İşte ben zaten buluşmaya gerek görmemesine bozuldum.:)) Aramızda bir iş ilşkisi yok ki. Hem kim iş nedeniyle böyle uzun uzun yazışır ki?sizinle öyle bir buluşma gerçekleştirmeye gerek görmemiştir belki.
ya da aranızdakini iş ilişkisi olarak kabul ediyordur.
Bilemedim şimdi. ama çok gizemli biriymiş diyebilirimCanım eminim evli olmadığına. Bazı güvenilir haber kaynaklarım var diyeyim. Bir ilşkisi olmadığını da söylüyor. Hem olsa bana neden bu kadar zaman ayırsın ki? Ama tabii insanların kalplerinin içini bilemeyiz. Onun kalbindekileri bilemem. Hem kızlar amacı eğer aşk-meşk olsa bir yıldır bunu kelimelerine yansıtırdı değil mi? Dediğim gibi yazışmalarıız hiç bu yönde değil.
Mineloo işte bu herkesle olmuyor, haklısın. Bazen biri denk geliyor ve onunla konuştukça konuşmak istiyorsun. Hepimizin hayatında umarım böyle insanlar vardır. Çünkü hayat devam ettikçe konuşacak şeyler o kadar çok ki, hele bir de okumayı yazmayı seven biriysen o zaman sohbet konusu bulmak hiç zor değil.ben en çok biriyle 1 yıldır mail yoluyla ne entellektüel sohbet ettiğinizi merak ettim.hem de haftada 4-5 gün.
birbirinize bu kadar vakit ayırıyorsunuz ama duygusal bir şey hissetmiyor musunuz?
Bu çok ilgi çekici bir yorum. Teşekkür ederim. Haklı olabilirsiniz. O, görünüşünü hayalinde canlandırdığı birini düşünerek yazıyor ama benimle karşılaşınca soğuk duş etkisi yaparım, hayali bozulur diye mi düşündü acaba:) Buna çok güldüm. Ben de inat ard arda fotoğraf mı göndersem acaba? Ama bu kez süslenip, giyinip poz vereyim. Zira kızlar haklılar erkekler dış görünüşü beğenirlerse merak etmeye başlıyorlar. Ne dersiniz? Benim gerçeğimle yüzleşmeli. :))Sadece beyninizi sevdiği için dış görünüşünüzü beğenmediyse göz ardı ediyordur. Aklında canlandırdığı biri var, iyi anlaşıyor, yüz yüze gelince kaybetmek istememiştir onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?