Beni rahatlatacak olan var mı?

Birincisi ultrasondaki kilo ölçümünün doğru olmasını beklemek büyük hata, hassas terazi değil bu sonuçta, yaklaşık bir tahmin. Yani kilo almış olabilir bebeğiniz.
Ayrıca bir hafta kilo almadı diye bu kadar kendinizi paralarsanız bebek doğduktan sonra ateşi çıksa sizin tansiyonunuz falan yükselecek heralde? Biraz sakin, soğukkanlı olun, merak etmeyin herşey güzel olur.

Ya ne güzel inşallah Allah beni de sevindirir.
Inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız miniciginizi..muz ve ceviz de baya aldırmıştı bana da..o ağlayarak bebek kilo alır mi diyen empatiden yoksun insanlara da bakmayin. Cevap da yazmayın insan yavrusunu kendinden daha çok düşünüyor bunu anlamıyorlar..

kiloya takılmayın bu kadar.
bebeğinizin şu anki kilosunda 40 haftası bitip de doğan bebekler var :)
kendinizi üzmeyin, doktorunuzun söylediklerini yapın.
bebeğe en iyi gelmeyecek şey stres.
sevdiğiniz şeyleri yapıp, sevdiğiniz insanlarla bir arada bulunun.
sağlıkla doğsun ❤️

Demirin emilimini engelliyor çünkü. Ben hamileyken kaşar peyniri , süt , havuç , badem filan çok yedim. Bebeğim 4 kilo dogdu. Birde yogurtla ceviz tüketiyordum beyin gelişimine çok katkısı oluyormus kilo da aldırıyor bebege. Mevsimden dolayı cok balık yiyememiştim ama cevizde omega 3 saglıyor.
Ceviz ve badem yiyorum. Ceviz bir avuç 3-4 tane ediyor sanırım badem de 5-6 tane.

Konum bi süre kalsın sonra taşınsın nereye taşımacaksa lütfen en çok burada cevap geliyor. Bu da benim derdim oldu dünden beri.

Dün bebeğimi görmeye gittim. Doktor baktı şuan
34+0 haftalık ama kilosu 1901 çıktı. Gelişimi biraz duraksamış kilosunu takip edelim dedi. Çok üzüldüm çok ağladım dün. Bugün tam 8 aylık oldu güzel kızım sizce bundan sonra daha iyi kilo alır mi, başına böyle bir durum gelen var mı? Koskoca 2 haftada 200 gram bile alamamış ve o kadar dikkat ediyorum ki yediğime içtiğime.
Bu ultrason verileri tam tutmuyor bir kac yuz gram oynayabiliyor hatta.. icini ferah tut son haftalarda alir insallah.. hem kilolu bebegin dogumuda zor olabilir.. dogsun dunyada kilo alsin annesi🥰

Inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız miniciginizi..muz ve ceviz de baya aldırmıştı bana da..o ağlayarak bebek kilo alır mi diyen empatiden yoksun insanlara da bakmayin. Cevap da yazmayın insan yavrusunu kendinden daha çok düşünüyor bunu anlamıyorlar..
Ceviz yiyordum da muz bayağıdır yemedim şimdi ona başladım dünde beri inşallah fayda sağlar. Çok sağ olun.

Konum bi süre kalsın sonra taşınsın nereye taşımacaksa lütfen en çok burada cevap geliyor. Bu da benim derdim oldu dünden beri.

34+0 haftalık ama kilosu 1901 çıktı. Gelişimi biraz duraksamış kilosunu takip edelim dedi. Çok üzüldüm çok ağladım dün. Bugün tam 8 aylık oldu güzel kızım sizce bundan sonra daha iyi kilo alır mi, başına böyle bir durum gelen var mı? Koskoca 2 haftada 200 gram bile alamamış ve o kadar dikkat ediyorum ki yediğime içtiğime.
Benim de başıma gelmişti.
Dr tavsiyesiyle protein ağırlıklı beslendim.
Et süt yumurta tüketimini artırdım.3 kg doğdu kızım.

Takıntılı da değilsiniz.. biz de aynı kaygıları yaşadık..bunu yaşamayan da anlamaz
Öyle galiba. Ben de hamilelikten önce bu kadar önemseyeceğimi hayal etmezdim ama evlat sonuçta herkesin ki kendine kıymetli.

Benim de başıma gelmişti.
Dr tavsiyesiyle protein ağırlıklı beslendim.
Et süt yumurta tüketimini artırdım.3 kg doğdu kızım.
Ben de bu hafta artık daha çok yüklenicem inşallah umduğum gibi olur, zayıflamasın da bebeğim.

Kendi modunuza stres seviyenize rahatlığınıza da yediklerinize dikkat ettiğiniz kadar dikkat etmelisiniz. Çiçekler bile konuşunca daha güzel açıyor. O sizin vücudunuza bağlı şu anda sizin her üzüntünüz her stresiniz onu da etkiliyor. Doktorunuzun söylediklerine uyun ve rahat ettirin kendinizi.

Muz kaşar peyniri gerçekten güzel kilo aldırıyor bebeğe. Ayrıca daha az kiloda doğan bebekler tanıyorum gayet sağlıklilar. Üzülmeyin sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

herşey yolundaysa alır inşallah
ağlamayın bebekler hissediyor
siz kaç kilo aldınız hamilelikte normalde kaç kiloydunuz

herşey yolundaysa alır inşallah
ağlamayın bebekler hissediyor
siz kaç kilo aldınız hamilelikte normalde kaç kiloydunuz
Ben 61 falandım ya 80 ya 80 e yakın olmuşumdur. Çok duygusalım zaten her şeye ağlıyorum. Doğum yapıp çocuğumu kucağıma alsam da rahatlasam.

Güzel anne.. hiç merak etme bebek en fazla kiloyu son haftalarda alıyor. Asıl sen üzüldükçe daha çok hissedecek ve o minicik kalbiyle tedirgin olacak annesi onu üzmek istemezsin değil mi :) o yüzden bu son zamanları çok mutlu huzurlu sakin geçirmeye çalış ki gayet kolay gayet sağlıklı şekilde kucağına al meleğini inşallah :) iyi yorumları kalbinin içine sokarken kötü yorumları hiç okuma bile. :)

İyide o ultrason ölçümleri genelde doğru çıkmıyor ki,bana doktorum + - 250 gr oynar demişti.
Oğlum söylenen kiloda doğmadı, kızımda öyle.
Ayrıca son haftalarda güzel kilo alıyorlar emin olun.
Üzmeyin kendinizi,belkide minyon bir kız olacak.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi

Güzel anne.. hiç merak etme bebek en fazla kiloyu son haftalarda alıyor. Asıl sen üzüldükçe daha çok hissedecek ve o minicik kalbiyle tedirgin olacak annesi onu üzmek istemezsin değil mi :) o yüzden bu son zamanları çok mutlu huzurlu sakin geçirmeye çalış ki gayet kolay gayet sağlıklı şekilde kucağına al meleğini inşallah :) iyi yorumları kalbinin içine sokarken kötü yorumları hiç okuma bile. :)
Ya çok teşekkürler,sizin gibi insanlar sayesinde içim huzur doldu bile. :KK200: :anneadayı:

Back
X