Beni neden görmek istemedi ?

:))))))) yazı dizisi bu işte; gey8k serpiştirilmiş olsa da aralara, bence açıklansa buradan mühim bir şeyler çıkabilir:))
Ayıklansa:)

Tembellik böyle bir şey işte. Yok yok yazılır o da zamanı var demek. Senin ilham perileri zarif beye tahsisli. Bir görevlendirme yazısına bakar. ,.,:))

Bazıları buna iradesizlik diyor Ama başarıya giden pek çok(!) yol mübahtır diyelim ve sigaraya veda edişimdeki katkını göz önünde bulundurarak aldığım sorumluluğun verdiği farkındalıkla beraber sigarayı tarihe gömdüm artık. İçersem söz sana söylerim. Yerine de ne koymuşum farkında olmadan? "beni neden görmek istemedi"Senin başlığına senden çok geliyorum ayol

Çünkü neden? Sor bakalım neden? Arama motoruna kk yazar yazmaz en sık girdiğim sayfa olarak" beni ned. gör. ist." çıkıyor ve doğrudan buraya yönlendiriliyorum:)

Canım kısa süreli ban dan snra yine geldim şükür yaa ben ogün ne gördüm biliyomusun uzun boylu beyaz gömlekli hafif toplu yakışıklı bi adamla adamdan kısa saçları omuzlarında kumral bi kızı sarmaş dolaş gördüm. Hatta adamın biri yanlarından geçerken hoppp dikkat kamera var diye şaka yapıyor. Sözde iş yeri gibi bi yerdelermiş. Biraz üzerine git belki bişiler olabilir Hahahahaa bide cidden oluyomuş ben de bu işi sektöre çeviriyormuşum

Hani acikcasi bana mantikli gelmedi fotonuzu begenmese konusmak istemezdi evli degil demissiniz belkide flört ettigi birisi var belkide kendine fazla güvenmiyor sonucta beyfendi foto isterse kendide atmak zorunda sosyal medyada paylasilan fotolar gercegi ne kadar yansitabilirki

Hoş geldin. Bu akşam da çok şaşırdım( dün de cerebrum beni şaşırtmıştı). Tariflerin aynen tutuyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Kamera var diye şaka yapılacak kadar yakın gördün bizi hee. Vay vay vay Canım ya rüyanın devamı gelir mi? Daha ayrıntılı olabilir mi? Mesela ne zaman ve nasıl görüşebileceğiz gibi
İnan hala şaşkınım . Çok teşekkür ederim. Artık hayallere dalabilirim, kameralar da kapandıktan sonra

Canım ben sanki bir ilişki olasılığı varmış gibi konuşuyorum ama bizim aramızdakine "aşktan arındırılmış seviyeli yazılı iletişim" denebilir. Yani aslında onun benim görüntümle çok ilgilendiğini sanmıyorum zira benden foto falan istediği yok hatta ben nasıl bir bahane bulsam da foto göndersem arayışındayım. O ise zaten internete direkt kendi fotolarını koymuyor ki, onu çekiyorlar o da ekliyor. Yani kendini göstermek gayretinde olan biri değil. Benim onunla ilgili bilgilerde bu kadar emin olmamın nedeni ortak tanıdıkların olması. Benim için sadece sosyal medya üzerinden bildiğim biri değil. Ben onu hiç görmedim ama kanlı canlı görenler var.

Flört ettiği birisi var mı bilmiyorum. Yok demişti. Ama durumu değişti mi nereden anlayabilirim ki. Ayrıca onunla yazışıyor olmamız başkalarıyla birlikte olmasına engel değil ki. Yani benim ona karışma hakkım yok. Ha ama evet sosyal medya üzerinden arada bir baktığımda kadınların ona övgü dolu sözlerini okuyorum o da onları like'lıyor :) ben de ekrana bakakalıyorum. Canım sıkılıyor ama ertesi sabah posta kutumda harika bir mail buluyorum. Okurken akşam gördüklerimi unutuyorum. :))

yav konuyu deli merak ettim de 99 sayfa nedir nasıl okuyayım ne oldu ne bitti burda
Bence hiç yorma kendini dur ben sana özetleyeyim. Bu beye biz kendi aramızda zarif bey adını verdik. Bundan sonra kendisinden o şekilde bahsedeceğim.:) Gelmişti ya buraya beni aramamıştı. İşte ben kendisine buna bozulduğumu yazdım. O da bana mantıklı bir açıklama yaptı ve sonra yazışmalarımız kaldığı yerden devam etti. Bu kadar. İnan hepsi bu olan başka bir şey yok. Ha bunca sayfa nasıl doldu dersen işteeeee bu, konuma katılan değerli üyelerin katkılarıyla oldu. Kadınların bu yönünü bilirsin bir satırlık bir soruyu roman haline getirdik. Hatta farklı projeler bile ürettik. Artık devamnı istersen buradan takip edebilirsin. İlginç gelişmeler olursa seni etiketlerim.:)))

Ayıklansa:)

Tembellik böyle bir şey işte. Yok yok yazılır o da zamanı var demek. Senin ilham perileri zarif beye tahsisli. Bir görevlendirme yazısına bakar. ,.,:))
:))) Tembellik konusunda haklısın, aslında zarif beyle iletişimimde de yavaşladım. Bi de tembellikten daha çok birşeyler yazıp beğeniye sunmak da gerçekten kolay değil. Her türlü eleştiriyi karşılayabilmek gerekiyor ve tabii her paylaşım sorumluluk almayı gerektiriyor. Yanlış yönlendirmelerde bulunmanın vebali de var. Ayrıca bu bir yazı dizisi olmalı bakıyorum da ortalama 20-25 başlık çıkar gibi geliyor. Yani başlayınca devamını getirmek gerek. İşte bunların hepsini düşününce insan durakalıyor. Bu kadar abartılıcak bir durum değil desek bile sonuçta internete gönderilen her şey tüm dünyaya yayılıyor ve hiç yok olmuyor. Ama eğer yapamayacak olsaydık bence hiç bu fikri ortaya atmazdık bence bu işi becereceğiz de, dediğin gibi ilham perilerini bekliyoruz. :)))

Hadi canım cidden tutuyormu tarif. Vallahi bak aynı o şekilde gördüm. İnş olur yaa. Bende bi cevher olduğu taaa lisede belliydi. Lisedeyim ve sürekli her gördüğüm rüya çıkıyordu. Ben artık çok ciddi rahatsız olmaya ve korkmaya başlamıştım. Gittim din hocama anlattım bu durumumu ve rahatsız olduğumu. Hocam bana hiç rahatsız olup korkma bu sana allahtan bir hediye. Sadece bol bol dua et demişti. Eşim bile bi rüya görse bana anlatır yorumlarmısın der. Yada bugece ne rüya gördün diye sorar neyse ben daha fazla anlatmıyım. Konu bide dine falan gelir kapanır konun susayım. Ama temennim bir araya gelmeniz inş

İnşaAllah canım.

Eğer anlatmak istediklerin olursa bana özelden yaz olur mu?

Rüya yorumu çok önemli bir konu. Aslında geleceğimizle ilgili bilgi veren haberci rüyalar var biliyorsun.

Ancak rüya yorumlamak da, bu konu da konuşmak da kolay değil.

Yani ben herkesin rüya yorumlayabileceğini sanmıyorum.

Ancak tariflerin aynen (vurguyla aynen) tutyor. Ne bileyim mesela bana sarışın uzun saçlı diyebilirdin oysa tam omuzlarımda olduğu bile tutuyor ya da onun uzun boylu olduğunu bilemeyebilirdin.

Canım ne diyeyim beni mutlu ettin, teşekkür ederim. Allah'da sana gönlündekileri en hayırlı olacak şekliyle versin inşallah.

mesaj alınmıştır:)

Çok çok haklısın. Rüyayı herkes yorumlayamaz. Sanırım bazı insanlara verilmiş bir özellik bu. İnanıyorum buna. Bu konuda yazmak istediğim şey olunca seninde dediğin gibi özelden yazacağım bundan sonra sana. Güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Allahım kalbi güzel insanların dileklerini kabul etsin inş

Amin canım benim, tekrar sağol. Ben dönüp dönüp senin rüyanı okuyorum, çok hoşuma gitti. Neredeyse yaşamışım gibi hissedeceğim yakında. Görüşmek üzere

Yine ortalık karışmış:))
Sevgili C. 100' üncü sayfa oldu şeker ya kutlamamı yapsak ne?:)))

Ne yapsak acaba, yönetimden izin alıp erkek arkadaşlarımızı çağırıp parti mi versek?
Toplanıp kızlarla önceden haber verip başka konu sahibelerini ziyarete mi gitsek?
Ya da onalrı bizim konumuza mı davet etsek?

Bilemedim şimdi

Yapalım valla. Seni böyle mutlu görmek beni de mutlu ediyor ilginç bir şekilde. Kısa kısa yazıyorum; bir yandan yemek yapmakla meşgulüm. Ne hamarat kadınım ya hu!

Yapalım valla. Seni böyle mutlu görmek beni de mutlu ediyor ilginç bir şekilde. Kısa kısa yazıyorum; bir yandan yemek yapmakla meşgulüm. Ne hamarat kadınım ya hu!
Hamaratım benim öylesin valla, şeker ben de bir mutfağa gidiyorum bir gelip birşeyler yazıyorum. Önce işler. Uygun olunca kaldığımız yerden devam ederiz. Rahat olaım demiştik ya zaten. Bu arada inan benim mutluluğum sizinle artıyor. Paylaşmak, anlaşılmak, gülüşmek insana iyi geliyor yoksa normalin dışında olan bir şey yok :)))))

Canım seni çok tebrik ediyorum. Allah kararında seni muvaffak kılsın inşallah. Sen zaten bunu daha önce başarmış iradeli bir kadınsın. Ben tüm kalbimle sana güveniyorum ve inan çok samimiyim. Hepimizin hayatında değiştirmek istediklerimz var. Ben de moral ve enerji toplayıp kendi yaşantımda bazı düzenlemeler yapmaya başlayacağım inşallah. Birbirimizden aldığımız desteği iyiliklerde kullanmamız ne güzel. Yerine bizim konumuzu koyduğunu söylemen çok şeker. Dikkat ettiysen konumuz dedim çünkü; devamı... bir sonraki mesajda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…