Beni salak yerine koyan kv

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
697
235
103
Annemler bana birZ kumaş verdi, kendime tayt yapayım diye kv dede vardı söyledim götürdük terziye. Taytlar verdi benim veridğim kumaşlardan çıkması gereken taytlar yok. Sordum bilmiyırum dedi. Gelen poşetin üstünde dr 65 yazıyo yani toplamda 65 tl tutmuş 21 ya da 22 tane çıkması gerekiyo bana gelen 6 tayt. Sordum bilmiyorum dedi eveledi geveledi. Sonraki gün gittim ınlar baktım görümcemin üstünde tayt benim verdiğim kumaş. Sordum söyledim lafı yine eveledi geveledi. Ben bunun peşini bi yandan bırakmak istemiyorum bi yandan da iki patça kumaş boşver diyorum. Ben ona gidip taytlarım yetmiyo fazla varsa bana iki üç tane verirr misin demeyi düşünüyorum. Ne yapmalıyım sizce sormalı mı yoksa boşvermelimiyim

Anlattığınız şeyin adı hırsızlık.

Sanırım ben olsam taytları sormazdım ;çünkü sormanın bir anlamı yok artık. Nerde oldukları belli. Ama görüşmeyi keserdim.

Zira ben kendime 2 taytın peşine düşmeyi yakıştıramadığım için, tayt içim hırsızlık yapan insanlarla görüşüp ayarımı düşüremem.

terzi parasını siz mi kendisi mi verdi?
kendi kumaşlarına ne oldu onlar tayt olmadı mı?
20 tayt kumaşıyla 6 tayt kumaşı bir değildir heralde, terziyle kavga etmeye gittim falan diyin benim kumaşımı çalmış diyin, bakın bir panikleyecek mi?
ne kuçuk hesaplar bunlar ya, ben olsam nalet olsun derdim de siz demeyeceğiniz için tavsiye veriyorum.

22 tayt kumaşından 6 tane mi gelmiş. Aman yarabbim matematik faciası

Bir de 22 tane taytı napçeniz yaw...

Neyse ben olsam terziye gider işin aslını öğrenir ama taytların üstüne bir bardak buzlu su içer susarım. Daha da ortak tayt diktirmem..

Soyleyin bencede kv kendini çok akıllı sanmasın çok ayıp yaptığı şey ama oyun yapmayın açık açık söyleyin. Istesen verirdim ben izinsiz almana gerek yoktu diyin

Yav taytlar besbelli sizin. Neden gidip bi kase ödünç şeker ister gibi kendi malınızı isteyesiniz? Hakkınız olanı alacaksınız. Terziye gidip soracaksınız işin aslını sonra da gidip kv'den çaldığı taytları geri isteyeceksiniz. Saf gibi üstünü kapatmayın sakın. Koca kadın ne demek tayta tenezzül edip de çalmak. Ne aç gözlü insanlar var ya. Rezillik resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…