Basta uzuldum size de sonradan gordum nisanli bi adami takip etmekteki amac ne ola ki?Haziran ayında birine açılmıştım, aynı yerde oturmuyorduk mesafe vardı. Whatsapp üzerinden konuşuyorduk ve hep ben yazıyordum. Bir gün direkt açıldım konuya girip. Belki gelip geçicidir bu his senden bir karşılık beklemiyorum sadece söylemek istedim vs. demiştim. O da kibarca reddetmişti yaş nedeniyle. 3 yaş vardı gerçi. Ama sonra bir sabah uyandığımda sosyal medyaya girdim nişanlandığını öğrendim fotoğraf atmıştı sosyal medyasına. Bende o kişiyi çıkardım takipten o fotoğrafı görünce aniden. Zaten hazirandan beridir yazmıyordum konuşmuyordum ama takipleşiyorduk karşılıklı. 20ye yakın ortak takipçimiz var hala.
Arada bakıyorum profiline, hislerim duygularım eskisi gibi yok zaten olması da doğru olmaz. Ama tekrar takip etsem bu kızın amacı ne hala duygu mu besliyor diye düşünür mü? Hiç yazmayıp sadece takip etsem rahatsız olur mu sizce? Korkuyorum ve çekiniyorum doğrusu ama hesabı herkese açık ve fazlasıyla ortak takipçimiz var. İçimde kötü bir niyet yok ama arada paylaşımlarını görmek için yani konuşmasam da takip etmek istiyordum. Karşımdaki kişi kötü düşünür mü ?
Yanlış anlar engelleyebilirHaziran ayında birine açılmıştım, aynı yerde oturmuyorduk mesafe vardı. Whatsapp üzerinden konuşuyorduk ve hep ben yazıyordum. Bir gün direkt açıldım konuya girip. Belki gelip geçicidir bu his senden bir karşılık beklemiyorum sadece söylemek istedim vs. demiştim. O da kibarca reddetmişti yaş nedeniyle. 3 yaş vardı gerçi. Ama sonra bir sabah uyandığımda sosyal medyaya girdim nişanlandığını öğrendim fotoğraf atmıştı sosyal medyasına. Bende o kişiyi çıkardım takipten o fotoğrafı görünce aniden. Zaten hazirandan beridir yazmıyordum konuşmuyordum ama takipleşiyorduk karşılıklı. 20ye yakın ortak takipçimiz var hala.
Arada bakıyorum profiline, hislerim duygularım eskisi gibi yok zaten olması da doğru olmaz. Ama tekrar takip etsem bu kızın amacı ne hala duygu mu besliyor diye düşünür mü? Hiç yazmayıp sadece takip etsem rahatsız olur mu sizce? Korkuyorum ve çekiniyorum doğrusu ama hesabı herkese açık ve fazlasıyla ortak takipçimiz var. İçimde kötü bir niyet yok ama arada paylaşımlarını görmek için yani konuşmasam da takip etmek istiyordum. Karşımdaki kişi kötü düşünür mü ?
Siz neden takip etmek istiyorsunuz?ufkunuzu acacak çok mu önemli şeyler paylasiyor?abidik gubudik resimler ışte.evet o nedenden dolayı zaten çekindim yanlış anlar diye takip edersem
Gurursuz musunuz?Haziran ayında birine açılmıştım, aynı yerde oturmuyorduk mesafe vardı. Whatsapp üzerinden konuşuyorduk ve hep ben yazıyordum. Bir gün direkt açıldım konuya girip. Belki gelip geçicidir bu his senden bir karşılık beklemiyorum sadece söylemek istedim vs. demiştim. O da kibarca reddetmişti yaş nedeniyle. 3 yaş vardı gerçi. Ama sonra bir sabah uyandığımda sosyal medyaya girdim nişanlandığını öğrendim fotoğraf atmıştı sosyal medyasına. Bende o kişiyi çıkardım takipten o fotoğrafı görünce aniden. Zaten hazirandan beridir yazmıyordum konuşmuyordum ama takipleşiyorduk karşılıklı. 20ye yakın ortak takipçimiz var hala.
Soruya hitafen eh yaniHaziran ayında birine açılmıştım, aynı yerde oturmuyorduk mesafe vardı. Whatsapp üzerinden konuşuyorduk ve hep ben yazıyordum. Bir gün direkt açıldım konuya girip. Belki gelip geçicidir bu his senden bir karşılık beklemiyorum sadece söylemek istedim vs. demiştim. O da kibarca reddetmişti yaş nedeniyle. 3 yaş vardı gerçi. Ama sonra bir sabah uyandığımda sosyal medyaya girdim nişanlandığını öğrendim fotoğraf atmıştı sosyal medyasına. Bende o kişiyi çıkardım takipten o fotoğrafı görünce aniden. Zaten hazirandan beridir yazmıyordum konuşmuyordum ama takipleşiyorduk karşılıklı. 20ye yakın ortak takipçimiz var hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?