Beni otobüs tutuyor ama uzun yolculuk yapmam gerek

Bende oldum olasi dogdum dogasi yolculukta kusmaktan bir hal olyrdum bir saatlik yolculikta bile antiem kullandim tamam iyi geldi ama adimo sorsalar beni kacirsalar birak diyemicek kadar sakinlik yapiyorr
Ne hikmetse ilk gebeligim sonrasi yol tutmada bitti:)

Ay o kadar sersemleşmek de kötü olur yaa :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu bulanti cok kotu birsey ben genc kizken adalara tekne turu duzenlendi
herkez nasik egleniyor ben ise kafami kaldiramamistim kusmaktan
Allah kurtarsin cnm cok zor

bunun için bi ilaç vardı hatta arkadaşım kullanıyodu ama adını unuttum eczaneye bi sor istersen

Ay olmazmi yazliga gideken bir arkadasla karsilastim cocuk soru soruyor ben konusurken hop kafa dusuyor ole boyle degol yada cok zayiftim beni fena vurdu

Hshahahah sarhoş gibi olmuşsunuz bir nevi tekrardan kullanmadınız heralde d

bunun için bi ilaç vardı hatta arkadaşım kullanıyodu ama adını unuttum eczaneye bi sor istersen
Bnde sormayı düşünüyorum canım teşekkür ederim :))

Kullandim valla ne yalan soyleyim ama yanliz yolculuk yapmadim :)
En arkada surekli kusmaktanaa uyumayi teecih ettim:)

Ya uyumak en iyisi aslında hem.yol da biter :))

Arkadaşım bulantı ilaçları var, bana en iyi gelen motilium oldu, yola çıkmadan yarım saat evvel al ve yanında mutlaka leblebi bulundur, bulantıya birebir.
Benim de aynı problemim var, tek çareyi bunlar da buldum. Ha bir de yolculuk esnasında çok yememeye çalış.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sanırım benim derdime derman da bu ilaçlar olicak :)) zten midem bulanıyor diye pek bişi yiyemiyorum teşekkürler..

Ben otobüs yolculuklarını çok severim,takıyorum kulaklığımı,cips,çikolata ,kola yiye yie gidiyorum ,hiç midem bulanmıyo çok şükür
Herkes farklı bir ilaç ismi vermiş,bence siz bir eczaneye veya doktora sorun.Cam kenarına oturun bir de
Tuzlu şeyler falan yiyebilirsiniz,kraker,lelebi vs.
Hayırlı yolculuklar

Eczanelerde minik haplar var
Annem bize onlardan alırdı küçükken
Gerçekten işe yarıyor

9 saat ne kadar az gorundu gozume.. Once yarin 12 saat, birkac gun sonra da 21 saat yol gidicem ama neyseki arabayla. Benim mideye bisey olmuyorda stres sariyor iki cocukla:)) Bir de varisler kabariyor bak simdiden stres oldum
Neyse Emedur diye antiemetik bir ilac var size o iyi gelir diye dusunuyorum. Tabi bir eczaneye sorun. İyi yolculuklar

Benim kız kardeşimde de aynı sorun var.
Okula giderken bile en ufak otobüs yolculuğu için hap kullanıyor.
Sanırım başka çözümü yok.

Dramamin ve diğerlerini çok kullandım ama binmeden 2 saat önce almanız karnınızın tok olmasına dikkat edin uyutur sarhoş gibi yapar bu daha iyi uyudukça mide bulantısını hissetmezsiniz.

4-5 saat geçince yeniden bir hap daha alın ve yanınızda leblebi bulundurun bana çok iyi geliyor arada ufak ufak atıyorum şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…