Beni neler bekliyor

Sevgineydiki

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
6
1
6
40
merhaba hanımlar ben bugün aranıza katıldım.konu evliliğim 5 yıllık evliğim ve 1,5 yasında bir kızım var.. Eşimle aramız çok kötü her gün kavga edıyoruz daha dogrusu kendısı edıyor alkol kullanıyo kullandığı zaman içine sanki şeytan kaçıyor artık aılem de bılıyo uzun bir süre onları üzmemek adına saklamıştım ama artık bende de bittı her şey aılem arkamda yurt dışinda yasıyoruz ıkımızın aılesıde türkiyede artık ayrılma kararımı ona da söyledım sen ............ Git fakat çocuğumu vermem dıyor kanunlardan haberım var % 90 Kızımın velayetı bana verılecek ama yıne de bu gergın ortam benı cok endişelendiriyor öfke Kontrolü olmayan dılınde süreklı küfür eden bir canlı kendisi dısarıdan bakan adam sanır ama 4 duvar arasında şeytan dün ve bu gece cok kötü kavga etik ve şiddet gördüm kızım uyuduğu için sesımı bile çıkarmadım ( anne olanlar anlar) kızım olmasa Çoktan çıkmıştım evden.polisi karıştırmak istemedim uzlaşmak ve bıraz zor olsada anlaşmalı boşanmak istıyorum. Nefrettttt edıyorummmmm tiksiniyorummmm yeni bir hayat kurmak sakin huzurlu bir evım olsun hayalını kuruyorum inşallah huzura ericem bu yazımı okuyan herkesten dua beklıyorum

Eklentiler

• image.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 125
Allah yardimcin olsun ama bak simdi esin alkol bagimlisi, sana karsi siddet kullaniyor, cocugunu vermemekle tehdit ediyor ve sen anlasmali bosanmak istiyosun... olabilir mi sence?

ancak elinizde şiddet gördüğünüze dair kanıtınız olursa ve eşiniz çekişmeli davayı sizin kazanacağınıza emin olursa anlaşmalı boşanmaya yanaşır bence. O yüzden anlaşmalı veya çekişmeli, öncelikle kendinizi sağlama almak adına şiddet gördüğünüzü belgelemelisiniz.

Allah yardımcınız olsun. Alkol bağımlısı bir insan çocuk verilmez herhalde. Verilse bile bakabilecek sanki çocuğa neye güvenerek diyor bu lafı. Kendi gtünü toplayamaz o. Helak etmesin çocuğu.

Her sey daha güzel olacak kızlar gelişmeleri burdan yazarım her seyden önemlisi sakin Sabırlı davranmak teşekkür ederim yazdıklarınız için insan bazen en yakınlarına dostlarına anlatırken bile zorlanıyo

Allah yardimcin olsun.biz kadinlar nedir bu erklerden cektigimz..cocugunun annesi yuvanin disi kusu nasil kiyiyorsun....haberdar et bizi gelismelerden

Allah yardimcin olsun.biz kadinlar nedir bu erklerden cektigimz..cocugunun annesi yuvanin disi kusu nasil kiyiyorsun....haberdar et bizi gelismelerden
Suan ülkemin içinde bulunduğu durum yüzünden kendi sıkıntılarımı bile önemsemiyorum Sağol canım gelişmeleri burdan yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…