- 15 Ekim 2018
- 1.216
- 5.710
- 158
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Kızlar sabah yengem geldi ve kapıyı açmak zorunda kaldım
Yüzüne bile bakmadım evde yemek yok dedim
Hemen şimdi nasıl yapayım bir dur dedi
Farkındaysan abim istediği için burdasın ben seni istememiştim dedim
Eğer yapmazsan abimi arıyorum hemen dedim
Yengeme acıyanlar lütfen son konumu okusun
Bir erkek arkadaşımla yürümemi sanki ayıp bir şeymiş gibi tüm aileme anlatan evde kaos yaratan birine nasıl davranabilirim
Bunu da mı abimin zoruyla yaptı
biz bu konu hakkinda defalarca fikirlerimizi yazdk konu sahibi bizi tinlamadi ki insan bir kerede aynya bakar ben nerde yanlis yapiyorm der ben yengesi melek demiyorm ama oda ona kotuluk yapti ama yengesini hic secmiyor arkadas ama unutmasin kendide bir gun yuva kuracak el kapisinda olcak ona yakin olmayan. esinin aulesine nasl davranacak yada ne diyecek ya af edrsiniz benm yengem dunyanin en kotu insani olsun onu. gecenin bir saatinde oyle. birakmazdim. birde kendisi egitimci insanlara .2 kere iki 4 edri ogretecegine biraz insan olmayida ogretecek . vu sevgisizlikten kaynaklaniyor ona tavsiyem ben olsm alirim yengemi karsima bak derim ben sana hata yaptim ama sende bana yaptin karsilikli bu kirginligi ortadan kaldiralim demesi lazim yada yengesinin ama arkadas bizi kale almadi yengeye saydirsam. hemen cvp yazar sag olun destek verdginiz icin derdi off gene icimi doktum bana ne neyse. bizim sucumiuz objektif bakiyoruz herseye. tarafsiz olmamiz yengeye destek versem elime ne gecer yada konu sahibine tanimiyorz etmiyorz umarim aralarindaki sorunlari hal edrlerde bizde rahat. ederizKızlar konu sahibine ayip ettik galiba, onun konusunda farkli seyleri tartismaya basladik. Konu sahibesi kusurumuza bakma lutfen bi de yengeden hirsıni cikaracagina abine guc yetir tatlim sorunun ana kaynagi o.
Merhaba mesafeli,Mune Benim anlayamadigim @Ritsanaz neden ban yedi? Yani ensest yakistirmasi yapan kisiye gayet kibar yanit vermiş, hukukcu olarak bu konudaki bilgisini de paylasmis. Hakaret etmemis, polemige girer sekilde yazmamıs ama banlanmıs. Amac goz korkutmaksa basarili oluyorsunuz baska uye de daha yazacaktim ama yazmadim demis.
Ben burada adaletsizlik goruyorum. Dusuncesini zarif bir sekilde yazan aninda banlanmamalı. Forum mantigina aykiri bence.
Belki size bunlari yazdim diye beni de banlarsiniz bilemiyorum ama kisitlama gerekli kisiye yapilmali bana gore, fikrini guzelce ifade edenin kisitlanmasi paylasma ozgurlugune ters, ve duşuncelerini yazma istegini de köreltiyor.
Merhaba Mune, site adaletin degil kurallarin uygulandigi biyer derken bi tuhaf olmus zira kurallar adaletle uygulanmali diger türlüsü despotluk olur.Merhaba mesafeli,
site adalet değil kuralların geçerli olduğu bir platform, forum mantığına ters diyebilmeniz için kuralları biliyor olmalısınız, ki üzgünüm çoğu üye ya kuralları bilmiyor veya bildiği halde kurallara uymuyor lakin genel olarak üye olurken kullanım sözleşmesi ve kuralların okunmadığı bir gerçek.
Biz, en azından ben kimim ki göz korkutayım, yaptığım kurallar dahilinde müdahaledir yalnızca.
Üyeler için genel yazıyorum x bir üyeyle yakın olmanız onun her söylediğini zarif bulmanıza neden olabilir veya hoşlanmadığınız üyelerin her yazdığı itici gelebilir, sizler durumu kişisel değerlendirirsiniz, biz kurallara göre değerlendiririz, bize yakınlığı uzaklığı fark etmez, isterse kızımız olsun kural kuraldır.
Siz üyenin hangi yorumdan banlandığını biliyor musunuz? Uyarı verilen yazı bu: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/beni-rahat-birakmiyorlar.1108410/page-18#post-58693326
Eğer bir topikte çirkin bir yorum yapılmışsa bu yorum alıntılanır ve aynı tonda cevap verilirse polemik uyarısı verilir.
Şu maddeyi buraya ekleyeyim :
Ve şu maddeyi:
- Kurallara aykırı bir durum görüldüğünde, başka kullanıcıların konuya müdahil olması üzücü sonuçlar doğurduğundan, doğru davranışın RAPOR tuşu ile yöneticilere bildirilmesi olduğunu hatırlatırız.
Sitenin kendine özgü kuralları vardır ve ben dahil hepimiz üye olurken okumamış olsak dahi bu kurallara uymayı kabul ettik.
- Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
Bu sebeple eğer bir topikte üslup, polemik, konu dışı vb bir kurala uyulmadığına dair rapor edilmiş yorumlar varsa gereken yapılır.
- Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
- Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.
Neyse konuyu dağıtmış olmak istemiyorum, bu tip soruların özelden sorulması çok daha iyi olur aslında çünkü konu sahibelerine ayıp ediyoruz topik içinde cevap verince.
Şurada şunu okuyan kimsenin aklına yazdığınız kadar iğrenç bir şey gelmemistir. Bilincaltiniz korkunç. Tüylerim diken diken oldu
Bu mesajı okuyana kadar yengende abinde suçlu diyordum ama şimdi tamamen yengen suçsuz belkide o kadıncağızı nasıl ezdiniz nasıl çileden çıkardınız ki oda senin erkek arkadaşını söyledi utanmadan yemek yap yoksa abimi ararım diye bide abinle tehdit mi ettin yazıklar olsun sana!!!
Diğer Konuna bakmaya gerek bile kalmadı abinde sende iğrençsiniz fesatsınız
Kuralları bilmiyorsunuz, biliyor olsaydınız, alıntıladığınız üyenin pro'luğuna vurgu yapmak yerine kendisini yorumunun altındaki şikayet et butonuna basarak rapor ederdiniz, çünkü site kurallar üzerine yönetilmekle birlikte sizin bahsettiğiniz o adaleti sağlamak için yönetimi bilgilendirirdiniz, ki yineliyorum burada kurallar geçerlidir, yöneticiler bütün konuları okuyup tüm yorumlara hakim olamaz zira site bdvden ibaret değil, bu sebeple de sizlerin yardımına ihtiyaç duyulduğundan her yorumun altına şikayet et butonu konulmuştur, bastınız mı? Hayır zira o üyelikle alakalı tek bir rapor yok bu konu için, okumadığımız yorumdan sorumlu tutulamayız ama siz okuduğunuz yorumu rapor etmemekten sorumlusunuz.Merhaba Mune, site adaletin degil kurallarin uygulandigi biyer derken bi tuhaf olmus zira kurallar adaletle uygulanmali diger türlüsü despotluk olur.
Burada banlanan üye ensest olayina igrenc diyor yazan kisiye degil, ama bakin asagidaki uye (pro üye) direkt konu sahibine hatta abisine de igrenc diyor, fesat diyor ama ban yok.
Kurallari biliyorum. Bu nedenle adalet talep ettim. Saglicakla kalin
Bu konu acikta tartisildigi icin konuya ornek vermem gerekliydi anlatabilmek icin bu nedenle butona basip sikayet etmedim.Kuralları bilmiyorsunuz, biliyor olsaydınız, alıntıladığınız üyenin pro'luğuna vurgu yapmak yerine kendisini yorumunun altındaki şikayet et butonuna basarak rapor ederdiniz, çünkü site kurallar üzerine yönetilmekle birlikte sizin bahsettiğiniz o adaleti sağlamak için yönetimi bilgilendirirdiniz, ki yineliyorum burada kurallar geçerlidir, yöneticiler bütün konuları okuyup tüm yorumlara hakim olamaz zira site bdvden ibaret değil, bu sebeple de sizlerin yardımına ihtiyaç duyulduğundan her yorumun altına şikayet et butonu konulmuştur, bastınız mı? Hayır zira o üyelikle alakalı tek bir rapor yok bu konu için, okumadığımız yorumdan sorumlu tutulamayız ama siz okuduğunuz yorumu rapor etmemekten sorumlusunuz.
Bu konu acikta tartisildigi icin konuya ornek vermem gerekliydi anlatabilmek icin bu nedenle butona basip sikayet etmedim.
Ve bakin siz de acikca soyluyorsunuz pek cok kisi siz konuyu okuyamadiginiz icin haksiz yere ban yiyor.
Ha zaman yetmiyordur tek tek okunmuyordur anlarim da ban yiyen kendini savunamiyor o bani yedigiyle kaliyor sonra da bir cok egitimli, duzgun, bilgili insan burada yazma istegini kaybediyor.
Okumadiginiz yorumdan sorumlu degilsiniz elbette ama banlarken okuma sorumlulugunuz hatta zorunlulugunuz oldugunu dusunuyorum.
Ben konuyu burada kapiyorum. Yonetici sizsiniz siteyi yonetme sorumlulugu sizin. Ben de bir insan olarak haksiz gordugumu soyledim. Iyi aksamlar dilerim
Merhaba mesafeliBu konu acikta tartisildigi icin konuya ornek vermem gerekliydi anlatabilmek icin bu nedenle butona basip sikayet etmedim.
Ve bakin siz de acikca soyluyorsunuz pek cok kisi siz konuyu okuyamadiginiz icin haksiz yere ban yiyor.
Ha zaman yetmiyordur tek tek okunmuyordur anlarim da ban yiyen kendini savunamiyor o bani yedigiyle kaliyor sonra da bir cok egitimli, duzgun, bilgili insan burada yazma istegini kaybediyor.
Okumadiginiz yorumdan sorumlu degilsiniz elbette ama banlarken okuma sorumlulugunuz hatta zorunlulugunuz oldugunu dusunuyorum.
Ben konuyu burada kapiyorum. Yonetici sizsiniz siteyi yonetme sorumlulugu sizin. Ben de bir insan olarak haksiz gordugumu soyledim. Iyi aksamlar dilerim
Anladım. Fakat burada banlanan @Ritsanaz ne diye banlansın ki, biri çıkıp ensest suclamasi yapiyor, o da bu igrenc bir dusunce dikkat edin demeye gelen bir uyarida bulunuyor. Sonra ensest diyen kisi kuzenler evlenemez diyor , o da ben hukukcuyum kanunlarda boyle bisey yok diyor ve biseyler daha.Son kez yazayım, moderatörlerin banlarken sadece rapor edilen ve banlanıp banlanmayacağına karar vereceği yorumu okuma zorunluluğu vardır, tüm konuyu değil, tüm konuyu okumalı derseniz site bdvden ibaret değil, 2000 sayfalık bir konuyu da okumamız gerekir, 2000 sayfa her sayfada 20 yorum kaç saat alır hesap edersiniz.
Kurallara göre siz rapor edersiniz, biz rapor edilen yorumu okuruz ve gerekliyse banlarız, kurallara uymayan bir durum yoksa banlamayız, örnek verdiğiniz yorumu keşke rapor etseydiniz, böylece üyeyle oluşabilecek bir polemiğinizin de önüne geçer, vurguladığınız adaletin sağlanmasına da yardımcı olurdunuz, yine kurallara göre alıntılayıp veya etiketleyerek şikayetlerinizin bir resmiyeti olmuyor ne yazık ki.
Canim ya kusura bakma seninle ilgili bir sorunum yok sadece demek istedigimi anlatabilmek icin bir ornek vermem gerekiyordu onun icin senin mesajini kullandim, ilk gozume o takildi.mesafeli Ben yengeyi çok zor durumda bıraktıkları için öyle yazdım sen niye takıldınki sana söylenen bişey yok
Burada banlanan üye ensest olayina igrenc diyor yazan kisiye degil, ama bakin asagidaki uye (pro üye) direkt konu sahibine hatta abisine de igrenc diyor, fesat diyor ama ban yok.
Üyeyle beraber banlanan üyeliği gördünüz mü? Bakın biz şikayet et butonuna basarak yapılan raporlara bakarız, bir konuyu sonuna kadar okumamız gerçekten imkansız çünkü siz bdvdeki konuları baz alıp eleştiriyorsunuz, bende size öyle bölümler gösteririm ki topik en az 2000 sayfa, 5 ila 7000 sayfa arası değişen konularda var, misal 3000 sayfalık bir topikte polemik çıkıyor, rapor edilen üyeler polemiğe girmiş oluyor haliyle banlanıyorlar, belki o polemiğin başlangıcı taaa 100 sayfa önce ama bizim o yüz sayfayı okumamız mümkün değil, siz buraya 100 tane moderatör de alsanız mümkün değil, çünkü yüzbinlerle ifade edebileceğimiz konular, 600 bin civarı üye, milyonlarla yorum var, bizde sizlere diyoruz ki bir konuda bir polemik varsa bunun başlangıcını da sonunu da siz bilirsiniz, çünkü konuyu takip eden sizsiniz, siz bize baştan itibaren rapor edeceksiniz ki banlamalarda eksik gedik olmasın, o atlandı, bu banlandı denmesin, yani eğer moderatörlere bir eleştiri getirecekseniz aynı zamanda moderatöre yardımcı da olmanız lazım ki işleyişte aksaklık olmasın.Anladım. Fakat burada banlanan @Ritsanaz ne diye banlansın ki, biri çıkıp ensest suclamasi yapiyor, o da bu igrenc bir dusunce dikkat edin demeye gelen bir uyari yapiyor. Sonra ensest diyen kisi kuzenler evlenemez diyor , o da ben hukukcuyum kanunlarda boyle bisey yok diyor ve biseyler daha.
Burada ensest lafini goren size sikayet ediyor. Tamam bu hakli. Gerekli. Kurala ugun. Okuyanin sorumlulugu falan
Ama siz de okumadan ensest suclamasi yapana da ona karsi cikana da bani yapistirip geciyorsunuz.
Itirazim buna. Adalet nerde dedigim bu.
Yani bu kadar kolay mi buradan ensest suclamasi yapmak bi neden yokken ustelik. Bu kisi ban alsin elbette.
Fakat biri de çikip ona ya nasil boyle dersin demeli tabii ama o niye banlansin, o demese ben diycektim.
Ben de son kez yazdim. Diyceklerim bu kadar. Bu konuda baska sozum yok.
Evet uyeligim eski zaten ben bi konuda emin olmadan asla itiraz etmem. Yani bana gore bi haksizlik vardi o konuda dusuncemi belirttim. Ve bu konuda baska dertli uyeler de var zamaninda benim de basima gelmisti.Merhaba mesafeli
Üyelik tarihinize baktım acaba yeni üye mi ? Dedim kendi kendime
Fakat sizde uzun zaman denilecek kadar burdaymışsınız
Kuralları biliyor olmanız gerekir
Mune de etten kemikten,uyuyor kalkıyor işine gidiyor belki
24 saat gözlemliyemiyor
Defalarca kaç üye mune yandaşlık yapıyor ayrım yapıyor deyip çekip gitti,yada sitem etti,yada dizin gibi sorular sordu
Kural ihlalinde uyarı geldiğinde mune bakıyor onay veriyor kural ihlali varsa,fakat sistem belirliyor cezayı
Ben sizin önce ki konularınızı hatırlıyorum.Bence acilen iş bulup aile ortamından ayrılıp,abinizle 2-3 yıl görüşmemelisiniz.Merhaba kızlar
Babaaannem bir ameliyat geçirdi çok şükür durumu iyi.
Annem ve babam birkaç günlüğüne babaannemin yanına gittiler
Köy çok kalabalık olduğu için ben gitmedim
Dün gece abim aradı evde yalnız kalma ben yengeni yanına yolluyorum dedi
Hayır istemiyorum dedim ben evde yalnız durabilirim
Olsun dedi ben dükkanı boş bırakamam yengen gelir temizliği yemeği yapar
Ben de sinirlendim hayır istemiyorum dedim kesinlikle gelmesin gelirse kapıyı açmam polise haber veririm tanımıyorum bu kadını diye
Abim de ben biletini aldım gelecek dedi sakinleşince konuşuruz diyip telefonu kapattı
Kızlar ben yengemin gelmesini istemiyorum
Önceki konularımı okuyanlar bilir abim her gittiğim yere markete bile peşimden yengemi yollar
Ben koskoca bir genç kızım ama yalnız kalmayayım evde diye şimdi yine onu yolluyor
En son yengemle tartışmıştık daha sevgili bile olmadığım bir arkadaşımla yürüdüğümü söylemişti aileme
Abim çok sinirlenmişti babamın yanında beni mahcup etmişti
Onun bu terbiyesizliğini asla unutmayacağım
Ne yüzle hala bizim eve geliyor anlamıyorum
Hepsini geçtim ben evde yalnız kalıp kafamı dinlemek istiyorum
Çok sinirlerim bozuldu kızlar
Belki de psikolojik ve fiziksel şiddet görüyor ve her dediğini yapmak zorunda kalıyor.Bu mesajı okuyana kadar yengende abinde suçlu diyordum ama şimdi tamamen yengen suçsuz belkide o kadıncağızı nasıl ezdiniz nasıl çileden çıkardınız ki oda senin erkek arkadaşını söyledi utanmadan yemek yap yoksa abimi ararım diye bide abinle tehdit mi ettin yazıklar olsun sana!!!
Diğer Konuna bakmaya gerek bile kalmadı abinde sende iğrençsiniz fesatsınız
Bende konu sahibinin öğretmen olmadığını düşünmek istiyorumKonu sahibi öğretmen imiş ama 15 yaşında ergen gibi davranıyor.Bu konunun hayal ürünü olduğunu düşünmek istiyorum
OlabilirBelki de psikolojik ve fiziksel şiddet görüyor ve her dediğini yapmak zorunda kalıyor.
Elbirliğiyle kadını sindirmişler. Kadın da(bana göre yanlış olsa da) aşkından katlanmış herşeye.Olabilir
Bi kaç mesajında abisinin ne kadar tehlikeli olduğunu yazmış yani yengeye bak abimi arıyorum diye tehdit ettiğine göre herşey beklenir
Konu sahibinin aklı o kadar dönsün kendine baksın bi zahmet ayrıca öğretmen olduğuna da çoğunluk gibi bende inanmıyorumElbirliğiyle kadını sindirmişler. Kadın da(bana göre yanlış olsa da) aşkından katlanmış herşeye.
Bide kalkmış beyni var fikri yok acımıyorum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?