Beni otobüs tutuyor ama uzun yolculuk yapmam gerek

Cnm benide çok tutar bide çocukla 15 saat yolculuk yapnak zorunda kaldım hanilelikte mide bulantısı için emedur diye bir ilaç verdi dr onu kullandım midem hiç bulanmadi birde tuzlu şeyler bana iyi geldi

Emeduru öneren ikinci bayansınız :)) ya uyku hapı alıcam ya da bu emeduru :)) çok teşekkür ederim ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uyku hapi degil aslinda, ama öyle bi etkisi var :)
normal bi mide bulantisi hapi bende fayda etmiyor, mecbur bunu kullaniyorum.

Aaa öyle miii ?ben uyku hapı sandım :)) emedur diye bir ilaç da varmış o da etkiliymiş ama yolculuk boyunca kesintisiz uyumak sıkılmamak adına da iyi olurdu...teşekkür ederim :))

Son düzenleme:
Beni de feci otobüs tekne vs herşey tuttar..bende dramamine çok işe yaramıştı gevşetiyor hatta uyku yapıyor bende yol boyu uyuyup gidiyorum ..başka çeşitlerinide kullandım ama en iyisi dramamine di..dr. vermişti..bi danış ama dr..

7-8 saat rahat ediyorum kullandigimda.
cok uzun bi yolculuksa yarisini basinda, yarisini yolculugun ortasinda aliyorum.

Senin kullağın hapın adı neydi canım??

Ay şimdi kararsız kaldım :)) emedur mu ?dramamine mi yoksa diğer bayanın dediğini mi alsam yaa teşekkür ederimmm ...

Ay şimdi kararsız kaldım :)) emedur mu ?dramamine mi yoksa diğer bayanın dediğini mi alsam yaa teşekkür ederimmm ...

emedur u hamilelik bulantımda dr vermişti aman aman ne bulantı yaşadım 3 aya kadar..pek işe yaramamıştı..dramamini ben otobüs yolculuklarında tavsiye üstüne aldım memnun kaldım yani dr sor sen bilirsin

Emeduru öneren ikinci bayansınız :)) ya uyku hapı alıcam ya da bu emeduru :)) çok teşekkür ederim ...

Cnm ben bir saat yolculuk bile yapamam çok mide bulantısı çekerim gifiste ictim mide bulantısı
çekmedim dönüşte icmedim ama çok kustum

emedur u hamilelik bulantımda dr vermişti aman aman ne bulantı yaşadım 3 aya kadar..pek işe yaramamıştı..dramamini ben otobüs yolculuklarında tavsiye üstüne aldım memnun kaldım yani dr sor sen bilirsin

Bir başka bayan da çoook memnun kalmış, sanırın en iyisii doktora danışmak :)) ilginiz iiçin te§ekkür ederim :)

Cnm ben bir saat yolculuk bile yapamam çok mide bulantısı çekerim gifiste ictim mide bulantısı
çekmedim dönüşte icmedim ama çok kustum

Demek ki etkiliymiş :) ama ben en iyisi doktora sorayım :)) teşekkür ederim...

emedur mide bulantısı değil mide asidine yönelik bir şey.
bir de uzun yolda ikramlarda nescafe almak, mide bulantısı yaşayanlar için çok yanlış bir seçim. aklında bulunsun.

emedur mide bulantısı değil mide asidine yönelik bir şey.
bir de uzun yolda ikramlarda nescafe almak, mide bulantısı yaşayanlar için çok yanlış bir seçim. aklında bulunsun.

O zmana emeduru eliyorum :) nescafe olayını da yazdım kafamın bi köşesine.teşekkür ederim canım :))

Bu ilaç isimlerini not edip ya eczaneye sorucam ya da direk doktora gidicem :)) teşekkür ederimmm..

metpamid:
[h=3]Endikasyonları:[/h]- Akut ve tekrarlayan diyabetik gastroparezde görülen semptomların tedavisinde etkilidir. Geciken mide boşalmalarında ortaya çıkan bulantı, kusma, mide yanması, yemeklerden sonra hissedilen inatçı dolgunluk ve anoreksinin kısa süreli tedavisinde,
- Midenin ilaçlara tahammülsüzlük hallerinde veya ameliyat sonrasında görülen bulantı ve kusmalarda özellikle enfeksiyon hastalıkları sırasında ortaya çıkan sindirim düzensizliklerinde, dispepside,
- Kanser kemoterapisi dahil her türlü akut bulantı ve kusmalarda,
- Mide ve ince barsakta radyolojik tetkikler yapılacağı zaman, mide boşalmasını ve baryumun barsağa geçişini kolaylaştırmakta ve radyasyon bulantı ve kusmalarını önlemekte,
- Gastroözofageal reflü ve mide ülserlerinde kullanılır.

http://www.ilacprospektusu.com/ilac/158/metpamid-10-mg-30-tablet

emedur:
[h=3]Endikasyonları:[/h]Araç tutmaları, enfeksiyon, entoksikasyon, gebelik kusmaları, hepatit, ilaçların neden olduğu bulantı, kolesistit, migrende endikedir.

http://www.ilacprospektusu.com/ilac/151/emedur-200-mg-20-draje

seç beğen al ben araç tutması ve mide bulantısı için metpamid, mide yanması için talcid ve emedur öneririm. medpamid diğerlerinden daha etkili bulantı konusunda.

Son düzenleme:

Ayyyyy zahmet edip araştırmıssınız çook teşekkür ederim yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…