- 12 Ağustos 2018
- 978
- 2.017
- 113
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Yengesine çok yükleniyorsunuz.Hayatı hiç tanımıyor olabilir.İnsanlara karşı şaşkın olabilir.Abisi, yengenin ilk sevgilisi olabilir.Kendi ailesinde çok korunan kişiler bilin ki el evinde en çok ezilendir
ya. bisey deyim mi. beni. gorumcem grcenin koru. ornek vereyim istanbulada bilmedigim bir semt olsun orda eksin varya cingar cikaririm .kocamin askindan olsemde .alin iste kiziniza bakin bna yaptigina bakin. yani gerceklik payi varmidir asikar bacimYengesine çok yükleniyorsunuz.Hayatı hiç tanımıyor olabilir.İnsanlara karşı şaşkın olabilir.Abisi, yengenin ilk sevgilisi olabilir.Çok korunan kişiler bilin ki en çok ezilendir
Bencede konu sahibi yengeyi resmen. Eziyor hor goruyor yengenin sesi cıkmıyo ya bide diyo ki abimden 5 yas buyuk intar etmiş ayrılınca fln ya siz neyin kafasını yasıyosunuz .İnşallah sizin de aynı size benzeyen bir görümceniz olur ilerde.
Yani sorununuz abinizle ha bire yenge de yenge
Elini sıkmamışta evlendiğinden beri,yüzüne bakmamışta,odadan kovmuşta,yazık yani yengenize üzüldüm,sizin kaprisinizi çekiyor birde eşinin dayatmalarina katlandığı yetmiyormuş gibi.
Yengeye de hatalı diyoruz.. Ona da üyelik aldırsa da boşan desek.. Herşeye görümce diye haksız bulunuyor denmeye başladı bu sitede de.. Ne alaka ise?? Öğretmen hanım, "ben abimle çözerim o abimin peşine takılıp gelmesin bu eve, ben ya o ya ben desem onu bu evden kapı dışarı ederlerdi, tuvaletin kapısında uyutmalıydım" şeklinde yorumlar yapıyor sürekli.. Ve yine soruyorum.. Bu yenge abiye dur dese boşanırlar ya da dur demeden kendi zaten boşanmalı.. Boşandıktan sonra abi yeni biri ile olmayacak mı? Onu da takmaya çalışmayacak mı? Eminim ki sevgililikten itibaren takar yine.. Abinin zihniyeti bozuk.. Önce o düzeltilmeli..Benim anladığım kadarıyla bu sitede genel olarak bir görümce antipatisi mevcut konu sahibi de bir görümce olduğu için baya yüklenmişsiniz. Kaç konudur konu sahibinin başına sarılan bir yenge var ve yenge buna çıtını çıkarmıyor o da yetmezmiş gibi görümcesini sırf yaranmak için abiye ispiyonluyor. Etkiye tepki diye bir şey var görümcenin yaptığı bazı hareketler sınırı aşmış gibi görünse de yengeyi yıldırmak ve peşine takılmasını engellemek için yapıyor zira yenge düzgünce konuşmadan anlayan biri değil kendi iradesi yokmuş gibi davranıyor ve bu yüzden konu sahibi sert davranmak zorunda kalıyor. Evet problemini abisiyle halletmeli ama görüldüğü gibi ortada abi yok yengeyi yollayıp kendisi ortadan kayboluyor ne işler çeviriğini Allah bilir bu yüzden konu sahibi de yengeyle muhattap olmak durumunda. Nişanlılık döneminde abisi yengesinden ayrılmak istediğini söylemiş fakat yenge intihara kalkışmış bakın bu bile bile ladestir o yüzden yengeyi korumayın aman kocamla aram bozulmasında gerisi mühim değil kafasında biri.
Ayyy neyle rezil ediyorsunuz mahalleyi toplayacakmış çirkef yarın obur gün evlenip gideceksiniz anne babanın sorumluluğunuda yengeye yıkacaksınız gelin varken bana düşmez diyeceksin dilerim kendin gibi bı gorumcen olurÇok ciddiyim mahalleyi toplayıp rezil ederim onu
Son yaptığı şeyden sonra bu eve adımını atamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?