Beni rahat bırakmıyorlar!

Bende geçen sefer açtığım konumda karşı tarafın bana ettiği küfürleri sansürlü bir şekilde yazdığım için banlanmıştım. Yani kötü bişey de demiyorsun ama nasıl oluyorsa banlanıyorsun. Benim başıma bi defa geldi ama konular da çok denk geldim. Çoğu üye sırf konu sahibiyle aynı görüşte değil diye bile banlanıyor bence. Mesela bir konuda birisi farklı bir görüş sunsa hemen atlıyorlar üstüne.

Benim aklıma ensest vs... hiç bişey gelmedi ama herkes hayata farklı pencereden farklı ve olayları farklı yorumluyor biz insanlar galiba bunu bile kaldıramıyoruzz. Eğer burası herkesin kullandığı bir platformsa insanlar diğerlerinden farklı bir görüş sergiledi diye cezalandırılmamalılar (saygısızlık yapmadığı sürece).

gecen bir arkadas sirf intiharin haram oldugunu yazdi diye bam yediii mesela

ister kelime anlamı olarak alırsın bu kelimenin benim değerlerime uyan uymayan yanı var dersin
ister bu kelimenin taşıdığı anlamı tümüyle kötü dersin
ister bu kelime tümüyle iyi dersin sana kalmış
hukuki anlamını bilmiyorum ama kelime anlamı
yakın akrabalar arasında olan cinsel ilişki

Elimizdeki tek veri olarak kelime anlamı olan bir itham üzerine tartışmamak lazım bence de.....

tabi ban yer dini yorum bu
ona kalırsa tam aksi bende cevap yazarım böyle birine
yo bende haram yazdim alakasi yok canm bazen herkes senin benim dusuncemin aksisuni dusunup sikayet ediyor biz burda 100 kisi degiliz ki milyonlarca kisiyiz disardan bakan var uye olan var sirf. sikayet etmek icin uye olan var. zaten uyari falan almasina imkan yok 1 kere yorum yazilmis bam yenilmis aman neyse. ne diyelim ki canm

Yeri değil bura ama maddi durumumla ilgili yaptığım bir yorumda zengin koca avcısı olmakla suçlandım, sen giyin süslen kocanın gönlünü yap ben doktorum nöbet tutarım vs gibi şeyler dendi.

Tek suçum aileden ve eşten varlıklı öğretmen olmamdı.

Bizim insanımız acıtasyonu seviyor. Gariban edebiyatını seviyor. Bayılıyorlar :)

Konu dağıldı ama ben de taraflı olduklarını düşünüyorum.

Intihar dusuncesi kafasinda olan , beyin kimyasi degismis , psikolojik bunalimda olan birisine intihar haramdir diyerek onu o dusunceden vaz geciremezsiniz.

+ Dini yorumlarin yasak olmasinin sebebi bu forumda ateist , deist , agnostik vb. gibi degisik inanclara ya da inancsizliga sahip olan kisilerin de bulunmasi ve polemige sebebiyet verecek olmasi.

Kızlar konu sahibine ayip ettik galiba, onun konusunda farkli seyleri tartismaya basladik. Konu sahibesi kusurumuza bakma lutfen bi de yengeden hirsıni cikaracagina abine guc yetir tatlim sorunun ana kaynagi o.

Bende öyle. Sıkıntımı dile getirdim. Herşeyi açıklamaya çalıştım ama kıskançlık ve fesatlıkla suçlandım. Amenna dedim beni tanımıyorlar belki laflarımı yanlış anlamışlardır. Kimseye hakaret, küfür falan bişey demediğim halde banlandım işte sebebini paylaştım sizlede.

Evet katılıyorum bizim insanımız acıtasyon seviyor. Bu olayda hem abi hem konu sahibi hemde yenge hepsi oranda olmasa bile suçlu bence. Bazıları yengeyi tuttuğunu söylüyor, olabilir. Kendi görüşleri. Ama şimdi o yenge burda konu açsa onu da yerin dibine gömecek çoook insan var. Misal hamile konularında bir kadın var gına geldi kadından. Birisi bişey dedi mi "bende hamileyim, bende şöyleyim, bu mu derdin" diye girişiyor. Yani kimse kimseye yaranamıyor. Yani o yenge burda olsa eminim ki onuda yerecek konu bulacaklar. Bazılarıda fikirlerini beyan ettiği için (saygı çerçevesinde) ban yiyecek.

gecen bir bayanla dusuncelrimz bakid acimiz farkliydi mesala ama bayan cok hanimefendiydi tabi bende bu sekilde karsilik verdim keske herkes tartisirken acitasyon bilmem. asalayici cunmleler kullanmasa. bu yuzden tartisirken karsi tarafin hanimefendiligimn tutumu cok onemli gonul rahatliyla tartisiyorsun keske hep oyle olsa

Aaa
Yemeğimi de işimi de yaparım diyen özgür kıza ne oldu?

Reactions: csi
Bu mesajı okuyana kadar yengende abinde suçlu diyordum ama şimdi tamamen yengen suçsuz belkide o kadıncağızı nasıl ezdiniz nasıl çileden çıkardınız ki oda senin erkek arkadaşını söyledi utanmadan yemek yap yoksa abimi ararım diye bide abinle tehdit mi ettin yazıklar olsun sana!!!
Diğer Konuna bakmaya gerek bile kalmadı abinde sende iğrençsiniz fesatsınız

Meraklı değilse gelmesin lütfen
Düşmanlık falan beslediğim yok ama bana son yaptığından sonra ona karşı olan tüm acıma duygumu kaybettim
Benden ve evimden uzak dursun tek isteğim o

Evlendiğinden beri elini bile sıkmaya tenezzül etmediğinizi söylüyorsunuz. Anlamsız nefretinizi son yaptığına olan kızgınlığınızdan kaynaklanıyor gibi göstermeye çalışmayın bence. Her meselede yengeniz savunulunca da yok zaten intihar etmişti, zaten yaşı büyük vs. diye kadını kötülemeye çalışmanız çok sevimsiz bir şey. Allah yengenizin gönlüne göre versin, biraz da akıl versin tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…