasam bundan mutlu olacak.
Bazı ilişkilerde böyle kaliteli ve seviyeli olmalı ve böyle kalmalı bence zaten ben artık cidden hiç bir şey hissetmiyorum. Şöyle diyeyim dünya, ahiret kardeşim olsun kıvamındayım ve hatta dilerim gönlüne göre birini bulur ve belki de bulmuştur ve mutlu olur.
Hatırlayıp merak ettiğin için sağ ol şeker bana da hoş bir süpriz oldu mesajın. Çok öpüyorum yanacıklarından...
Yaş farkı bana çok önemli gelmiyor da aşık olurken mantığı tamamen devre dışı bırakmamak gerekiyor yani hayat masallardaki gibi değil biliyorsun. Başta hep kuru vaadler, sözler, hayaller falan...Aşk çok güzel ben de aşk insanıyım ama en başta yani duygulara batmadan insan aklını kullanarak bir yol çizmeli ve aşkını da aklı başında yaşamalı diye düşünüyorum ama tabii böyle edebiyatını yaparken hoş da yaşamak ayrı tabii ki, abla olarak önce kendime sonra da sana hatırlatmak istedim.
Dilerim çok mutlu olursun aşık olmakla kalmaz evlenip yuva kuracak bir ilişki yakalarsınız umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?