- Emoji Skoru
- 12.903
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Bence herkes bu konuya çok dar bakıyor.
Bu kız bu raddeye gelene kadar bir seyler yaşamış demek ki.
Herkes yengeye acıdık vs.demis kendi kocanız sizden böyle şeyler istese ne dersiniz ??
Aklı başında her kadın ne münasebet ben hizmetçi miyim o buraya gelsin kalsın der en kötü ihtimal.
Ya da her gittiği yere peşine taksa ben koruma mıyım ne alaka der kocanızı bi güzel paylarsınız değil mi?
Demek ki bu kadın akli basında değil kendine saygısı yok koca kölesi olmuş.
Ee peki görümcesi neden saygı duysun kendine saygı duymayana.
Abi de çapkın belalı bi tipmis.Böyle tipler aşırı kıskanç olurlar zaten cunku dışardaki her erkeği kendileri gibi zannederler.
Bu abinin baskısından kurtulmanın tek yolu evlenmek gibi görünüyor malesef.
Ve ben açıkçası bu abinin karısını sürekli yollayıp tek başına bi haltlar karıştırdığını düşünüyorum.
Çünkü neden gelip kendisi kalmıyor kardeşiyle ?
Bize gel diye ısrar etmiyor veya?
Abi sürekli karısını böyle kardeşini bahane ederek yolluyor yapacağını yapıyor olabilir.
Bu kız bu raddeye gelene kadar bir seyler yaşamış demek ki.
Herkes yengeye acıdık vs.demis kendi kocanız sizden böyle şeyler istese ne dersiniz ??
Aklı başında her kadın ne münasebet ben hizmetçi miyim o buraya gelsin kalsın der en kötü ihtimal.
Ya da her gittiği yere peşine taksa ben koruma mıyım ne alaka der kocanızı bi güzel paylarsınız değil mi?
Demek ki bu kadın akli basında değil kendine saygısı yok koca kölesi olmuş.
Ee peki görümcesi neden saygı duysun kendine saygı duymayana.
Abi de çapkın belalı bi tipmis.Böyle tipler aşırı kıskanç olurlar zaten cunku dışardaki her erkeği kendileri gibi zannederler.
Bu abinin baskısından kurtulmanın tek yolu evlenmek gibi görünüyor malesef.
Ve ben açıkçası bu abinin karısını sürekli yollayıp tek başına bi haltlar karıştırdığını düşünüyorum.
Çünkü neden gelip kendisi kalmıyor kardeşiyle ?
Bize gel diye ısrar etmiyor veya?
Abi sürekli karısını böyle kardeşini bahane ederek yolluyor yapacağını yapıyor olabilir.