Bende oldum olasi dogdum dogasi yolculukta kusmaktan bir hal olyrdum bir saatlik yolculikta bile antiem kullandim tamam iyi geldi ama adimo sorsalar beni kacirsalar birak diyemicek kadar sakinlik yapiyorr
Ne hikmetse ilk gebeligim sonrasi yol tutmada bitti:)
Ay o kadar sersemleşmek de kötü olur yaa :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama madem açtım anlatayım derdimi . Otobüsle 9 saatlik bir yolculuk yapmam gerek ama beni otobüs tutuyor .Midem bulanıyor ve kusuyorum (afedersiniz).Yolculuk beni çok kötü etkiliyor.Gideceğim yere otobüsle gitmek zorundayım ama yolculuk beni baya korkutuyor..Bu sorunu yaşayıp çözüm bulabilen varsa beni de bilgilendirebilir mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim...
Ay olmazmi yazliga gideken bir arkadasla karsilastim cocuk soru soruyor ben konusurken hop kafa dusuyor ole boyle degol yada cok zayiftim beni fena vurdu
Bnde sormayı düşünüyorum canım teşekkür ederim :))bunun için bi ilaç vardı hatta arkadaşım kullanıyodu ama adını unuttum eczaneye bi sor istersen
Bnde sormayı düşünüyorum canım teşekkür ederim :))
Hshahahahsarhoş gibi olmuşsunuz bir nevi tekrardan kullanmadınız heralde d
rica ederim görevim
Kullandim valla ne yalan soyleyim ama yanliz yolculuk yapmadim :)
En arkada surekli kusmaktanaa uyumayi teecih ettim:)
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama madem açtım anlatayım derdimi . Otobüsle 9 saatlik bir yolculuk yapmam gerek ama beni otobüs tutuyor .Midem bulanıyor ve kusuyorum (afedersiniz).Yolculuk beni çok kötü etkiliyor.Gideceğim yere otobüsle gitmek zorundayım ama yolculuk beni baya korkutuyor..Bu sorunu yaşayıp çözüm bulabilen varsa beni de bilgilendirebilir mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim...
Arkadaşım bulantı ilaçları var, bana en iyi gelen motilium oldu, yola çıkmadan yarım saat evvel al ve yanında mutlaka leblebi bulundur, bulantıya birebir.
Benim de aynı problemim var, tek çareyi bunlar da buldum. Ha bir de yolculuk esnasında çok yememeye çalış.
Hap olayını duymuştum ama bunu ilk kez duyuyorum , çiğnemeden mi yutayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?