Beni neden görmek istemedi ?

mesafeli

Niyetin ne?
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
2.509
3.292
158
Kızlar Merhaba,

Hemen başta söylemeliyim konu aşk-meşk değil.:) Bir nedenle (internet üzerinden tanışmak değil. Makul bir neden ama ayrıntılara girmek istemediğim için yazmadım ) biriyle mail yoluyla önce soru-cevap olarak başlayan ama sonra sohbete dönen bir yazışma trafiğimiz oldu. Ancak tekrar vurgulamak isterim beyli, hanımlı, asla ilişki çağrışımı yapmayan sohbetler diyebilirim.

Ben bekarım o bekar. Benden büyük. Herkes işinde gücünde. Çok uzak şehirlerde yaşıyoruz. Birbirimizi hiç görmedik. Onun fazlasıyla fotoğrafları var sosyal medyada ama benim yok. Ben ise vesikalık tarzı evin önünde eşofmanlarımla ve sabah kalkmış halimle cepten çektiğim bir fotomu göndermiştim.

Soruma geleyim. Bu iletişim uzun süredir sürüyor. Konu konuyu açıyor. Naber, nasılsın gibi değil de yaklaşık A4 kağıdı yani bir sayfa tutacak kadar belki daha da fazla yazıyoruz.

Veee insan karşısındaki kişiyi hiç merak etmez mi? Evet hanımlar yorumlarınızı merak ediyorum.

Şimdiden yorum yapacak herkese çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Canım senden hoşlanmasa sohbet sürmezdi. Kendisiyle ilgili yalanlar söylemiştir o yüzden görusmemistir yada senin olduğun şehre gelmemiştir tepkini ölçmek için öyle demiştir. Koskoca insanlarsiniz arayip Sorsana kendisine nedenini

3 ihtimal var. Birincisi hayatında biri var gizli gizli yazışmak tatlı geliyor buluşmak ciddi bir adım kendince. İkincisi kendine güvenmiyor begenilmeme korkusu yasıyor. Üçüncüsü sizden kaynaklı belki tip olarak hoşlanmadı attığınız fotoğrafa göre sizinle sadece yazışmak istiyor buluşmak istemiyor.

Kızlar ben doğal halim nasılsa onun bilinmesini isterim. Ayrıca dediğim gibi vesikalık tarzı bir fotoğraf yani yüzüm gözüküyor. Üzerimde eşofman olsa ne olur pullu-payetli gece elbisesi olsa ne fark eder? Yani süslenip, püslenip dikkat çekmeye çalışmadım ama doğal halimle de yüzüne bakılmayacak biri değilim ki ayrıca kimse değildir bence.

Buraya geldiğinden de eminim. Çünkü sosyal medyadaki paylaşımlar, fotolar net bilgi verebiliyor bazen, biliyorsunuz.

Bir de bu kişi efendi ve ahlaklı biri. Yani yanlış ilişkilerin peşinden koşan biri değil.

Kendisine sordum elbette ama henüz yazmak için uygun olduğunu sanmıyorum, yanıt gemedi. Bu ara yoğunluğu var biliyorum.

bence sevgilisi var yada evli başka açıklaması olamaz diye düşünüyorum. hem nasıl okadar emin olabiliyosun ki evli olmadıgına dair.

sizinle öyle bir buluşma gerçekleştirmeye gerek görmemiştir belki.
ya da aranızdakini iş ilişkisi olarak kabul ediyordur.
İşte ben zaten buluşmaya gerek görmemesine bozuldum.:)) Aramızda bir iş ilşkisi yok ki. Hem kim iş nedeniyle böyle uzun uzun yazışır ki?

Canım eminim evli olmadığına. Bazı güvenilir haber kaynaklarım var diyeyim. Bir ilşkisi olmadığını da söylüyor. Hem olsa bana neden bu kadar zaman ayırsın ki? Ama tabii insanların kalplerinin içini bilemeyiz. Onun kalbindekileri bilemem. Hem kızlar amacı eğer aşk-meşk olsa bir yıldır bunu kelimelerine yansıtırdı değil mi? Dediğim gibi yazışmalarıız hiç bu yönde değil.

Bilemedim şimdi. ama çok gizemli biriymiş diyebilirim

ben en çok biriyle 1 yıldır mail yoluyla ne entellektüel sohbet ettiğinizi merak ettim.hem de haftada 4-5 gün.

birbirinize bu kadar vakit ayırıyorsunuz ama duygusal bir şey hissetmiyor musunuz?
Mineloo işte bu herkesle olmuyor, haklısın. Bazen biri denk geliyor ve onunla konuştukça konuşmak istiyorsun. Hepimizin hayatında umarım böyle insanlar vardır. Çünkü hayat devam ettikçe konuşacak şeyler o kadar çok ki, hele bir de okumayı yazmayı seven biriysen o zaman sohbet konusu bulmak hiç zor değil.

Yakaladığın nokta çok önemli bence. Birbirine bu kadar zaman ayırdığında ve bu sürekli olduğunda ister istemez bir bağ oluşuyor. Hiç görmediğin biriyle elbette duygusal bir bağ olmuyor bu. Ama buraya kadar gelip görmek istemeyince de insan üzülüyor. Ben bunu çözemedim zaten. Üzülmem normal mi, yoksa hiç umursamasam mı bilemedim?

Sırf bu konu icin uye olmuşsun adin mesafeli durumun niyetin ne bence zorlama sen niye bu kadar kafaya takiyorsun internetten tanistigin kimse ile görüşmemeni tavsiye ederim ali der veli cikar

Sadece beyninizi sevdiği için dış görünüşünüzü beğenmediyse göz ardı ediyordur. Aklında canlandırdığı biri var, iyi anlaşıyor, yüz yüze gelince kaybetmek istememiştir onu.
Bu çok ilgi çekici bir yorum. Teşekkür ederim. Haklı olabilirsiniz. O, görünüşünü hayalinde canlandırdığı birini düşünerek yazıyor ama benimle karşılaşınca soğuk duş etkisi yaparım, hayali bozulur diye mi düşündü acaba:) Buna çok güldüm. Ben de inat ard arda fotoğraf mı göndersem acaba? Ama bu kez süslenip, giyinip poz vereyim. Zira kızlar haklılar erkekler dış görünüşü beğenirlerse merak etmeye başlıyorlar. Ne dersiniz? Benim gerçeğimle yüzleşmeli. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…