Beni rahat bırakmıyorlar!

Gerçekten inanamıyorum ya. Hangi okulda çalışıyorsunuz, yanlışlıkla çocuğumu göndermeyeyim?

Kızlar konu sahibine ayip ettik galiba, onun konusunda farkli seyleri tartismaya basladik. Konu sahibesi kusurumuza bakma lutfen bi de yengeden hirsıni cikaracagina abine guc yetir tatlim sorunun ana kaynagi o.
biz bu konu hakkinda defalarca fikirlerimizi yazdk konu sahibi bizi tinlamadi ki insan bir kerede aynya bakar ben nerde yanlis yapiyorm der ben yengesi melek demiyorm ama oda ona kotuluk yapti ama yengesini hic secmiyor arkadas ama unutmasin kendide bir gun yuva kuracak el kapisinda olcak ona yakin olmayan. esinin aulesine nasl davranacak yada ne diyecek ya af edrsiniz benm yengem dunyanin en kotu insani olsun onu. gecenin bir saatinde oyle. birakmazdim. birde kendisi egitimci insanlara .2 kere iki 4 edri ogretecegine biraz insan olmayida ogretecek . vu sevgisizlikten kaynaklaniyor ona tavsiyem ben olsm alirim yengemi karsima bak derim ben sana hata yaptim ama sende bana yaptin karsilikli bu kirginligi ortadan kaldiralim demesi lazim yada yengesinin ama arkadas bizi kale almadi yengeye saydirsam. hemen cvp yazar sag olun destek verdginiz icin derdi off gene icimi doktum bana ne neyse. bizim sucumiuz objektif bakiyoruz herseye. tarafsiz olmamiz yengeye destek versem elime ne gecer yada konu sahibine tanimiyorz etmiyorz umarim aralarindaki sorunlari hal edrlerde bizde rahat. ederiz:)

Merhaba mesafeli,
site adalet değil kuralların geçerli olduğu bir platform, forum mantığına ters diyebilmeniz için kuralları biliyor olmalısınız, ki üzgünüm çoğu üye ya kuralları bilmiyor veya bildiği halde kurallara uymuyor lakin genel olarak üye olurken kullanım sözleşmesi ve kuralların okunmadığı bir gerçek.

Biz, en azından ben kimim ki göz korkutayım, yaptığım kurallar dahilinde müdahaledir yalnızca.
Üyeler için genel yazıyorum x bir üyeyle yakın olmanız onun her söylediğini zarif bulmanıza neden olabilir veya hoşlanmadığınız üyelerin her yazdığı itici gelebilir, sizler durumu kişisel değerlendirirsiniz, biz kurallara göre değerlendiririz, bize yakınlığı uzaklığı fark etmez, isterse kızımız olsun kural kuraldır.

Siz üyenin hangi yorumdan banlandığını biliyor musunuz? Uyarı verilen yazı bu: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/beni-rahat-birakmiyorlar.1108410/page-18#post-58693326

Eğer bir topikte çirkin bir yorum yapılmışsa bu yorum alıntılanır ve aynı tonda cevap verilirse polemik uyarısı verilir.

Şu maddeyi buraya ekleyeyim :
  • Kurallara aykırı bir durum görüldüğünde, başka kullanıcıların konuya müdahil olması üzücü sonuçlar doğurduğundan, doğru davranışın RAPOR tuşu ile yöneticilere bildirilmesi olduğunu hatırlatırız.
Ve şu maddeyi:
  • Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
Sitenin kendine özgü kuralları vardır ve ben dahil hepimiz üye olurken okumamış olsak dahi bu kurallara uymayı kabul ettik.

• Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
  • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.
Bu sebeple eğer bir topikte üslup, polemik, konu dışı vb bir kurala uyulmadığına dair rapor edilmiş yorumlar varsa gereken yapılır.

Neyse konuyu dağıtmış olmak istemiyorum, bu tip soruların özelden sorulması çok daha iyi olur aslında çünkü konu sahibelerine ayıp ediyoruz topik içinde cevap verince.

Bu arada ensest konusunu kapatmanızı yineleyeceğim, gerçekten bilmeden insanları kırıyorsunuz burada, ayrıca bir kural daha hatırlatayım üyeler aynı içerikle olmadığı ve site kurallarına uyduğu müddetçe dilediği kadar konu açabilir, her açtığı konuya cevap vermek zorunluluğunuz yoktur, bölüm kuralları 8. madde ve Kazen beyin karikatürlü anlatımını okursunuz: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

Merhaba Mune, site adaletin degil kurallarin uygulandigi biyer derken bi tuhaf olmus zira kurallar adaletle uygulanmali diger türlüsü despotluk olur.

Şurada şunu okuyan kimsenin aklına yazdığınız kadar iğrenç bir şey gelmemistir. Bilincaltiniz korkunç. Tüylerim diken diken oldu

Burada banlanan üye ensest olayina igrenc diyor yazan kisiye degil, ama bakin asagidaki uye (pro üye) direkt konu sahibine hatta abisine de igrenc diyor, fesat diyor ama ban yok.

Kurallari biliyorum. Bu nedenle adalet talep ettim. Saglicakla kalin

Kuralları bilmiyorsunuz, biliyor olsaydınız, alıntıladığınız üyenin pro'luğuna vurgu yapmak yerine kendisini yorumunun altındaki şikayet et butonuna basarak rapor ederdiniz, çünkü site kurallar üzerine yönetilmekle birlikte sizin bahsettiğiniz o adaleti sağlamak için yönetimi bilgilendirirdiniz, ki yineliyorum burada kurallar geçerlidir, yöneticiler bütün konuları okuyup tüm yorumlara hakim olamaz zira site bdvden ibaret değil, bu sebeple de sizlerin yardımına ihtiyaç duyulduğundan her yorumun altına şikayet et butonu konulmuştur, bastınız mı? Hayır zira o üyelikle alakalı tek bir rapor yok bu konu için, okumadığımız yorumdan sorumlu tutulamayız ama siz okuduğunuz yorumu rapor etmemekten sorumlusunuz.

Bu konu acikta tartisildigi icin konuya ornek vermem gerekliydi anlatabilmek icin bu nedenle butona basip sikayet etmedim.

Ve bakin siz de acikca soyluyorsunuz pek cok kisi siz konuyu okuyamadiginiz icin haksiz yere ban yiyor.

Ha zaman yetmiyordur tek tek okunmuyordur anlarim da ban yiyen kendini savunamiyor o bani yedigiyle kaliyor sonra da bir cok egitimli, duzgun, bilgili insan burada yazma istegini kaybediyor.

Okumadiginiz yorumdan sorumlu degilsiniz elbette ama banlarken okuma sorumlulugunuz hatta zorunlulugunuz oldugunu dusunuyorum.

Ben konuyu burada kapiyorum. Yonetici sizsiniz siteyi yonetme sorumlulugu sizin. Ben de bir insan olarak haksiz gordugumu soyledim. Iyi aksamlar dilerim

mesafeli Ben yengeyi çok zor durumda bıraktıkları için öyle yazdım sen niye takıldınki sana söylenen bişey yok

Burada banlanan üye ensest olayina igrenc diyor yazan kisiye degil, ama bakin asagidaki uye (pro üye) direkt konu sahibine hatta abisine de igrenc diyor, fesat diyor ama ban yok.

Son kez yazayım, moderatörlerin banlarken sadece rapor edilen ve banlanıp banlanmayacağına karar vereceği yorumu okuma zorunluluğu vardır, tüm konuyu değil, tüm konuyu okumalı derseniz site bdvden ibaret değil, 2000 sayfalık bir konuyu da okumamız gerekir, 2000 sayfa her sayfada 20 yorum kaç saat alır hesap edersiniz.

Kurallara göre siz rapor edersiniz, biz rapor edilen yorumu okuruz ve gerekliyse banlarız, kurallara uymayan bir durum yoksa banlamayız, örnek verdiğiniz yorumu keşke rapor etseydiniz, böylece üyeyle oluşabilecek bir polemiğinizin de önüne geçer, vurguladığınız adaletin sağlanmasına da yardımcı olurdunuz, yine kurallara göre alıntılayıp veya etiketleyerek şikayetlerinizin bir resmiyeti olmuyor ne yazık ki.

Merhaba mesafeli
Üyelik tarihinize baktım acaba yeni üye mi ? Dedim kendi kendime
Fakat sizde uzun zaman denilecek kadar burdaymışsınız
Kuralları biliyor olmanız gerekir
Mune de etten kemikten,uyuyor kalkıyor işine gidiyor belki
24 saat gözlemliyemiyor
Defalarca kaç üye mune yandaşlık yapıyor ayrım yapıyor deyip çekip gitti,yada sitem etti,yada dizin gibi sorular sordu
Kural ihlalinde uyarı geldiğinde mune bakıyor onay veriyor kural ihlali varsa,fakat sistem belirliyor cezayı

Anladım. Fakat burada banlanan @Ritsanaz ne diye banlansın ki, biri çıkıp ensest suclamasi yapiyor, o da bu igrenc bir dusunce dikkat edin demeye gelen bir uyarida bulunuyor. Sonra ensest diyen kisi kuzenler evlenemez diyor , o da ben hukukcuyum kanunlarda boyle bisey yok diyor ve biseyler daha.

Burada ensest lafini goren size sikayet ediyor. Tamam bu hakli. Gerekli. Kurala ugun. Okuyanin sorumlulugu falan

Ama siz de okumadan ensest suclamasi yapana da ona karsi cikana da bani yapistirip geciyorsunuz.

Itirazim buna. Adalet nerde dedigim bu.

Buradan ensest suclamasi yapmak ustelik bi neden yokken olmamalı tamam bu kisi ban alsin elbette.

Fakat biri de çikip ona ya nasil boyle dersin demeli degil mi, ama bunu diyen niye banlansin, o demese ben diycektim. İtirazim buna. Yani banlanan kisi aslinda dogru olani yapti ama kurunun yaninda o da yandi. Aman banlanmayalim deyip yanlisa uygun bir uslupla itiraz edecek miyiz?

Ben de son kez yazdim. Diyceklerim bu kadar. Bu konuda baska sozum yok.

Son düzenleme:
Canim ya kusura bakma seninle ilgili bir sorunum yok sadece demek istedigimi anlatabilmek icin bir ornek vermem gerekiyordu onun icin senin mesajini kullandim, ilk gozume o takildi.

Üyeyle beraber banlanan üyeliği gördünüz mü? Bakın biz şikayet et butonuna basarak yapılan raporlara bakarız, bir konuyu sonuna kadar okumamız gerçekten imkansız çünkü siz bdvdeki konuları baz alıp eleştiriyorsunuz, bende size öyle bölümler gösteririm ki topik en az 2000 sayfa, 5 ila 7000 sayfa arası değişen konularda var, misal 3000 sayfalık bir topikte polemik çıkıyor, rapor edilen üyeler polemiğe girmiş oluyor haliyle banlanıyorlar, belki o polemiğin başlangıcı taaa 100 sayfa önce ama bizim o yüz sayfayı okumamız mümkün değil, siz buraya 100 tane moderatör de alsanız mümkün değil, çünkü yüzbinlerle ifade edebileceğimiz konular, 600 bin civarı üye, milyonlarla yorum var, bizde sizlere diyoruz ki bir konuda bir polemik varsa bunun başlangıcını da sonunu da siz bilirsiniz, çünkü konuyu takip eden sizsiniz, siz bize baştan itibaren rapor edeceksiniz ki banlamalarda eksik gedik olmasın, o atlandı, bu banlandı denmesin, yani eğer moderatörlere bir eleştiri getirecekseniz aynı zamanda moderatöre yardımcı da olmanız lazım ki işleyişte aksaklık olmasın.

Size bir örnek daha vereyim, mesela konuları doğru bölüme açma kuralı vardır, bir konuyu yanlış bölüme açtıysanız ki bu daha çok bdv de uygulanıyor zira en çok buraya konu açma çabası mevcut, bdvde olmaması gereken konuları rapor edin diyoruz, rapor edilenleri taşıyıp yine kurallar gereği konu dışı uyarısı veriyoruz, atıyorum sizin konunuz taşındı ama Ayşe'nin konusu taşınmadı, siz konunuz yanlış yerde diye uyarı aldınız ama Ayşe uyarı almadı, yine yönetime yükleniyorsunuz, biz Ayşe bdvye hangi konuyu açtı bilemeyiz ki, bunu bize siz bildireceksiniz, bildirince taşıyoruz ve uyarısını da veriyoruz.

Şu kayırma imaları ve ithamları içinde yazayım, sizlerin uyarı sayısı 4-5 ise kayırıldığı sanılan üyelerin 80-100 uyarısı mevcut, bir topikte yazmıştım burada da yazayım söz konusu sitenin kurallarıysa üye öz kızım olsa uyacak, hatta şey demiştim öz kızım sizden daha bahtsız olurdu çünkü ilk uyarısında üyeliğini iptal ederdim, kurallar herkes için geçerli, Pro üye, normal üye, uzak üye yakın üye, yönetimle yıldızı barışmayan veya yıldızları birbirine karışmış fark etmez, kurallar var mı? Var, biz uygularız, uygulamamız için de sizlerin yardımcı olması gerekiyor, daha ne kadar net anlatabilirim bunu bilmiyorum ve rapor etme konusunda anlaştığımızı umuyorum.

Evet uyeligim eski zaten ben bi konuda emin olmadan asla itiraz etmem. Yani bana gore bi haksizlik vardi o konuda dusuncemi belirttim. Ve bu konuda baska dertli uyeler de var zamaninda benim de basima gelmisti.

Ben asla yandaslik, ayrim falan demem cunku bunu bilemem boyle biseyi soylemek icin emin olmak gerekir. Hic kimseden de tum form konularini okumasini beklemem ruh sagligi acisindan.

Ama yoneticinin isi bu diye biliyorum ben yani hem kendi isini yapip arada bir de buraya gozattigini sanmam site yonetimi zordur zira ama tabii uygulama nasil oluyor bilmiyorum aslinda ilgilenmiyorum da.

Sadece dedigim şu; diyelim sana ben kufretsem sen de bana ayip ama kufretmeyin desen. Biri seni sikayet etse, ikimiz de banlaniyoruz. Polemige girdik diye. Oysa aramizdaki diyalog okunsa ben ban yerim sen yememelisin.

Ama bence daha uzatmayalim bu baska bir konu aldik nerelere getirdik.

Ben sizin önce ki konularınızı hatırlıyorum.Bence acilen iş bulup aile ortamından ayrılıp,abinizle 2-3 yıl görüşmemelisiniz.

Belki de psikolojik ve fiziksel şiddet görüyor ve her dediğini yapmak zorunda kalıyor.

Olabilir
Bi kaç mesajında abisinin ne kadar tehlikeli olduğunu yazmış yani yengeye bak abimi arıyorum diye tehdit ettiğine göre herşey beklenir
Elbirliğiyle kadını sindirmişler. Kadın da(bana göre yanlış olsa da) aşkından katlanmış herşeye.
Bide kalkmış beyni var fikri yok acımıyorum diyor.

Elbirliğiyle kadını sindirmişler. Kadın da(bana göre yanlış olsa da) aşkından katlanmış herşeye.
Bide kalkmış beyni var fikri yok acımıyorum diyor.
Konu sahibinin aklı o kadar dönsün kendine baksın bi zahmet ayrıca öğretmen olduğuna da çoğunluk gibi bende inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…