- 27 Ocak 2018
- 490
- 452
- 23
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Bende geçen sefer açtığım konumda karşı tarafın bana ettiği küfürleri sansürlü bir şekilde yazdığım için banlanmıştım. Yani kötü bişey de demiyorsun ama nasıl oluyorsa banlanıyorsun. Benim başıma bi defa geldi ama konular da çok denk geldim. Çoğu üye sırf konu sahibiyle aynı görüşte değil diye bile banlanıyor bence. Mesela bir konuda birisi farklı bir görüş sunsa hemen atlıyorlar üstüne.Bu konu ile ilgili değil ama ben de aynı durumdan rahatsızım.
Bir tayfa var. Ne yazsa tepki yok. Ben yorum yaptığımda insan ezmek, aşağılamak, küçük görmek, beddua etmek vs ile suçlanıyorum.
O yüzden artık kolay kolay fikirlerimi sunmuyorum bir konuda.
gecen bir arkadas sirf intiharin haram oldugunu yazdi diye bam yediii mesela@Mune Benim anlayamadigim @Ritsanaz neden ban yedi? Yani ensest yakistirmasi yapan kisiye gayet kibar yanit vermiş, hukukcu olarak bu konudaki bilgisini de paylasmis. Hakaret etmemis, polemige girer sekilde yazmamıs ama banlanmıs. Amac goz korkutmaksa basarili oluyorsunuz baska uye de daha yazacaktim ama yazmadim demis.
Ben burada adaletsizlik goruyorum. Dusuncesini zarif bir sekilde yazan aninda banlanmamalı. Forum mantigina aykiri bence.
Belki size bunlari yazdim diye beni de banlarsiniz bilemiyorum ama kisitlama gerekli kisiye yapilmali bana gore, fikrini guzelce ifade edenin kisitlanmasi paylasma ozgurlugune ters, ve duşuncelerini yazma istegini de köreltiyor.
ister kelime anlamı olarak alırsın bu kelimenin benim değerlerime uyan uymayan yanı var dersinKuzen evliliği ensest ilişkidir yazıp ,kelime anlamini verip tartısmayacagım demek tuhaf degil mi? Büyük bir ithamı sadece kelime anlamına bakarak mı yapıyorsunuz yani !! Herkes istediğini düşünebilir ama bu kadar rahat insanların hayatlarına sapık damgası vurulmaz
tabi ban yer dini yorum bugecen bir arkadas sirf intiharin haram oldugunu yazdi diye bam yediii mesela
Elimizdeki tek veri olarak kelime anlamı olan bir itham üzerine tartışmamak lazım bence de.....ister kelime anlamı olarak alırsın bu kelimenin benim değerlerime uyan uymayan yanı var dersin
ister bu kelimenin taşıdığı anlamı tümüyle kötü dersin
ister bu kelime tümüyle iyi dersin sana kalmış
hukuki anlamını bilmiyorum ama kelime anlamı
yakın akrabalar arasında olan cinsel ilişki
itham değil hanım efendi anlam diyorumElimizdeki tek veri olarak kelime anlamı olan bir itham üzerine tartışmamak lazım bence de.....
Evet hanimefendi anlıyorum size gore anlam bana göre saçma bir itham! uzatmaya gerek yok..itham değil hanım efendi anlam diyorum
yo bende haram yazdim alakasi yok canm bazen herkes senin benim dusuncemin aksisuni dusunup sikayet ediyor biz burda 100 kisi degiliz ki milyonlarca kisiyiz disardan bakan var uye olan var sirf. sikayet etmek icin uye olan var. zaten uyari falan almasina imkan yok 1 kere yorum yazilmis bam yenilmis aman neyse. ne diyelim ki canmtabi ban yer dini yorum bu
ona kalırsa tam aksi bende cevap yazarım böyle birine
Yeri değil bura ama maddi durumumla ilgili yaptığım bir yorumda zengin koca avcısı olmakla suçlandım, sen giyin süslen kocanın gönlünü yap ben doktorum nöbet tutarım vs gibi şeyler dendi.Bende geçen sefer açtığım konumda karşı tarafın bana ettiği küfürleri sansürlü bir şekilde yazdığım için banlanmıştım. Yani kötü bişey de demiyorsun ama nasıl oluyorsa banlanıyorsun. Benim başıma bi defa geldi ama konular da çok denk geldim. Çoğu üye sırf konu sahibiyle aynı görüşte değil diye bile banlanıyor bence. Mesela bir konuda birisi farklı bir görüş sunsa hemen atlıyorlar üstüne.
Benim aklıma ensest vs... hiç bişey gelmedi ama herkes hayata farklı pencereden farklı ve olayları farklı yorumluyor biz insanlar galiba bunu bile kaldıramıyoruzz. Eğer burası herkesin kullandığı bir platformsa insanlar diğerlerinden farklı bir görüş sergiledi diye cezalandırılmamalılar (saygısızlık yapmadığı sürece).
Intihar dusuncesi kafasinda olan , beyin kimyasi degismis , psikolojik bunalimda olan birisine intihar haramdir diyerek onu o dusunceden vaz geciremezsiniz.yo bende haram yazdim alakasi yok canm bazen herkes senin benim dusuncemin aksisuni dusunup sikayet ediyor biz burda 100 kisi degiliz ki milyonlarca kisiyiz disardan bakan var uye olan var sirf. sikayet etmek icin uye olan var. zaten uyari falan almasina imkan yok 1 kere yorum yazilmis bam yenilmis aman neyse. ne diyelim ki canm
Bende öyle. Sıkıntımı dile getirdim. Herşeyi açıklamaya çalıştım ama kıskançlık ve fesatlıkla suçlandım. Amenna dedim beni tanımıyorlar belki laflarımı yanlış anlamışlardır. Kimseye hakaret, küfür falan bişey demediğim halde banlandım işte sebebini paylaştım sizlede.Yeri değil bura ama maddi durumumla ilgili yaptığım bir yorumda zengin koca avcısı olmakla suçlandım, sen giyin süslen kocanın gönlünü yap ben doktorum nöbet tutarım vs gibi şeyler dendi.
Tek suçum aileden ve eşten varlıklı öğretmen olmamdı.
Bizim insanımız acıtasyonu seviyor. Gariban edebiyatını seviyor. Bayılıyorlar :)
Konu dağıldı ama ben de taraflı olduklarını düşünüyorum.
gecen bir bayanla dusuncelrimz bakid acimiz farkliydi mesala ama bayan cok hanimefendiydi tabi bende bu sekilde karsilik verdim keske herkes tartisirken acitasyon bilmem. asalayici cunmleler kullanmasa. bu yuzden tartisirken karsi tarafin hanimefendiligimn tutumu cok onemli gonul rahatliyla tartisiyorsun keske hep oyle olsaYeri değil bura ama maddi durumumla ilgili yaptığım bir yorumda zengin koca avcısı olmakla suçlandım, sen giyin süslen kocanın gönlünü yap ben doktorum nöbet tutarım vs gibi şeyler dendi.
Tek suçum aileden ve eşten varlıklı öğretmen olmamdı.
Bizim insanımız acıtasyonu seviyor. Gariban edebiyatını seviyor. Bayılıyorlar :)
Konu dağıldı ama ben de taraflı olduklarını düşünüyorum.
AaaKızlar sabah yengem geldi ve kapıyı açmak zorunda kaldım
Yüzüne bile bakmadım evde yemek yok dedim
Hemen şimdi nasıl yapayım bir dur dedi
Farkındaysan abim istediği için burdasın ben seni istememiştim dedim
Eğer yapmazsan abimi arıyorum hemen dedim
Yengeme acıyanlar lütfen son konumu okusun
Bir erkek arkadaşımla yürümemi sanki ayıp bir şeymiş gibi tüm aileme anlatan evde kaos yaratan birine nasıl davranabilirim
Bunu da mı abimin zoruyla yaptı
Attaayaa gittiAaa
Yemeğimi de işimi de yaparım diyen özgür kıza ne oldu?
Bu mesajı okuyana kadar yengende abinde suçlu diyordum ama şimdi tamamen yengen suçsuz belkide o kadıncağızı nasıl ezdiniz nasıl çileden çıkardınız ki oda senin erkek arkadaşını söyledi utanmadan yemek yap yoksa abimi ararım diye bide abinle tehdit mi ettin yazıklar olsun sana!!!Kızlar sabah yengem geldi ve kapıyı açmak zorunda kaldım
Yüzüne bile bakmadım evde yemek yok dedim
Hemen şimdi nasıl yapayım bir dur dedi
Farkındaysan abim istediği için burdasın ben seni istememiştim dedim
Eğer yapmazsan abimi arıyorum hemen dedim
Yengeme acıyanlar lütfen son konumu okusun
Bir erkek arkadaşımla yürümemi sanki ayıp bir şeymiş gibi tüm aileme anlatan evde kaos yaratan birine nasıl davranabilirim
Bunu da mı abimin zoruyla yaptı
Meraklı değilse gelmesin lütfen
Düşmanlık falan beslediğim yok ama bana son yaptığından sonra ona karşı olan tüm acıma duygumu kaybettim
Benden ve evimden uzak dursun tek isteğim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?