Beni salak yerine koyan kv

Peşini bırak mesafeni koy. Nedenini sorarsa direkt net açıkca söyle . Bu durum beni soğuttu dersin ama şimdi bunu dile getirmen iki parça şeyin peşine düşmüş durumuna düşersin gerek yok. İnsan tanıdın mesafeni koy olsun bitsin

Terzıye siz niye vermıyorsunuz. Parasını kım odedı..nasıl anlaştınız..terzıye gidin sorun kac tane cıktı

Ben ona gidip taytlarım yetmiyo fazla varsa bana iki üç tane verirr misin demeyi düşünüyorum.
O değil de şu cümleyi garipseyen bir tek ben miyim? Taytları bir insana nasıl ve neden yetmez? Fazla kalem mi bu başkasından istiyorsunuz ahsjjasjja. Hem bu sıcakta nasıl sürekli tayt giyebiliyorsunuz?

O değil de şu cümleyi garipseyen bir tek ben miyim? Taytları bir insana nasıl ve neden yetmez? Fazla kalem mi bu başkasından istiyorsunuz ahsjjasjja. Hem bu sıcakta nasıl sürekli tayt giyebiliyorsunuz?
22 tayt diktiren birine 6 tayt tabiki de yetmez

Hiçte küçük bir mesele degil valla. Bugun tayt çalip yüzü kizarmayan yarin hey yavrum hey. Enayi misin sen tayt diyip birakma pesini. Oncelikle terziye sor ogren kac tane cikmis. Sonra git kv valla herkesin icinde sor canim niye boyle iş yaptin valla yakistiramadim sana kocaman kadinsin istesen verirdim bir iki tayt senden mi sakincaktim bu yaptigin hicc yakismadi sana de. Valla ben olsa çatir çatir kavga ederim hirsizligini gectim sen beni aptal yerine mi koyuyosun diye ortaligi kaldirirdim. Dandirik iki uç kumas tayt demem götlerinden alirim. Çalmaya utanmamiş ben istersen laf sokarken mi utancam enayimiyim derdim djdjdjdjd cok komik ve sinir bozucu bi olay ya

Konu sahibi kusura bakma ama konuda en çok takıldığım şey neden 22 tayt
Bi de 22 tayt için 65 lira ne kadar uygunmuş ya
Ben mağazadan tanesini 65e alıyorum neredeyse
Demek diktirmem daha mantıklı
bi de bu bildiğimiz tayt di mi ya hani dar olan bacağa giyilen ne biliyim 22tayt giyilmek için çok yaa

ben de merak ettim de soramadım belki herkes biliyo da ben eksik kalmışım diye. öyle bişey varsa biz de diktirek.

Başkasının eşyasına nasıl tenezzül edip diyorlar yaa valla hayret ediyorum nasıl içi alıp giyebiliyorlar.. Allah ıslah etsin bi tayt için bınu yapan neler yapar.. bence susmayın sorun yoksa ardı arkası gelir

Tepkinizi gösterin sustukça ilerde daha çok şeyler yaparlar teerziyede sorun gidin terzi kv verdigni söyledi bana bunu nasıl yaptınz de gözüme bakarak yalan söylednz deyin kesinlikle boşvermişlik yapmayın sizin içinizde kalıp dert olacagına. Onlara söyleyinde belki biraz utanırlar anlamaz sandılar herhalde

hayır sızı salak yerıne koymamıs dupeduz hırsızlık yapmıs bıldıgınız bunun adı hırsızlık ve ben oyle korkunc karakterlı ınsanlardan cok korkarım bu kadına bırsey emanet etmeyın muhattap olmayın ıkı kumas parcası ıcın boyle seyler yapabılen ınsandan hersey beklenır

Kayınvalideniz hırsızlık yapmış.
Arkasını bırakmayın.

Taytların parasını kim ödedi?
22 taytı ne yapacaksınız?
Bildiğimiz tayt mı bu 22 tane aynı kumaştan tayt?
Birilerine mi hediye edecektiniz?
Ay ilginç geldi
65 TL az tutmuş öyle ise. Nerede bu terzi bizim eve yakın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…