Peşini bırak mesafeni koy. Nedenini sorarsa direkt net açıkca söyle . Bu durum beni soğuttu dersin ama şimdi bunu dile getirmen iki parça şeyin peşine düşmüş durumuna düşersin gerek yok. İnsan tanıdın mesafeni koy olsun bitsinAnnemler bana birZ kumaş verdi, kendime tayt yapayım diye kv dede vardı söyledim götürdük terziye. Taytlar verdi benim veridğim kumaşlardan çıkması gereken taytlar yok. Sordum bilmiyırum dedi. Gelen poşetin üstünde dr 65 yazıyo yani toplamda 65 tl tutmuş 21 ya da 22 tane çıkması gerekiyo bana gelen 6 tayt. Sordum bilmiyorum dedi eveledi geveledi. Sonraki gün gittim ınlar baktım görümcemin üstünde tayt benim verdiğim kumaş. Sordum söyledim lafı yine eveledi geveledi. Ben bunun peşini bi yandan bırakmak istemiyorum bi yandan da iki patça kumaş boşver diyorum. Ben ona gidip taytlarım yetmiyo fazla varsa bana iki üç tane verirr misin demeyi düşünüyorum. Ne yapmalıyım sizce sormalı mı yoksa boşvermelimiyim
22 küçük tayt meselesiBir küçük tayt meselesi...
O değil de şu cümleyi garipseyen bir tek ben miyim? Taytları bir insana nasıl ve neden yetmez? Fazla kalem mi bu başkasından istiyorsunuz ahsjjasjja. Hem bu sıcakta nasıl sürekli tayt giyebiliyorsunuz?Ben ona gidip taytlarım yetmiyo fazla varsa bana iki üç tane verirr misin demeyi düşünüyorum.
O değil de şu cümleyi garipseyen bir tek ben miyim? Taytları bir insana nasıl ve neden yetmez? Fazla kalem mi bu başkasından istiyorsunuz ahsjjasjja. Hem bu sıcakta nasıl sürekli tayt giyebiliyorsunuz?
Hiç yıkamadan her gün bi tane giyse nerdeyse bi ayı çıkarıyorbi de bu bildiğimiz tayt di mi ya hani dar olan bacağa giyilen ne biliyim 22tayt giyilmek için çok yaa
Konu sahibi kusura bakma ama konuda en çok takıldığım şey neden 22 tayt
Bi de 22 tayt için 65 lira ne kadar uygunmuş ya
Ben mağazadan tanesini 65e alıyorum neredeyse
Demek diktirmem daha mantıklı
bi de bu bildiğimiz tayt di mi ya hani dar olan bacağa giyilen ne biliyim 22tayt giyilmek için çok yaa
Başkasının eşyasına nasıl tenezzül edip diyorlar yaa valla hayret ediyorum nasıl içi alıp giyebiliyorlar.. Allah ıslah etsin bi tayt için bınu yapan neler yapar.. bence susmayın sorun yoksa ardı arkası gelirAnnemler bana birZ kumaş verdi, kendime tayt yapayım diye kv dede vardı söyledim götürdük terziye. Taytlar verdi benim veridğim kumaşlardan çıkması gereken taytlar yok. Sordum bilmiyırum dedi. Gelen poşetin üstünde dr 65 yazıyo yani toplamda 65 tl tutmuş 21 ya da 22 tane çıkması gerekiyo bana gelen 6 tayt. Sordum bilmiyorum dedi eveledi geveledi. Sonraki gün gittim ınlar baktım görümcemin üstünde tayt benim verdiğim kumaş. Sordum söyledim lafı yine eveledi geveledi. Ben bunun peşini bi yandan bırakmak istemiyorum bi yandan da iki patça kumaş boşver diyorum. Ben ona gidip taytlarım yetmiyo fazla varsa bana iki üç tane verirr misin demeyi düşünüyorum. Ne yapmalıyım sizce sormalı mı yoksa boşvermelimiyim
Ömür boyu giyecek iste durup durup tayt mi diktirsinTayt sayısı hepimize dert oldu, konu sahibinden çıt yok.
6 taytım olsa hangisini atsam diye bakarım. 22'yi aydınlatalım lütfen. Üstelik hepsi aynı kumaş.
Tepkinizi gösterin sustukça ilerde daha çok şeyler yaparlar teerziyede sorun gidin terzi kv verdigni söyledi bana bunu nasıl yaptınz de gözüme bakarak yalan söylednz deyin kesinlikle boşvermişlik yapmayın sizin içinizde kalıp dert olacagına. Onlara söyleyinde belki biraz utanırlar anlamaz sandılar herhaldeAnnemler bana birZ kumaş verdi, kendime tayt yapayım diye kv dede vardı söyledim götürdük terziye. Taytlar verdi benim veridğim kumaşlardan çıkması gereken taytlar yok. Sordum bilmiyırum dedi. Gelen poşetin üstünde dr 65 yazıyo yani toplamda 65 tl tutmuş 21 ya da 22 tane çıkması gerekiyo bana gelen 6 tayt. Sordum bilmiyorum dedi eveledi geveledi. Sonraki gün gittim ınlar baktım görümcemin üstünde tayt benim verdiğim kumaş. Sordum söyledim lafı yine eveledi geveledi. Ben bunun peşini bi yandan bırakmak istemiyorum bi yandan da iki patça kumaş boşver diyorum. Ben ona gidip taytlarım yetmiyo fazla varsa bana iki üç tane verirr misin demeyi düşünüyorum. Ne yapmalıyım sizce sormalı mı yoksa boşvermelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?